Ce sampon folositi ?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Selsun! Blue! Din farmacie il cumparam cand locuiam in tara! E minunat impotriva matretii!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Eu folosesc Wella Profesional- e super!!!!!!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by cattalina

de cand am descoperit head&shoulders mai mult de asta folosesc ca m-a scapat de matreata...
oricare alt sampon imi face matreata....

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Eu am facut mai multa matreata decat aveam folosind Head& Sholders

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu de cand a aparut Dove-ul il folosesc pe asta si sunt foarte multumita de el. Folosesc si sampon si balsam.
Sunt tare fericita ca aici in Islanda am gasit si crede-ma ca nu e absolut nici o diferenta fata de cel care era acasa.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Am citit ce s-a scris pe forum despre sampoanele pentru par gras.
Mai multe fete au spus ca au obtinut rezultate satisfacatoare cu produse FAVISAN.
Am testat si eu FAVISAN sampon antiseboreic si este EXTRAORDINAR!!!Daca inainte parul meu arata bine doar o zi dupa baie, acum efetul este de 3 zile.Sunt foarte foarte multumita de el.Si costa doar 60.000 (6 RON).

Crissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

da da da .. sunt fana Favisan sampon pentru regenerarea parului.. in afara faptului ca incurca parul,deci folositi cu generozitate si balsam dupa sampon.. produsul asta chiar isi face treaba . Am ajuns sa imi iau cate 2-3 sampoane o data de teama sa nu se termine stocu' .Atentie,insa: efectele nu apar mintenash, ci dupa o luna doua de utilizare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Chiar e asa bun Favisan?Eu n-am auzit de elVroiam sa incerc ceva de la Ducray.Acum nu stiu care sa aleg.
Si eu fac matreata si imi cade parul.Nici un sampon nu-mi prieste,iau unul,ma spal cateva luni bune sa se obisnuiasca parul(stiu ca nu e bine sa le schimbi) si nimic,apoi aleg altul si tot asa.Am incercat Dove,Elseve,Garnier,Head and Shoulders si...nimic,imi vine sa ma tund zero
Am sa incerc si o masca de ulei de masline cu galbenus.
Incerc sa-mi iau zilele astea Favisan.Il gasesc la farmacii?
Ce balsam bun imi recomndati?Eu n-am mai folosit.Am inteles ca samponul incalceste parul...

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alayna

Chiar e asa bun Favisan?Eu n-am auzit de elVroiam sa incerc ceva de la Ducray.Acum nu stiu care sa aleg.
Si eu fac matreata si imi cade parul.Nici un sampon nu-mi prieste,iau unul,ma spal cateva luni bune sa se obisnuiasca parul(stiu ca nu e bine sa le schimbi) si nimic,apoi aleg altul si tot asa.Am incercat Dove,Elseve,Garnier,Head and Shoulders si...nimic,imi vine sa ma tund zero
Am sa incerc si o masca de ulei de masline cu galbenus.
Incerc sa-mi iau zilele astea Favisan.Il gasesc la farmacii?
Ce balsam bun imi recomndati?Eu n-am mai folosit.Am inteles ca samponul incalceste parul...

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Samponul Favisan il gasesti in mai multe sortimente ,depinde pentru ce problema ai nevoie,intra si pe www.favisan.ro si cauta la categoria
cosmetice. De cumparat il gasesti doar la magazinele naturiste (cel putin eu numai acolo l'am gasit. Pe post de balsam eu folosesc,si imi face f bine, masca de par de la gerovital,Aslavital se numeste si contine si argila ..f.f.f buna si asta ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Eu am vreo 4 sampoane in baie si le folosesc alternativ: Favisan, Elseve, Dove si Pantene. asta inseamna ca nu isi mai fac efectul?

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

In cazul meu ,a-si face efectul inseamna sa nu imi mai cada parul si tocmai de aceea prefer sa ma spal doar cu ala care imi face bine si care imi prieste.De cativa ani nu folosesc decat sampoane medicinale Dove ,Pantene.. sunt sampoane cosmetice.
Favisanu' este un sampon medicinal ..tocmai d'asta ,neavand chestii chimice gen butyl- ,methyl,ethyl- paraben .. incurca parul sau nu ii da un volum fenomenal sau il lasa aspru insa lasat ,asa cum scrie la instructiuni, 3-4 minute in par face minuni.
Alayna spune ca face matreatza ,eu cred ca tocmai schimbatul des al samponului duce la/favorizeaza aparitia matretei.

Mergi la inceput