Ce sampon folositi ?
Raspunsuri - Pagina 5
andreea_trend spune:
De cand a aparut gama Dove sampoane... numai pe ala il folosesc... si sunt foarte multumita... folosesc gama pt par vopsit ...
Insa am cautat mult pana am gasit samponul potrivit...
Nunta noastra
Poze
mandyksch spune:
Eu folosesc Wella Vivality pentru par normal dupa care ma dau cu balsamul tot Wella Vivality (Shina/Vitality) si sunt f. multumita. Am incercat mai multe sampoane, printre care Head and Shoulders-de la care am facut matreata, Pantene-de la care mi s-a lipit parul de cap, Nivea de la care mi s-a inmuiat parul f. tare. Wella imi place cel mai mult.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
mihaela amalia spune:
Eu folosesc de ani de zile Pantene si sunt super multumita...Mai demult am luat un sampon de la Avon si dupa prima folosire l-am si aruncat, pentru ca dupa ce m-am spalat cu el, nici nu se uscase parul si parca ma spalasem de fapt cu ulei.![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
danna2002 spune:
eu folosesc de vo 6 luni Aroma-Krauter shampoon si lotziunea antimatreatza din aceeasi gama, pt ca am parul cretz mai adaug si un balsam de par cretz, cel de la sunslik<sper ca asa se scrie>.
Produsele sunt de la LIfe-care, iar de matreatza am cam scapat, aveam o forma grava!
dianaiulie2009 spune:
Eu am folosit de 2 ani incoace Advance Techniques - sampon pentru volum pentru par subtire , fin sau gras - Avon , iar acum mi-am comandat din aceeasi gama - sampon pentru accentuarea stralucirii parului brunet natural sau vopsit si sunt multumita de ambele . Cel din urma l-am comandat deoarece am suvite si eram curioasa daca intr-adevar mentine stralucirea lor ... si asa e...
albumele noastre
anabordea spune:
Si eu am un par lung, gras, si enervant de drept, nevopsit deloc..si singurul sampon pe care il pot folosi e NIVEA pt volum, cel transparent. Nu face nici matreata, imi da ceva volum...nu nemaipomenit dar mai mult ca altele si nu se mai ingrasa asa des parul. Si am incercat cam orice de pe piata.
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Alysuk spune:
Eu folosesc de doi ani de zile Elseve Rosu,am avut parul vopsit roscat,blond,acum shaten.Mi l-a hranit intr-adevar si mi-am recuperat si parul,o data cu vopsitul des,<adika la 3 luni> se deteriorase rau.Acum, nu stiu ce a patit samponul,ca nu mai are aceeasi calitate : dupa 2zile de la spalare imi apar cojitze..nu shtiu daca e de la vopsea sau de la sampon.Matreatza nu e.Mentionez ca ma spal o data la 3-4 zile si acum,imi e si frica sa schimb samponul. Dar cred ca o voi face. Va pupik 
numeioana spune:
Si eu am incercat aproape toate sampoanele...si am ajuns la concluzia ca tot Pantene e cel mai bun. Cel putin pentru parul meu ondulat, blond si cu firul subtire...
Ioana
Allure spune:
quote:
Originally posted by Alysuk
Eu folosesc de doi ani de zile Elseve Rosu,am avut parul vopsit roscat,blond,acum shaten.Mi l-a hranit intr-adevar si mi-am recuperat si parul,o data cu vopsitul des,<adika la 3 luni> se deteriorase rau.
Asta numesti tu "vopsit des"? La 3 luni? Pai eu ma vopsesc lunar, ca am fire albe care arata ca naiba daca stau 3 luni...Dar eu imi fac numai radacinile, nu pun vopsea pe toata lungimea firului. Asa m-a invatat o coafeza sa fac pentru e evita deteriorarea firului de par. Si de cind o ascult parul meu arata mult mai sanatos si frumos.
In prezent mi-am cumparat samponul Klorane cu ulei de vizon. Extrem de scump si spre dezamagirea mea inititala, foarte lichid. Din fericire spala foarte bine si lasa parul matasos si viguros. Folosesc si balsamul de la John Frieda "Sheer blonde" care miroase sublim si cred ca face treaba buna de asemenea. Scump si asta al naibii!
Carmen_Marieta spune:
Eu folosesc in general sampoane pe baza de fructe.De cand ma vopsesc suvite coafeza astami-a recomandat si nu am probleme. Ca marci: garnier, Pantene cel cu miere...