Va place Andreea Marin?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu tot pentru Raduleasca votez la faza asta. Nu se poate compara Andreea marin cu raduleasca, din nici un punct de vedere, oricat de mult ar incerca. Mihaela radulescu este femeie in toata puterea cuvantului, pe cand Andreea Marin nu este decat o mironosita care incearca sa fie femeie!!!!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Mihaela radulescu este femeie in toata puterea cuvantului, pe cand Andreea Marin nu este decat o mironosita care incearca sa fie femeie!!!!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Bai,mooor cand va "aud" ca Raduleasca e suuuper femeie,ca Marin e asa si pe dincolo...nu mi se par deosebite nici una,iesite din comun in sensul bun,sint doua fatze care au stiut cum si unde sa se invarta,daca le iei la bani marunti nu prea ai ce aduna de pe urma lor...Sint prototipul romancei cu bani la prima generatie,care uita de unde a plecat,care l-ar vinde si pe ta-su daca ar putea aduce profit din asta...big deal de capul lor,uite numai la arte nu discutam de "femei de femei...".Scuze stiu ca n-am voie sa atac persoane dar astea sint mai mult personaje asa ca...nu se pune.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by mate

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Mihaela radulescu este femeie in toata puterea cuvantului, pe cand Andreea Marin nu este decat o mironosita care incearca sa fie femeie!!!!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Bai,mooor cand va "aud" ca Raduleasca e suuuper femeie,ca Marin e asa si pe dincolo...nu mi se par deosebite nici una,iesite din comun in sensul bun,sint doua fatze care au stiut cum si unde sa se invarta,daca le iei la bani marunti nu prea ai ce aduna de pe urma lor...Sint prototipul romancei cu bani la prima generatie,care uita de unde a plecat,care l-ar vinde si pe ta-su daca ar putea aduce profit din asta...big deal de capul lor,uite numai la arte nu discutam de "femei de femei...".Scuze stiu ca n-am voie sa atac persoane dar astea sint mai mult personaje asa ca...nu se pune.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Aia a fost parerea mea, nu am vrut sa supar pe nimeni, iar asta e parerea ta si o respect!

S-auzim de bine!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Calin-Alin

Mie nu imi place de Andreea a lui Marin. Si din pacate sint barbat, dar nu imi place.
calin-alin

Off topic: de ce, mai, din pacate?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput