Vesti despre Mihaita Hogas (2)
Raspunsuri - Pagina 17
maria2mami spune:
Pozele sunt mmmmminunate, bebe a crescutttttttt mulllt de tot, arata super si vad ca se simte la fel.
Frumoasa foc si prinssesa
Va pupam si sanatate multa...sa veniti cu vesti bune din Belgia
Just..... Maria
Stinu spune:
Gabi ma bucur mult ca Mihaita e bine si sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune si cand va intoarceti din Belgia !
A crescut mult omuletul si e scump foc si are o moaca de strengar ,mama mama .
Iustina
anangel_lexi spune:
Gabriela, e un scump piticul vostru, sa va traiasca si sa fie sanatos. Mult succes ion Belgia, va asteptam numai cu vesti bune!
34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
ardeiash spune:
ce bine-i sta tuns! par emai mare acum! sa -i dea Dumnezeu sanatate si voua la fel!
gaby ti-am trimis un mail.. dar se pare ca nu l-ai citit inca. ce numar de telefon aveti aici? sunteti in belgia. nu?
s-auzim numai de bine! si
pischi2003 spune:
Vesti bune asteptam si noi despre Mihaita cel viteaz. Ce strangarel e in poze si ce mare s-a facut. Ptiu, nu fi de deochi.
Poate reusim sa ne vedem, cu totii.
Pupici.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
ardeiash spune:
i-am vazut pe fericiti duminica la biserica,, mihaita e dulce de dulce!!! sa nu-i fie de deochi, alerga peste tot si se juca cu de toate, gaby mi-a zis ca joi,, adica maine fac analize si ca spera sa fie totul ok,,, cred ca au mai facut o parte si astepta raspunsul, Dumnezeu sa-i ajute!
anda141 spune:
Multumim de vesti, am citit cu mare drag despre voi. Am vazut si pozele, e un scump de copil si nu e deloc slabut. Arata foarte bine.
Asteptam vesti din Belgia, eu cred ca totul este bine!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ardeiash spune:
vai , gaby,, am vrut sa va sun.. insa am ratacit numarul de telefon. .. mai sunteti in belgia? pup pt mihaita
ardeiash spune:
v-am sunat ieri.. insa cred ca nu era nimeni acas' plecati azi? cum au iesit analizele?
gabriela hogas spune:
Dragii nostri prieteni,
Ne-am intors cu bine din Belgia, de la prima evaluare posttransplant din lungul sir de evaluari care speram sa urmeze de acum inainte.
Ce pot sa va spun este ca Mihaita este bine acum. Am plecat spre Belgia optimisti si bucurosi pentru ca Mihai arata bine si eram siguri ca totul este in ordine. Am avut insa emotii la biopsia ficatului unde a reiesit ca acesta nu avea deloc protectie impotriva respingerii, iar nivelul de imunosupresie in sange ajunsese la zero cand am ajuns noi acolo. Astfel, medicii au notat un al doilea reject care se pare ca a fost descoperit intr-o faza incipienta, spre marea noastra bucurie. Insa a fost un episod care ne-a pus serios pe ganduri, daca mai intarziam vreo doua saptamani pe aici nu stiu in ce stare ajungeam cu el. Au trecut 9 luni de la transplant si multumim lui Dumnezeu Mihaita ne-a adus in fiecare zi numai bucurii. Cu toate acestea ficatzelul lui nou avea probleme, organismul incepea sa il trateze cu dispret si semne exterioare sa ne dam si noi seama, nimic. De aceea, suntem si mai recunoscatori bunului Dumnezeu ca ne-a pazit si am ajuns la timp in Belgia si acum suntem acasa, iar Mihaita este cat poate el de bine sa fie.
Despre rinichii lui stim ca sunt intr-o stare stabila, insa nevoia de transplant renal nu s-a schimbat. Din pacate a fost nevoie sa ii mareasca doza de imunosupresie pentru ficat din cauza rejectului, lucru care se va rasfrange negativ asupra rinichilor si ne asteptam la rezultate proaste la rinichi. Am intrat si la regim strict fara sare si imi inchipui ca va fi greu sa combinam un regim fara sare cu un regim fara alimente acide, ca sa ii protejam cat de mult putem rinichii. Din pacate, tensiunea arteriala se mentine la un nivel ridicat si acest lucru are efecte proaste tot asupra rinichilor. Daca in vreo doua luni nu ii scade tensiunea ii vor prescrie un medicament mai puternic in speranta ca va reactiona mai eficient decat la Nifedipinul pe care il ia in prezent.
Inimioara lui se afla intr-o stare buna, limitele la efort si le stabileste Mihai singur, atat cat poate rezista, nu are restrictii in acest sens. Si slava Domnului ca are putere sa se joace, sa alerge, ii place foarte mult sa ne ajute in toata treaba prin casa, e cel mai fericit cand ii dam responsabilitati.
In afara problemelor medicale, Mihaita a crescut frumos, a luat in greutate si s-a mai inaltat un pic. Medicii au fost placut surprinsi ca a luat 1,3 kg in 5 luni si a crescut inca 3 cm. Pentru el este o realizare. Este energic si nu sta locului nici cand trebuie sa doarma, pur si simplu da din maini si din picioare pana pica de somn. Este la fel de scump, de sensibil si in fiecare zi il iubim si mai mult. Se schimba pe zi ce trece, incearca sa vorbeasca cursiv insa nu ii iesa decat niste tipete prelungite. Spune doar cuvinte independente, dar a inceput sa imite si este un scump cum stalceste tot ce aude. Avem multe de recuperat insa nu ne grabim nicaieri. Avem rabdare si credinta ca va fi bine. Va avea un start mai dificil, insa suntem increzatori ca se va descurca de minune si va ajunge sa faca ceea ce isi doreste.
Va imbratisez pe toti cu drag, va multumim pentru tot ce ati facut pentru Mihaita si va dorim din tot sufletul sanatate, sanatate si Dumnezeu sa va binecuvanteze. Doamne, te rugam ai mila de toti copilasii bolnavi
Gabriela