Ce sampon folositi ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Cait..samponul meu care e pe terminate era de la John Frieda si nu sa gaseste in Romania din pacate, eu l-am gasit la Paris la magazinul Sephora.
La noi la Beauty Shop sunt cateva produse Sephora dar nu si aceste sampoane.
..aveti idee de unde pot face rost?

quote:
Originally posted by cait

Eu am folosit cativa ani numai Elseve pt par vopsit cel galben in orice caz.L-am incercat si pe cel antimareata dar mi-a lasat parul incurcat si aspru.Acum am descoperit un sampon John Frieda cu miere si caramel de care sunt 100% multumita..Nu sti daca se gaseste si in Romania dar pot spune ca nu mai am nevoie sa-mi intind parul si cel mai important cum am un par gras nu ma mai spal asa de des ca si inainte.Mi-am luat si masca de par de la ei si e super.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by blanca000

Cait..samponul meu care e pe terminate era de la John Frieda si nu sa gaseste in Romania din pacate, eu l-am gasit la Paris la magazinul Sephora.
La noi la Beauty Shop sunt cateva produse Sephora dar nu si aceste sampoane.
..aveti idee de unde pot face rost?

quote:

Eu am folosit cativa ani numai Elseve pt par vopsit cel galben in orice caz.L-am incercat si pe cel antimareata dar mi-a lasat parul incurcat si aspru.Acum am descoperit un sampon John Frieda cu miere si caramel de care sunt 100% multumita..Nu sti daca se gaseste si in Romania dar pot spune ca nu mai am nevoie sa-mi intind parul si cel mai important cum am un par gras nu ma mai spal asa de des ca si inainte.Mi-am luat si masca de par de la ei si e super.

Cait

Nunta noastra
Nasi de cununie

Parul meu e nevopsit, cumva normal, cu tendinte de uscare, oricum firul e foarte subtire (da' el e mult...)Si cel mai bun sampon (i balsam)cu care m-am spalat vreodata a fost cel profesional din gama Joico, pentru volum. Si nici nu costa de te rup (amandoua erau cam 70RON)...oricum, foarte bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Blanca am inteles ca la Plaza Romania este Sephora si Marionnaud..am vazut si eu ca era unul din ele dar nu-mi mai aduc aminte bine deci e posibil s ale gasesti acolo.Eu aici il iau de la Nocibe sau din parafarmacii.
parerea mea este sa cauti in Plaza si cred ca sunt.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

De vreo 3-4 ani folosesc Kerastase. Mi l-a recomandat o coafeza, din Bucuresti, si imi place foarte mult. E un pic mai scump decat alte sampoane, dar nu folosesc asa de mult, si o sticla ma tine 3-4 luni.
Cu el ma impac cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am cautat si nu e...o sa ma duc la ei pana o sa aduca...poate poate

quote:

Blanca am inteles ca la Plaza Romania este Sephora si Marionnaud..am vazut si eu ca era unul din ele dar nu-mi mai aduc aminte bine deci e posibil s ale gasesti acolo.Eu aici il iau de la Nocibe sau din parafarmacii.
parerea mea este sa cauti in Plaza si cred ca sunt.

Cait

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pentrupar gras si cu matreata , sampoanele de la VIchy si de la DUcray sunt cele care in sfarsit mi-au rezolvat cat de cat problema

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Garnier Long & Strong, cu toate produsele din gama ( balsam, masca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nivea pt par vopsit si balsamul aferent. Inainte nu aveam mare incredere, dar de 1 an parul meu chiar nu mai are aspect mat.....
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

O sa radeti,dar tot m-am gandit sa raspund la subiect..insa..eu am 9 sampoane in baie.Cred ca nici un om normal la cap nu are atatea sampoane si culmea,voiam sa-mi mai iau unul.
Eu am probleme cu matreata..si am numai sampoane antimatreata..sau foarte blande..In principiu din vara am folosit numai ducray,care inafara de faptul ca nu m-a scapat deloc de matreata,ba mai mult m-a umplut mai tare,mi l-a si deteriorat.Cel mai mult ma doare ca dintr-un par frumos,moale,desi nu m-am mai vopsit,parul meu e foarte uscat,deteriorat si pica groaznic...din cauza samponului ducray cu care ma spal.
So..n-am mai suportat cu nervii si am cautat fel de fel de masti naturale si m-am executat.Inainte sa-mi fac baie,imi pun masca,cu ulei de masline,stau un timp,apoi ma spal cu sampon de la favisan pt matreata.Vad ca e mai moale,mai frumos..chiar n-as fi vrut sa ma tund din cauza asta..si..nu mai am matreata.
Am folosit fel de fel de masti din comert..si nu au dat rezultatele astea..mai ales intr-un timp asa de scurt.(asta ca sa rezolv problema cu parul deteriorat si sa nu-mi mai pice asa)
So..acum folosesc Favisan pt matreata,(dupa ce in prealabil imi pun masca facuta de mine)...dar mai am vreo 9 sampoane in baie,pe care al meu vrea sa mi le arunce,insa la cati bani am dat pe ele,nu-mi surade ideea.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Ai incercat de la wella Sp _gama de lux ,este f buna sau de la Joiko iarasi sunt super .Din pacate acestea fiind produse profesionale le gasesti doar in saloanele de coafor.
Ar mai fi varianta de a le comanda de pe internet dar nu stiu daca merita.
Eu folosesc de la Victoria Secret's si samponul si balsamul si sunt de milioane .Am si de la Joiko si la fel sunt.
Eve

Mergi la inceput