Oltencele, poftiti la povesti! (13)
Raspunsuri - Pagina 3
bertha spune:
Saluatre!
Fetelor, sunt tare suparata, Darius tot are viermisori, i-am repetat ieri analizele si nu am scapat! Cred ca v-am innebunit, da' pe cuvant ca o iau razna de-a dreptul! O sa mergem iar la dr s vedem ce mai facem
Rodica, Davidutza, ori la mine e f cald in casa (desi rareori trece de 20 de grade), ori baiatul meu e calduros rau! eu ii dau o pereche de sosete normale si o pereche de incaltari de casa (ca niste espadrile, sa zic). Ei bine, dupa max o ora, se descalta, isi scoate uneori si sosetelele si are piciorusele caldeeeee. Da' niciodata nu l-am infofolit prea tare. Cred ca am o goanga cu treaba asta, ca eu sunt friguroasa si dau vina pe bunica-mea, care ne tinea exact cum spuneti voi, cu 2 perechi de pantaloni, hainuta groase (cam ca o geaca de primavara), caciula...am traume seriose, pe bune!
Va pup, ca nu mai am inspiratie!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
bertha spune:
Georgi75, bine ai venit! O sa va trec si pe voi pe listuta. Poze cand vedem si noi?
poze
neliana spune:
Salutare la toata lumea.
Suntem si noi mai mari cu un an Oana a facut sambata 2anisori si e atatde incatata dar ea tot 6 zice ca are.
Bine ai venit Giorgi si din partea noastra.
No i suntem bine relativ mai e o problema ca Oana se trezeste noaptea si plange nu stiu de ce ga maselele i-au dat dintii nici nu mai vorbesc.In rest bine si astept sa ne mai intalnim,dar sa anuntati si voi cu 3- zile innaite pentru ca eu lucrez acum si nu stiu cat stau plecata deobicei cam 1 saptamana pe luna nu sunt in Craiova.
Pentru viermisori incearcati cu Decaris de 50mg la Oana care a avut decurand a avut efect dar ce e cel mai important sa faceti toti tratamentul.
Sanatate maxima
www.oana.xro.ro fata fotomodelMa laud
neliana anghel
Liana30 spune:
neliana "La multi ani" pentru Oana sa'ti traiasaca mare si frumoasa...
Georgi bine ai venit..
bertha,Davidutza.Rodi
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
camelia72 spune:
Neliana,La Multi Ani pt. Oana,sa creasca mare,sanatoasa si sa-i bucure pe parinti!
Fetelooor,ieri a fost ziua mea ,sa stiti ca nu m-am bucurat prea tare (doar de cadoul de la sot ).Cum pot sa ma bucur daca imbatranesc?
Important este ca nu ma simt batrana(sunt cam nesimtita )...deja parca simt primavara...floricele,pasarele,fluturasi...Hai ca ma-ntelegeti
Va pupik!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
georgi75 spune:
Neliana LA MULTI ANI pt. Oana. Sa-ti creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii.
Camelia 72LA MULTI ANI si tie. Chiar daca imbatranim, important e ca sufletul sa ramana tanar. Asa ma gandesc si eu, ca abia asteptam sa mai treaca un an sa ne creasca bebeii mari dar in acelasi timp imbatranim si noi.
Cel mai important e sa fim sanatosi.
Mami de Stefania (8.02.2004)
Georgiana
bertha spune:
Salutare!
La multi ani, Oana! Iti doresc sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa ai parte de o copilarie minunata si sa aduci multe bucurii parintilor!
La multi ani, Camelia!!!!
Nu mai fi trista, daca e sa o luam pe cinstite in fiecare zi imbatranim putin, da' ce rost are sa ne gandim la asta?! Unde mai pui ca oricum tu nu arati de varsta pe care o ai! Asa ca partyyyyy!!!!
poze
camelia72 spune:
Multumesc mult pt. urari,asta-i viata,noi imbatranim...copiii cresc dar cel mai important este sa fim cu totii sanatosi si sa ne simtim mereu tineri si fericiti,nu?!
Mai este putin si vine ZIUA INDRAGOSTITILOR...cum v-ati gandit sa sarbatoriti?Eu si sotul implinim 8 ani de cand suntem impreuna,asa ca pt. noi este ceva deosebit...!!!
Bine ai venit Georgiana...asa se numeste si fetita mea!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI Oanei a Nelianei si Cameliei. Scuze, e cu intarziere, dar sper sa se mai puna.
Noi nu prea avem vesti.
Fiu-meu e din ce inc e mai incapatanat, nu mai vrea sa doarma dupa-masa, drept urmare ma obliga sa-l pun in pat si sa-l las sa urle pana il ia somnul... Nu-mi place deloc metoda dar n-am ce-i face. Oricat ar fi de obosit cand aude ca e vb de nani, fuge...
Altfel, eu sunt cu o durere de masea. Mi-a obturat dintaru' un canal la o masea si ma doare in continuu. Il sun, zice ca e normal sa fie un pic sensibil locul... Un pic, auzi si eu abia pot mesteca. Ma voi duce sapt viitoare sa-mi puna plomba definitiva... Doamne-ajuta!
Am pus poze noi in albumul copilului, daca vreti sa va delectati.
Pupicei si ne mai auzim.
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2