Oltencele, poftiti la povesti! (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ziua buna!
Camelia, multi ani fericiti alaturi de sot.
Multumesc oltencelor care mi-au urat bun venit. O sa mai treaca ceva timp pana va invat pe toate.
Bertha, m-ai intebat de poze. Deocamdata nu stiu cum se posteaza poze pe forum. Poate ma invatati voi. Fiind si eu incepatoare pe aici...
Nu mai retin cine zicea de baietel ca nu mai vrea sa faca nani dupa amiaza. Da rezultate metoda cu urlatul?Ca nici Stefania nu vrea sa intre la nani singura. Trebuie sa stau langa ea pana adoarme. A avut o perioada in care adormea singura fara nimeni langa ea dar cand au inceput sa-i creasca maselutele s-a dus pe apa Sambetei totul.Nu reuseam sa o adorm decat pe picioare. Acum am reusit sa o dezvat dar tot trebuie sa stau langa ea pana adoarme.
Va pupacesc

Mami de Stefania

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Eu eram Georgiana... Bun venit printre noi! N-am apucat sa citesc din urma, scuze.

Pupici de la noi tie si fetitei tale. Asteptam poze sa ne cunoastem.

A, am si eu rude in Slatina. Din partea mamei o matusa a ei si fratele (unchiul, deh). Ai mei bunici sunt din Priseaca!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lorena multumim..frumose poze..frumos copil..sa'ti traiasca..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Am intrat sa va salut, sa va spun ca inca sunt bulversata de noutati dar nu v-am uitat.
Rodica patutul si dvd-urile sunt la soacra=mea.Cand o sa vina in oras are ordin sa te caute sa ti le dea. A fost o nebunie ultima luna pt.noi....iarta-ne.

Va pupam, Cornelia si Alex de la inaltimea unui anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Cornelia, bine ai revenit! La multi ani Alexandrei, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de impliniri!
Povesteste-ne cum e acolo, cum v-ati instalat, locuri de munca etc, stii tu...

Lorena, chiar ca frumos copil!

Georgi, poze poti pune pe yahoo sau webshot. Ex: intri pe yahoo.com, alegi optiunea photos si mai departe te prinzi singura, e f simplu. Ai grija sa alegi sa fie publice pozelele, sa le putem vedea si noi. Nu retinusem ca esti din Slatina, cand o sa am mai mult timp, modific listuta, te trecusem la Craiova. Scuze!

Cred ca azi facem prima plimbare cu sania1 IUhuuuuuuuu!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

o zi minunata....

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, multumim!

Fiu-meu tuseste de ieri. Mergem la pediatru diseara. Am un mic magarus...

Va pupacim!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumesc tuturor pt. urari!
Uraaa,ce bucurie,a nins,in sfarsit si la noi,aseara am facut prima plimbare cu saniuta din iarna asta,nu am stat prea mult ca l-a apucat pe Mihai tremuratul,mai da' tremura mititelul de am intrat urgent in casa!Eu eram in calduri tot tragand de sanie dar el a stat nemiscat si a inghetat saracutu'...Georgi a mai ramas cu copiii caci atat de mult a asteptat sa ninga sa se dea si ea cu sania...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Cornelia,te asteptam cu noutati,cum e acolo,ce faceti...!
La Multi Ani micutei Alexandra,sa cresti mare,sanatoasa si sa-i bucuri mereu pe parinti!Avem aceeasi zi de nastere,anii difera...
Lorena,sanatate micutului !Mihai adoarme numai leganat,asta e...daca lui asa ii place,mami se conformeaza dorintelor baiatului,altfel nu ar dormi iar din doua rele o prefer pe cea mai putin stresanta!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

tache indrazneste olteancoooo..nu fi sfioasa...
oltencele sunt curajoase..
hai te asteptam printre noi..olteancoooo...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput