Clubul nurorilor (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

diadanielasurpriza...de sub rochita e un subiect de pe Super Miresele DC.
E drept ca am trecut de mult de acea perioada...dar mi-ar fi placut sa fie si pe vremea mea....proba de focJARTELUTA
...sau era si nu stiam?

Si eu am jarteluta. Si pana acum iubi nu a zis ca nu o scoate cu dintii. Singura lui conditie e sa exerseze acasa inainte, ca sa o poata scoate atunci. Sa nu il iau prin surprindere.

11+
Mai am 26 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Nu merg in fiecare wk la socri, doamne fereste! Dar, de cele mai multe ori ii vizitam in wk, cam o data la 2-3 saptamani, ca,de, sunt parintii lui si li se face dor de el
Se pare ca or sa moara de dor, caci nu ne vom duce prea curand, sotul are mult de lucru. Ha,ha, ce bine imi pare

va pupez si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Nu merg in fiecare wk la socri, doamne fereste! Dar, de cele mai multe ori ii vizitam in wk, cam o data la 2-3 saptamani, ca,de, sunt parintii lui si li se face dor de el
Se pare ca or sa moara de dor, caci nu ne vom duce prea curand, sotul are mult de lucru. Ha,ha, ce bine imi pare

va pupez si revin

cherry

vai,ce nora rauta esti!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Fetelor, va citesc in fiecare zi, dar nu scriu ca nu am ce (inca).
Bine ati venit fetele cele noi.
impreuna, e buna ideea ta cu cele 2 coloane.
Pe mine sa ma lasi tot albastra, cu toate ca apele s-au cam linistit, asta nu inseamna ca nu am o "acritura" de soacra in continuare.Ce-mi place "smile"-ul asta si ce n-as da sa-i pot face si la socrella asa (mai da ce rea sint).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hielloooo...ce fac cele mai faine nurori?
Flavia e buna ideea cu coloanele, ar arata mai ordonat!...asta ca sa nu mai zica soacrele ca nu le avem la curatenie!
Pupici si minti luminate pt socRELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

kisstherain999, fannna2003, monagan puteti trece pe aici si cand nu aveti noutati despre soacre, macar spuneti cum o mai duceti voi :)

Daca tot vb de jarteluta sub rochita la nunta, si eu am avut-o da am fost asa obositi si stresati ca amandoi am uitat de ea

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Coloane coloane, numa sa vad cum le aliniez ca daca las spatiu intre ele mi le amesteca :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai baga-le(scuzati expresia) si tu cu tab-uri! Succes...si daca imi explici putin, te ajut sa le asezi! Adica vrei o coloana in stanga si una in dreapta? Sau cum? Hai zi la fata si rezolvam impreuna..asa ca nick-ul tau! Pupici!

quote:
Originally posted by impreuna

Coloane coloane, numa sa vad cum le aliniez ca daca las spatiu intre ele mi le amesteca :))

Mergi la inceput

SunSmile, uita-te sa vezi cum mi-am batut capul si ce a iesit :)
Cu tab-uri nu merge ca nu recunoaste spatiile si le elimina. Am incercat asa cu linii da nicicum nu le pot alinia, n-are nici o logica, cand editez mi le arata la aceeasi distanta, frumos aranjate unele sub altele iar cand le vizualizez mi le muta
Ai vreo idee ? Sau le lasam asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Uff ca v-am regasit! Eu nu am mai intrat pe forum de secole si m-am ratacit pe la alte topicuri.
Raportez cu drag ca soacra nu a mai facut nimic deosebit. Nici n-am mai vazut-o de 4 luni jumate. Ba chiar ultima data cand am povestit m-a invitat la ei (locuiesc in alt oras) chiar daca fiul drag si iubit e plecat din tara si nu poate veni... Deci poate chiar m-a observat si pe mine intre timp... Oricum, nu ma duc.
Spor la treaba si urari de bine pt soacre (pt alea bune chiar sincere urarile :)

Mergi la inceput