Ce sampon folositi ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

si eu am folosit multe sampoane,mai bine zis am incercat multe.si,de cam un an am ramas la Dove,cel albastru pt par deteriorat!pentru ca era deteriorat de la vopsea blonda.acum l-am lasat sa creasca natural si a inceput sa arate mai bine.eu am parul gras cu firul subtire si nici un sampon nu mi s-a parut ca ii da volum,decat daca il usuc cu capul in jos si-i dau volum cu peria.cat despre matreata,eu nu am avut niciodata si nici un sampon nu mi-a facut matreata,in schim am mai facut niste coji de la anumite vopseluri!!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

PARUL

Clatiti-va pe cap totdeauna cu apa rece, in care adaugati putin otet de mere sau cateva picaturi de lamaie. Parul va deveni bogat si stralucitor.

Doua oua batute cu o lingura de rom: aceasta era reteta favorita a bunicutelor noastre, pentru a-si intari parul. Folositi apa calduta pentru aceasta reteta. Apa prea calda coaguleaza albusul.

Lotiune impotriva parului carunt: pentru a-i reda culoarea originara parului incaruntit prea devreme, clatiti-l dupa fiecare spalat cu o infuzie de cimbru, iar zilnic, frectionati-l cu urmatoarea lotiune: 50 g lavanda, 50 g menta, 50 g rozmarin, 50 g salvie, 50 g cimbru, un litru de otet. Se pun plantele la macerat in otet vreme de o luna, apoi se filtreaza si se pun intr-o sticla.

Sampon cu lamaie si cuisoare

Ingrediente: 4 lamai taiate in patru, 16 cuisoare parfumate, un litru de apa.

Mod de preparare: Puneti apa sa fiarba si adaugati lamaile si cuisoarele aromate. Lasati sa fiarba vreme de un sfert de ora, pana cand lamaile se transforma intr-un soi de marmelada. Filtrati si lasati sa se raceasca. Inmuiati-va parul, stoarceti-l usor, apoi aplicati pe el pasta de lamaie. Frectionati-va bine la radacina, masati parul in palme, apoi lasati produsul sa actioneze 5-10 minute. Clatiti-va. Samponul cu lamaie face parul stralucitor, matasos si parfumat. Se recomanda mai ales pentru parul gras sau contra matretei.

Eu am de gand sa incerc azi-maine samponul asta cu lamaie. Acum folosesc unul de la Jason, cu aloe vera, si fara parabeni, sodium laureth sulfate, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Piatra Lunii..... chiar functioneza amestecul acela pt parul grizonat? Cit timp ai folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Eu am parul gras.Am incecat Dove, Pantene, Nivea, Elseve.Nu au avut efect si in plus dupa ce am folosit de mai multe ori Elseve mi-au aprut foarte multe bubite pe fata in zonele unde se prelingea samponul(frunte, pometi, barbie), care ma mancau ingrozitor.La inceput nu am facut legatura cu samponul, dar vorbind cu mai multe persoane care au folosit acest sampon s-au plans de aceeasi problema.Dupa ce am schimbat samponul au inceput sa-mi dispara.Am cumparat apoi Vichy pentru par gras, care imi mentie mai mult timp parul curat.Cand mi s-a terminat acest sampon am folosit iar Elsev-ul ramas si iar mi-au aparut bubite pe fata.Deci nu a fost o coincidenta.Acum folosesc doar Vichy, dar dupa ce-am citit ce s-a scris aici voi incerca Favisan.Cred ca merg chiar acum sa-mi cumpar.Il gasesc in farmacii?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Favisan sampon-crema pentru cresterea parului se gaseste doar in magazinele naturiste,eu una nu am gasit pana acum in farmacii si de la mag naturiste cumpar mai multe ca sa am "stoc".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

Yves Rocher, cel verde pentru par gras, dar si Elseve este excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by mcrissa

Eu am parul gras.Am incecat Dove, Pantene, Nivea, Elseve.Nu au avut efect si in plus dupa ce am folosit de mai multe ori Elseve mi-au aprut foarte multe bubite pe fata in zonele unde se prelingea samponul(frunte, pometi, barbie), care ma mancau ingrozitor.La inceput nu am facut legatura cu samponul, dar vorbind cu mai multe persoane care au folosit acest sampon s-au plans de aceeasi problema.Dupa ce am schimbat samponul au inceput sa-mi dispara.Am cumparat apoi Vichy pentru par gras, care imi mentie mai mult timp parul curat.Cand mi s-a terminat acest sampon am folosit iar Elsev-ul ramas si iar mi-au aparut bubite pe fata.Deci nu a fost o coincidenta.Acum folosesc doar Vichy, dar dupa ce-am citit ce s-a scris aici voi incerca Favisan.Cred ca merg chiar acum sa-mi cumpar.Il gasesc in farmacii?

Cristina

Eu zic ca daca ai gasit un sampon care iti place si-ti face bine,mergi pe el,nu-l schimba doar pt ca ai auzit ca nu stiu cui i-a facut bine sau i-a placut alt sampon!
Eu am favisan-antimatreata,nu e bun pt mine,mi-a facut si mai multa matreata(cum spuneam,am o groaza de sampoane),desi il combinam cu o masca cu ulei de masline(facuta in casa) si acum mi-am luat Nizoral.Se pare ca Nizoralul si-a facut treaba cum trebuie.Am mai avut insa cred ca se obisnuise pielea cu el ca nu-si mai facea efectul.Aa si inca ceva,pe majoritatea sampoanelor mele scrie ca se tin la maxim 25 de grade..daca sunt tinute undeva unde-i cald,cu siguranta n-o sa-si mai faca efectul.(iar eu cred ca la baie e cel mai cald)
In fine,raman la parerea mea,ca schimbarea samponului nu e o solutie,decat in cazul in care dupa utilizari vezi ca nu-ti face bine,sau mai rau iti face!pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

[quote]Originally posted by Anderra

Favisan sampon-crema pentru cresterea parului se gaseste doar in magazinele naturiste,eu una nu am gasit pana acum in farmacii si de la mag naturiste cumpar mai multe ca sa am "stoc".

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

Chiar asa se numeste "Favisan sampon-crema pentru cresterea parului ", caci eu am vb cu o doamna de la un magazin de produse naturiste si ne-am uitat amandoua in cataog si acolo erau doar pt matreata, pt inca ceva si pentru regenerare sau asa ceva..l-am comandat pe cel pt regenerare. E tot aia?

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Head&solders!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

quote:
Originally posted by blanca000

[quote]Originally posted by Anderra

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

Chiar asa se numeste "Favisan sampon-crema pentru cresterea parului ", caci eu am vb cu o doamna de la un magazin de produse naturiste si ne-am uitat amandoua in cataog si acolo erau doar pt matreata, pt inca ceva si pentru regenerare sau asa ceva..l-am comandat pe cel pt regenerare. E tot aia?

Nunta noastra
Nasi de cununie

Oui, uite si site'ul www.favisan.ro ... iar asta e linkul direct catre produs : http://www.favisan.ro/Roman/index.php?categ=16&cod=m.066 .... cred ca e acelasi cu cel vazut de tot daca avea spirulina grau vitamina b6..
Atentie ,acest sampon incalceste parul (nu are multi parabni sau agenti chimici) deci..dolositi neaparat si balsam.

Mergi la inceput