Vesti despre Mihaita Hogas (2)
Raspunsuri - Pagina 18
Liana30 spune:
Gabriela ma bucur ca sunteti bine
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
cosmina_72 spune:
Doamne ajuta ca a-ti ajuns la timp.Dumnezeu e cu el mai si nu-l lasa.E un mare luptator .Si ii dorim asa sa fie mereu.
Ne bucuram cand citim vesti bune de la voi.
Va tinem pumnii in continuare sa creste-ti mari si sanatosi si voua , parintilor sa aveti putere sa duceti .
Pupici si multa sanatate
Cosmina, matusa Sabinei
http://sabinac.netfirms.com
ardeiash spune:
gabriela... sa va ajute Dumnezeu in continuare! pentru dragutul de Mihaita pupici multi si sanatate maxima..
as fi vrut sa va vad si eu ..insa nu stiu ca v-am sunat 2 zile la rand.. si n-a raspuns m=nimeni! cum asa?
s-auzim numai de bine! si
Corina G spune:
Mai stie cineva ceva news despre Mihaita? Vad ca nu s-a mai postat de mult timp. Sper ca totul e bine!
ardeiash spune:
si eu vroiam sa aflu vesti!
eu sunt sigura ca totul este ok.. ins acred ca nu mai au net..ca tot isi mai faceau ei timp sa intre pe aici.. chiar daca erau ocupati..
s-auzim numai de bine! si
Liana30 spune:
nu stiu eu prea multe..dar pot sa va spun ca Gabriela este foarte ocupata lucreaza foarte mult de aceea nu a mai aparut..si va roaga din suflet sa o iertati..Mihaita este bine!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
hanceanu spune:
Salut Mihaita, sarut mana Gabriela si La multi ani! la amandoi, sa va dea Dmnezeu putere in continuare.
Ma bucur sa vad ca lucrurile merg in directia cea buna si la voi, incet, la limita poate dar se misca si pana la urma asta conteaza.
Salutari si de la mama Gabriela.
Carmi spune:
La multi ani, Mihaita !
La multi ani, Gabriela !
Sper ca sunteti bine, mai dati-ne vesti despre voi.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
adlemi spune:
Mihaita
Gabriela
Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii si realizari.
Dan, sa-ti traiasca minunile si sa te bucuri de ei.
Si sa fiti mereu asa minunati cum v-am cunoscut noi...
Cu toata dragostea...
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105