Va place Andreea Marin?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si mie imi place foarte mult de ea.
E desteapta,frumoasa si stie sa se faca placuta.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Da , imi place cum arata imi place ca este pisicoasa si intr-adevar asa este stilul ei de a vorbi. Am vazut pe la tv ,la nu stiu ce emisiune o inregistrare cu ea din liceu si avea aceeasi vorba mieroasa si mimica a fetei etc..,identica cu Andreea Marin "vedeta" de astazi.

www.babiesonline.com/m/mihayta/

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Mie nu-mi place.
Dar, despre cum se imbraca, la urma urmei, nu asa ar trebui sa fie imbracata o zana, o zana buna? Pac-tzac cu bagheta si face oamenii sa planga de fericire.
Poate ca nici nu se cheltuiesc prea multi bani cu toaletele ei, doar le face publicitate, nu?
Nu stiu, zic si eu.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mie mi se pare super studiata gagica. Cred ca isi studiaza fiecare gest.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Mie-mi place de Andreea Marin decand prezenta stirile la TVR 1 si imi place in continuare de ea. O admir pentru ca mi se pare desteapta, frumoasa, iar eu n-o vad pisicoasa sau falsa mie din contra mi se pare calda si apropiata de invitatii sai.

Gyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by monagan

Ar fi interesant de auzit, parerea unui barbat.

MG

Ati vazut vre-un barbat care sa nu-i plca femeile care sunt pisicose si frumusele?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

De desteapta e desteapta, de frumoasa idem, dar e taare exagerata... cand rade fortat. Si e increzuta... asa o vad eu nu din "stupize bis" ci din emisiuni in direct... Tinuta nu o alege ea in vestita emisiune, dar ii sta bine. Si trece prea repede de la lacrimi la veselie. Poate asta inseamna talent de TV? Nu stiu
Aseara am vazut-o iarasi la TV.. cu bluzita gen gravida... nu se vedea nimic, dar cred ca-i va sta bine.... Si tare sunt inclinata sa cred c-a ramas graviduta din cauza "modei"... nu dati cu rosii, e parere proprie. Am stat eu si-am urmarit vedetele, nu zic ca nu e bine, bravo lor!!! Traiasca mamicile ! Asta e o bila alba totusi

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

mie nu-mi place si punct.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Mie imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

ar trebui sa ne si placa, nu ajunge ca exista??? bleah

Mergi la inceput