Ce sampon folositi ?
Raspunsuri - Pagina 6
ardeiash spune:
mai, mai.. in toate teoriile este scris ca nu trebuie sa schimbi samponul asa de des... ca parul se degradeaza.. ca face matreata... etc... se schimba pasta de dinti, dar samponul nu. nu inteleg atunci cum alternati voi sampoanele, daca nu tebuie schimbat cu una cu 2.
s-auzim numai de bine! si 

Criss75 spune:
Pai daca nu e bun si nu-ti face bine nu e normal sa-l schimbi?
Si eu am folosit GARNIER, DOVE, PANTHENE, LOREAL.
Nu zic ca nu sunt bune, dar am descoperit samponul minune FAVISANpentru cresterea parului si sunt foarte multumita. In primul rand nu imi mai cade parul! Dar iau si supliment de zinc si mai folosesc si o masca cu petrol. Miroase
urat de tot dar face bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=7ba2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/my_photos
Mara76 spune:
Am incercat cam toate sampoanele de pe piata si ma stabilizasem si eu, intr-un final, la Gerovital cu 5 plante, l-am folosit cu mare drag cam un an si jumatate, pana am constatat ca am o mancarime aproape insuportabila. Nu sunt foarte convinsa ca e de la sampon sau de la spuma... dar am renuntat la ambele. Acum folosesc sapun moale de la Hofigal si e ok, doar ca al naibii de lichid.
Sa vad insa si pe termen lung cum o fi.
Apropos, o prietena avea parul extrem de deteriorat si l-a recuperat partial cu Klorane. Scumput, dar daca merita...
Alynutza spune:
Eu folosesc Garnier Fructis antimatreatza. Nu e foarte grozav din punct de vedere al volumului (adica daca las parul sa se usuce natural, sau nu-l usuc chiar de tot cu feon-ul are volum, daca nu, nu foarte, bine si parul meu e drept-drept). Am folosit si Nivea, dar imi lasa parul destul de aspru, era musai sa folosesc si balsam, si Schauma si Pantene si Head&Shoulders... Insa secretul meu este ca ma clatesc dupa fiecare spalare cu ceai de frunze de mesteacan si urzica: previne caderea parului si-l face stralucitor si matasos.
Eu am auzit ca cel mai sanatos este sa te speli cu oua batute. N-am crezut, am incercat si eu o data, si chiar facea spuma, ca un sampon! Insa am renuntzat ca am parul lung si-mi trebuie 10 oua la o spalare....
Miresica de 15 iulie 2006
georgiana.david spune:
Eu de cand am avut probleme cu caderea parului folosesc doar de la Amway pentru ca s-au dovedit a fi cele mai bune.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
diana4 spune:
Si eu am folosit o gama foarte larga de sampoane!Am un par destul de rebel si inclinat spre a face matreatza.Acum folosesc sampon pentru copii Johnson's baby si alternativ Sunsilk.Sunt foarte multumita de ambele.Recunosc ca nu am incercat produsele de la Favisan.Dar promit sa le incerc cat de curand
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Allurequote:
Originally posted by Alysuk
Eu folosesc de doi ani de zile Elseve Rosu,am avut parul vopsit roscat,blond,acum shaten.Mi l-a hranit intr-adevar si mi-am recuperat si parul,o data cu vopsitul des,<adika la 3 luni> se deteriorase rau.
Asta numesti tu "vopsit des"? La 3 luni? Pai eu ma vopsesc lunar, ca am fire albe care arata ca naiba daca stau 3 luni...Dar eu imi fac numai radacinile, nu pun vopsea pe toata lungimea firului. Asa m-a invatat o coafeza sa fac pentru e evita deteriorarea firului de par. Si de cind o ascult parul meu arata mult mai sanatos si frumos.
si eu ma vopseam lunar (cu negru), dar de vreo citeva luni ma fac (tot lunar) cu sampon colorant de la L'Oreal, care (zic ei) tine 6 saptamini ...
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
adrianafedorca spune:
wash and go..si sunt tare multumita
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
cattalina spune:
de cand am descoperit head&shoulders mai mult de asta folosesc ca m-a scapat de matreata...
oricare alt sampon imi face matreata....
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
OanaNG spune:
Eu am un par tare dificil: se ingrasa foarte repede (il spal o data la doua zile) si fac foarte repede matreata. Singurul sampon care a reusit sa faca fata cu succes acestor provocari este Garnier Fructis Anti-matreata, iar noua varianta, pentru par gras, imi place la nebunie.