Clubul nurorilor (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dragi nurori, sa va spun ce mi-am facut eu cu manuta mea...la Femina intim e un subiect intitulat "Jurnal de rasfat".Am intrat si eu azi si mi-am adus aminte ca mi-am propus ca anul asta sa ies macar de 2 ori pe saptamana la restaurant cu al meu sot...si iau telefonul si-l sun si il intreb la ce ora sa fac rezervare la restaurant...la care el (am uitat sa va spun ca el era in masina cu socrul)il intreaba pe tasu la ce ora vine soacra-mea acasa..si-mi zice sa fac rezervare la ora 21 pt 4 persoane ca sa-i scoatem si pe ai lui la restaurant...asa ca rasfatul meu din seara asta va fi in compania socrilor...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Si eu sunt prezenta,va citesc dar nu prea am ce scrie,a mea soacra e tot disparuta!
Dana,deci,sa inteleg ca v-ati chefuit un pic de ziua soacrei,dupa faza cu bocitu'?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Aiurea!A facut soacra o friptura si niste saleuri si cand ne-am asezat la masa,eu si fii-mea vorbeam,da' ea zice: ;;la masa se mananca nu se vorbeste(noi de obicei nu mancam impreuna)
I-am zis si eu in gand,mai du-te in .......si am vorbit in continuare.Cam atat despre marea petrecere.
Corina,tu esti cu rosu ,mai merge o iesire in 4
Andreea,esti la munci?
Hello,Flavia!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Wow... Corina si cum ati chefuit pana la urma?
La noi e obicei e invers, ori de cate ori ii lua pe socrii undeva cu noi, eu am initiativa, asa ca sotu sa zica mersi:) Si el invers, are initiativa cand e vorba de ai mei.

Petreci dragelor, petreceti ca e sambata seara

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Acum ma "gatesc" sa plecam la restaurant...cand ma intorc dau raportul.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BraveGirl

Acum ma "gatesc" sa plecam la restaurant...cand ma intorc dau raportul.

Corina
Albumul meu

Asteptam
Ti-am vazut pozele, sunt superbe, si cele de la nunta da in specil cele din Maldive, m-au dat pe spate. Cand ati fost acolo, cum a fost, se merita, e scump? E mortal peisajul si patul matrimonial (voi l-ati aranjat?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna seara!! va zic si eu!! nu ma mai postat nimic pt ca mi se pare plictisitor de "buna" ce e soacramea si nu vrea nici cum sa imi dea vreun motiv sa pot sa vin si eu sa o barfesc un pic!!!! dar sunt cu ochii pe ea!! dar v-am citit in fiecare zi.
corina "cina placuta in familie" !!
la noi de obicei, eu tot timpul prefer sa o scot undeva pe maicamia, nu pe soacramea!!! (vai ce rau mai sunt!!!!).
stiti ce ma gandeam : cred mai sunt si nurori mai rele deact soacrele, care se ppoarta mai urat cu ele!!
andreea, imi place de tine, ca esti cu picioarele mai pe pamant. eu asta vara cand am avut nunta, nimik nu ma mai interesat, nici scoala, nici nimic. chiar te admir. cred ac daca as mai fi avut si un copil nici anul IV nu mai ajungeam!! . mult spor la invatat, o sarcina usoara si o nunta ca in povesti!

http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Lavinia da poti sa iti si lauzi soacra, nu doar sa o barfesti:)
Cum se mai simte socrul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

foarte rau, flavia. pe zi ce trece tot mai rau. acuma de vreo 2 saptamani a trecut pe morfina. bine macar ca nu mai simte durerea, imi pare foarte rau de el, ca este un om tare bun si ne-a ajutat tot timpul cu tot ce a putut. dar ce sa-i faci, asta-i viata!!!
pe soacramea saraca mai incerc sa o ajut si eu cum pot, ii mai duc de mancare la spital, mai umblam dupa adeverinte si hartogaraie pt spital. mie tare mila de ea ac sufera mult. este o femeie foarte miloasa si sufletista.
hai ca nu te mai intristez cu probleme mele ca doar e sambata seara!!

http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Corina asta da rasfat... Cam nasol...Cu socrii la o cina care se vrea a fi romantica... Mult succes, oricum.
Dana nu sunt la munca. Asta imi lipseste. Imi pregatesc referatele pentru facultate, ca TREBUIE sa le fac si pe astea. Nu vreau sa pierd anul M-am hotarat. Si in plus nu vreau nici restante, ca in vara doar nu o sa merg cu BB in burtica sau in brate la examene.
lavinai multumesc de aprecieri, dar ... sa stii ca de vreo 3-4 zile am revenit si eu cu picioarele pe pamant. Pan acum eram tare aeriana. In afar de nunta si BB altceva nu aveam in cap. Dar m-au trezit colegii de an, car nu vor sa ma piarda, ca suntem o gasca de nebuni. Asa ca, de voie, de nevoie, trebuie sa fac referate, sa invat...

11+
Mai am 28 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput