Va place Andreea Marin?
Raspunsuri - Pagina 14
Elise spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Haide!!! Nu ma dupa sa nu ma injuri!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
www.ralucaostoia1.exploretalent.com
nu vreau sa comentez....... promit sa nu te injur, oricum.
Elise
iepumic spune:
Nu ma dau in vant in a critica oameni pe care nu ii cunosc personal si bine, si nici mare evaluatore de caractere..DAR...subiectul asta e irezistibil.
NU, NU imi place Andreea Marin!!!!!! Nu cred ca am vazut o fiinta care sa respire mai mult a falsitate si aroganta!!! Sincer, mi-e mila de oamenii aia amarati care se uita la emisiunea ei si vad in ea "Zana Surprizelor"!!!! Ma intreb daca i-a pasat vreodata de vreunul din cazurile pe care le-a prezentat!!!
Oricum, se potriveste perfect cu Banica, "a match made in Heaven"...alt monument de aroganta si ego nemasurat! Sa fie la ei acolo...sunt curioasa cand se vor calca reciproc pe ego-ul de vedete, ca el are mai mult succes ca ea, sau vice-versa.
Iepumic
corinadana spune:
Ia pasat nu ia pasat conteaza?! Prin emisiunea aia au fost ajutati oameni. Asta conteaza!
Nu sunt fan al ei, dar de ce nu i se vad si partile bune si cele rele?
Asa cum fiecare avem.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Mia. spune:
quote:
Si fizic arata ca o rata ca isi tine labele picioarelor nu paralele ci intoarse spre exterior, exact ca ratele din desene animate.
Vrem sa vedem o poza cu tine, banuiesc ca arati f bine si-ti tii labele picioarelor paralele! Wow!
quote:...
Iar cu Raduleasca (tot moldoveanca de a ei, deh) e
Si tu ce merit ai ca te-ai nascut la Brasov sau oriunde altundeva?..Ce usor e sa facem mahala si sa aruncam cu rosii in persoane pe care nici macar nu le cunoastem..!
Precizez ca mie imi e indiferenta, oricum nu urmaresc emisiunile ei , dar am citit comentariile din curiozitate..Invidia si rautatea gratuita la ea acasa ..pe aici...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
ligeea spune:
Nu cred ca evorba de invidie. Sunt persoane pe care nu le argeezi de la prima vedere fie ea si pe TV. SI de unde ai putea sa-ti faci o parere despre o persoana publica daca nu de la locul unde presteaza ?Eu nu m-am prea uitat la emisiune , fortuita de imprejurarai -nu avem alt,,canal am urmarit decateva ori. Mi se pare fortat si registrul emisiunii, aduce in tara tot felul de persoane care se revad in direct , dupa 20 de ani(sa fim seriosi ) cat si atitudinea ei de fetita cu fundite si gropite in obrajori. Iti sta bine cu atitudinea asta la 18 ani dar nu la varsta ei. Si modul cum se imbraca arata acelasi lucru . E o ,,zanisoara dar apoi...,,oglinda oglinjoara ...
Nu in ultimul rand nu-mi plac femeile care ar putea sa aiba oricare alt barbat da se baga gramada peste unul-hai sa nu zic insurat dar oricum cu o relatie stabila si copil.Asta denota un caracter de c....
Orice s-ar zice despre Raduleasca -nu sunt fan , uitati-va la subiectul cu ea , n-a avut treaba cu de-astia cu plozi, cu ,,greutati si alte alea.Nu i-a iesit pasenta cu boso T si a casunat pe junior. Eu n-o faceam de fel, adica ce , ce scuipa Raduleasca manac eu ? Slaba fatuca, slaba de caracter . S-a vazut mai in etate si singurica si a dat criza peste ea. Vrea copii , casa si stabilitate . Cu T tot asta urmarea ? sau mai degraba F1?
Ramona J spune:
Mi se pare neinteresanta din toate punctele de vedere. La fel si emisiunea.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ionica spune:
Mama fetelor da ce v-a mai frustrat fata asta moldoveanca!!
Yo cred ca barbatii vostri sunt toti topiti dupa ea iar voi aruncati venin aici pe DC,lasati ma fata in pace ca nu a furat barbatul nimanui.
Iar daca a fost iubita domnului T si a ramas cu domnul J oare asta sa fie ultima problema la cafea cu vecina in scara blocului??
Fata-si vinde super bine emisiunea si o admir,moldoveanca intepata ca si Raduleasca!!
Iar despre tinuta si eleganta, yo zic ca e imbracata bine chiar daca-i mai iese cate o tzata doar asta place la roman!!
Ramona J spune:
Eu am vazut frinturi de emisiune in vreo doua rinduri si era prost imbracata de fiecare data. Fara gust, oricum.
Ramona J spune:
Chiar nu cred ca sotului meu i-ar placea individa asta. Eu nici macar nu pun pasiune in chestia asta. Adica n-am nimic cu ea. Dar chiar m-am intrebat in mai multe rinduri de ce o avea ea asa succes. Ca e enervanta, nu e nici o desteapta, nici prea frumoasa nu mi se pare. Pentru mine chiar e un mister succesul ei.
Dar cum multa lume pare sa o placa ma resemnez si zic c-o fi vreun bai la mine de nu-i vad calitatile.
ligeea spune:
N-o fi ,,furat barbatul dar a furat tatal unui baietel si daca vrei ,,iluzia lui ca are o familie. Asta spune sufucient despre caracterul unei femei . DEgeaba face pe zanisoara la Tv , caracterul ei e cel din viata reala . Adica infect. Nu mai discut de frumusete , gusturile in materie sunt diferite de la o persoana la alta . Intre ea si Raduleasca -ca tot se fac comparatii, eu o votez pe cea din urma fara nici un dubiu.