Clubul nurorilor (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

andreea las' ca-i bine si ami tarziu deact deloc......
eu vara trecuat cand am avut nunat asa de streasata am fost, ca nici la examene nu m-am dus (de fapt stresul a inceput cu 1 an inainte) si am slabit vreo 6-7 kg. vezi sa nu stresezi prea tare si sa ai grija de bebe.
mi-ar fi placut si mie cand am facut nunat sa stiu ca am un bebel in burtica!!!!! dar oricum anul asta ne punem pe treaba (al vara dupa licenat).

http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea ce bine ca mai intri si de acasa, credeam ca doar de la servici ai timp:)
Spor la invatat si multa bafta la examene. bebe

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai,am vazut-o pe Razuca noastra la un subiect.Si-a dat si ea cu parerea si au taxat-o niste limbi mai veninoase.Da, oricum,Razuca nu e d-alea de se lasa cu una cu doua.
Te pupam Raza si te mail asteptam luni cu ultimele stiri
Andreea,bafta la examene!
Si sora-mea e in focuri cu examenele!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana si eu am "umblat" pe acolo :)
Acu facui si eu scandal la un subiect, o sa ziceti si de mine ca am limba ascutita

Mergi la inceput

Zi repede la ce subiect!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Gata!Te-am citit si n-ai deloc limba ascutita.Ai perfecta dreptate.
Eu cand am spus limbi veninoase,m-am referit la persoanele care asteapta pe la subiecte cu limba scoasa sa se lege de cineva.

Dana

Mergi la inceput

Ie ie Dana stiu ce zici cu limbile veninoase ca m-au atins si pe mine:) Ma bucur ca ai gasit subiectu, acu vad ca a si fost mutat/inchis, si foarte bine ca cine stie unde se ajungea.
Daca tot se incepe cu reclama asta agresiva pe aici, hai sa ne facem si noi, eu tie si tu mie

Nurorilor trezirea sa fiti mai harnice decat soacrele (macar voi, ca eu n-m sanse:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetelor,
Sunt si eu prezenta la datorie..pt ca am cea mai cea "soacra" din lume! Se numeste Alex, are 12 sapatamani si ii place la nebunie sa ne dea trezirea la 7.30 dimineata, in weekend!
Nu va mai faceti probleme pt "limba ascutita" a unora. E normal sa existe si oameni asa. Sau nu e normal, dar totusi exista!
Corina cum fu la cina romantica in 4?
...ce bine e sa ai socrii in alt orash! Asa reusim sa ne bucuram de fiecare data cand ne vedem, iar cinele romantice raman doar ale noastre! Succes fetelor!
Pupici si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna nurorilor,
Am dat un ochi pe la pozele lui Corina si mi-au placut , sint suuuper, mai ales alea din Maldive. Si ce pat matrimonial?/ Wow, ce romantic.
lavinai, imi pare rau ptr. socrul tau .
Si fetelor,......ignorati pe cei cu limba ascutita. Nu merita atentia lor.
tuturor.

Mergi la inceput

Buna fetele!
Sunsmile,sa-ti traiasca Alex!Flava,m-am trezit de mult,da' am mai lalait-o prin pat ca sunt zombi.

Dana

Mergi la inceput