Oltencele, poftiti la povesti! (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare tuturor,

Georgi, ai o minune de fata, ce sa zic va astept sa veniti in petit iar la intilnire sigur poti veni si cu tati e de altfel de preferat asa mai respiram si noi si mai reusim sa schimbam 2 vorbe.

Camelia ce faceti? cum se mai simte Mihaita?

Cornelia multi pupicei Alexei sa se faca bine, sanatate multa, te-am vazut pe YM on line te pot deranja ca stiu ca la voi e noapte cind sunt eu la servici?

Andreea ce faceti? ti-am trimis un mesaj pe YM l-ai primit, da si tu un semn.

Asa bine ziceati ceva de intilnire, eu nu am insistat ca stiam ca WE asta sunt plecata asa ca nu am fi putut veni, asa cum stiti eu cel mai bine reusesc sa plec de acasa in week-end in plus e si tati acasa asa ca sa ne aduca cu masina, in fine nu resping nici ideea de a face o intilnire fara copii de altfel am discutat chiar asta ultima data, dar parca mi-e greu si sa plec fara Stefan ca si asa petrecem putin timp impreuna, asa ca eu propun intilnire cu copii simbata la ora 6 la McD, desi ar mai fi o varianta si poateincercam ceva nou am gasit o super cofetarie pe brancusi cam pe linga liceul CFR unde am fost cu Stefan, fac si petreceri pentru copii asa ca poate ne-am simti destul de in largul nostru acolo.

Astept voturi cine e pentru?

Si nu in ultimul rind ma laud ca nascut mosica o fetita de 4 kg sa ii traiasca si sa fie sanatoasa!

Sanatate multa si sa ne auzim cu bine va puuuup!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

atunci sa'i traiasca fetitza lui mosica

cum vretzi voi..ok..numa grabitziva ca io saptamana viitoare plec
in Austria...
Rodi numa la MC nu ca stii tu de ce...nu pot io sa.....lasa ca stii tu..
hai ca fac lista ...
se mai inscrie cineva??????ioprima
Rodi
zozela..sa nu te auz ca nu viii ca te bat..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

ciuf..ai zis...ai zis!!!!
ai grija ca io te tin minte...cand viii nu scapi

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eu votez pro, sunt de acord cu ora ziua si locul (Mc sau unde vreti voi). Sper sa nu ma laud degeaba si sa apara altceva pana atunci!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

atunciii...

io..
Rodi
zozela
bertha
camelia72
giorgii??poate..poate??
si lista continuaaaa

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Fetelor ce imbulzeala...Mai m-as inscrie si io da' cu tati al meu nu se stie niciodata.Ca el are un program f. flexibil.Deh, clientul nostru,stapanul nostru. Mai ales ca chiar acum sunt cu vopseaua-n plete sa mai acopar firele de par albe scoase de fi-mea de la Craciun incoace(de la ultima vopseala). Deci eram tocmai bine.Dar nu vreau sa promit si apoi sa nu ajung sa ziceti ca-s neserioasa...
Las' ca-mi iau eu masina si vin singura, ca-n a lui tati nu am timp sa pun piciorul. Pana una alta tineti-mi pumnii, ca am pus apartamentul la vanzare si deja a venit unul care pare hotarat.Miercuri imi da raspunsul. Uf, daca ma mut la 3 camere, zic ca nu mai mor!!!
Hai ca va pup, ca trebuie sa ma duc sa dau vopseaua jos din par ca deja ma cam mananca pielea.
Noapte buna va doresc la toate. pupici mici la mamici si la pitici.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Etete fata...normal va viu...
Da..da..si io vreau pe Brancusi....Acelas motiv "bagat" de Liana....Sau oriunde..numai sa aiba loc si pt. noi astea mai motzate..adik....
Haidetzi fetelor....
Fac zgomot..doar doar..s-o auzi
la oltence

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare!
Rodica,sa-ti traiasca mosicutza,sa creasca mare si sanatoasa!
Mihaita a scapat de raceala dar este tare neastamparat,ii ies caninii si e nebunel rau,se enerveaza din orice,da cu capul in ce gaseste...mama ce cap tare are...!
Si eu vreau sa vin la intalnire dar nu am inteles,cu plozi sau fara?Deci a ramas pe Brancusi,la ora 6,sambata asta?
Liana trece-ma pe lista,vin si io da' sa-mi spuneti unde!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Oltencutze dragutze,sa aveti o zi a indragostitzilor plina de caldura sufleteasca,fericire si multa,multa iubire!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

"La multi ani!!!!"

.....sa fiti iubite si fericite...si mereu indragostite...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput