Vesti despre Mihaita Hogas (2)
Raspunsuri - Pagina 19
eliza-daniela spune:
La multi ani, Mihaita, La multi ani Gabriela! Multa sanatate, sa va ocroteasca ingerii in fiecare clipa!
Cu drag
Eliza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">
Ajutati-l pe George!
gabriela hogas spune:
Dragii nostri prieteni,
Va multumim din suflet pentru urarile de bine si de La multi ani !
Vreau sa urez si eu la multi ani in special pentru mama Hanceanu si sa va doresc din tot sufletul sa va ocroteasca Dumnezeu, sa va intareaasca si sa nu mai treceti niciodata prin durerea suprema prin care poate trece o mama. Dumnezeu sa va binecuvanteze.
De asemenea, doresc sananate multa si La multi ani tuturor sarbatoritilor de pe DC si va doresc sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.
Am tinut mortis sa pot scrie macar cateva randuri astazi, 10 noiembrie, deoarece in aceasta seara se implineste 1 an de la transplantul lui Mihaita si vreau sa va pot spune cat de mult va multumim si va iubim pentru tot sprijinul pe care ni l-ati dat cand am avut mare nevoie de voi.
Mihaita este bine, a fost foarte vesel de ziua lui, a primit o masinuta cu pedale insa nu are suficienta putere sa mearga singurel cu ea dar cu siguranta pana la Craciun isi va da el seama cum functioneaza si poate se mai lungeste putin sa ajunga bine la pedale.
Este extrem de incantat cand vede un tort si ii place enorm sa sufle in lumanare. La orice ocazie el este cel care sufla in lumanare.
Analizele pe care i le facem lunar acum sunt destul de oscilante, insa sunt bune, cu exceptia analizelor de rinichi care se pare ca mai bine de atat nu se poate. Suntem la regim strict fara sare si incercam sa ii dam o alimentatie de regim pentru rinichi. Este extrem de jucaus, vesel, vrea sa faca de toate, intelege foarte bine, ne iubeste enorm si are grija de noi. Danutza, verisoara lui, este prietena lui cea mai buna, cand o iubeste cand o alunga (mai ales cand se apropie prea tare de jucariile lui). Dar atunci cand i se atrage atentia ca trebuie sa se poarte frumos o iubeste si o strange la piept de trebuie sa intervenim sa nu o sufoce.
S-a mai inaltat un pic, cred ca a luat si in greutate dar nu avem unde sa il cantarim deocamdata. Medicii sunt multumiti de evolutia lui, este un scump, ce sa mai. Oricate v-as povesti cred ca deja stiti de la copiii vostri cat de minunati pot fi si cat de mult putem sa ii iubim.
despre noi ce sa va spun ... eu am gasit un loc de munca si Dan a ramas acasa cu Mihaita cel putin pana in ianuarie. Avem niste planuri de viitor care sunt strict in functie de nevoile lui Mihaita insa pur si simplu nu gasim timpul necesar sa ne ocupam in detalii de ele. Incercam sa profitam de fiecare minutzel sa fim cu Mihaita, sa il facem fericit, sa nu pierdem nici un gest de al lui, nici un cuvantel.
Va rog sa fiti alaturi de copilasii bolnavi de pe acest forum si nu numai. Voi puteti sa faceti minuni si Mihaita sta ca marturie vie.
Imi doresc sa revin cu vesti mai des, poate si cu niste poze mai actuale. Lucrez foarte mult iar seara si dimineata stau cat pot de mult cu Mihaita. Va multumim din tot sufletul pentru tot si va rog sa va bucurati de aceasta zi asa cum ne bucuram si noi si multumim bunului Dumnezeu ca am ajuns pana aici.
Cu drag,
Gabriela
irinamarina spune:
La multi ani lui Mihaita.
Noi am ajuns in Belgia in ziua in care voi ati implinit un an de la transplant. Poate ne vedem aici. Nu ar trebui sa veniti la controlul de un an?
Va dorim multa sanatate si tot binele din lume
Irina
Carmi spune:
Gabriela, m-am uitat acum la pozele facute in Romania si pe cuvant ca nu l-as fi recunoscut pe Mihaita. Cat s-a schimbat, e mare, e vesel si plin de viata, sa-l pazeasca bunul dumnezeu si de-acum incolo!
Ma bucur tare cand citesc vesti bune despre voi, sa ne mai scrii cand mai ai timp.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni ai lui Mihaita,
Stiti foarte bine cat de dragi imi sunteti si cat de mult va iubesc !! Vreau sa va urez din tot sufletul La multi ani cu sanatate, cu bucurii, sa fiti fericiti alaturi de copilasii vostri si de familiile voastre si sa aveti spor in toate.
Mihaita este un adevarat copilash care face numai nazbatii, se urca peste tot, este curajos la analizele de sange, face la olita numai cand se trezeste dimineata si vorbeste doar in limba lui. Ne-ar fi facut mare placere sa intelegem ce ne spune la varsta lui, ca are multe de spus, dar nu stie cum sa o faca. S-ar putea dupa ce face 3 anishori sa consultam unb logoped pentru ca nu zice nimic coerent. Este in continuare foarte expresiv, explica mult prin gesturi si te duce la locul faptei si in principiu intelegem pana la urma ce s-a intamplat. Bineinteles ca incearca sa ne santajeze cu tot felul de scheme de plans, unele mai puternice altele mai mieunate, dar cand nu este bagat in seama vine imediat sa se remarce dar isi schimba atitudinea, incearca sa ne imbratiseze, sa ne pupe. Ce sa mai, are scoala santajului in sange. Noi ne topim dupa el, incercam sa fim seriosi, sa il educam, dar radem pe la spatele lui cand vedem unde il poate duce mintea. Ieri am fost pentru prima data la patinoar, nu va zic cate bucurie pe fata lui, se uita uimit la toti oamenii care patinau in cerc si parca se ambitiona si mai mult sa isi tina echilibrul pe patine. De stat sa singur pe cutitele alea insa cand sa mearga .... buf. Avem si sanie de la Mos Craciun acum astepam doar zapada sa ne onoreze cu prezenta ei. Diseara va fi un Revelion deosebit, cu toti acasa, fara spitale si durere. Voua va multumim ca ne-ati fost alaturi si ati facut posibil acest lucru. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa aveti parte doar de bucurii si de rasete de copii.
Va iubim si va dorim un calduros La multi ani 2007 !!! mai bun si mai frumos ca oricare alt an !!!!!
Cu drag,
Mihaita si ai sai parinti
Mirunaa spune:
Ma bucur nespus pentru vestile bune.Va doresc numai bine in anul 2007!
Toate cele bune!
Gabitza1977 spune:
La multi ani , anul asta sa va aduca numai sanatate si bucurie, alaturi de Mihaitza al vostru drag!
va pupo cu drag!
herra spune:
LA MULTI ANI, MIHAITA!!!
adlemi spune:
LA MULTI ANI, MIHAITA!!!
Sa fii sanatos,vesel si fericit alaturi de minunatii tai parinti si de toti cei care te iubesc!!!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://www.dropshots.com/adlemi