Clubul nurorilor (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata la nurori dragi!
Flavia a iesit ok! Ca o idee..ma gandeam ca puteai sa le numerotezi. Si stii de ce zic asta? Pt ca la prima vedere ai impresia ca o nora rosie are vreo legatura cu o nora albastra(in ideea ca soacra are culorile acelea, hai ca intelegeti voi). Poate s-ar vedea mai bine. E doar o parere, dar imi place si asa cum ai facut!
Va pup si azi ma invrednicesc sa mai pove despre soacra-mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza suratelor
Acasa nu mi-a mers ieri internetul si am putut sa mai vorbesc cu voi.
Flavia imi place lista, asa cum ai facut-o. Pacat ca sunt prea multe nume albastre. Da' asta e, n-ai ce-i face.

11+
Mai am 25 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza, ati fost mai harnice decat mine (ca de obicei:)))

Raluca ce bine ca ne-ai gasit si ai si vesti bune. Voi pe unde sunteti acuma? Da socrii?

SunSmile e tare bine cum zici cu numerotarea, cand am vreme intru si aranjez.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Ce fac fetele? Eu fericita la maxim..Soacra ,nu a venit de la Giurgiu si din cate am inteles mai sta pe acolo.
Ralu-cat,bine ca ne-ai gasit!
Mai,da'sunteti matinale rau de tot.Credeam ca o sa fiu prima azi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana atata timp cat eu incep munca la 7 jumate... si SunSmile e mai matinala decat mine... cum vrei sa fii tu prima?

11+
POZE

Mergi la inceput

Ai si tu dreptate,da' speram si eu ca dau startul azi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Am ramas fara coafeza pt nunta. Pleaca in Ungaria la un seminar. Trebuie sa iau Ciucul la pas sa caut alta .

11+
POZE

Mergi la inceput

Pai cauta bine, sa nu te trezesti ca te coafeaza vrea idioata.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ieri am incercat sa scriu si aici, dar am ramas fara net la birou.
Pai vesti ( cea mai importanta e ca azi imi iau rochita de mireasa )... au inceput socrii sa ma streseze, la propriu, cu intrebari de genul "Care lautar merge la nasi, cu mirele ?" Eu ( ): "Marius. Nu-l cunoasteti, deci n-are importanta... ". Cum e rochia ? Are dantela ? Fata mea n-a vrut dantela, ca e perdea... Ete, eu vreau perdea ! (scuze ca nu mai pun ghilimele, dar stiti voi... ) Vrei voal lung ? Fata mea, nu a vrut, ca se impidica de el.. Pai daca nu stie sa mearga pe tocuri ? Fata mea... Ia sa ma mai scuteasca cu fata ei. Socru: k cine merge cu cameramanul... Un sofer ! Care sofer ? Pai, vedem noi cum ne organizam... Da' sa aibe masina sa poata sa filmeze ! Adica, daca n-are masina, nu poate filma, pai filmeaza cu camera, nu cu volanul...
Si cam tot asa o tin de vreo cateva zile... si socra-mea tine mortis sa-mi vada rochia. Si eu nu vreau dar pt ca d-ra de onoare a binevoit sa ma lase balta de fiecare data cand am rugat-o sa ma ajute cu pregatirile pt nunta, am fost nevoita sa vb cu o vecina ( si a acceptat bucuroasa ), dar asta inseamna ca daca vede vecina, tb sa vada si soacra. Si n-am idee cum sa ma fofilez... ca daca o vede soacra, o vede si fi-sa... si mama vecinei...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

Apropo..razuca era la "surprize...surprize de sub rochite"
tot nebunatica
tine-o tot asa Razuco

E doar cu o surpriza... ca n-am nimic cu Andreea Marin...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput