Vesti despre Mihaita Hogas (2)
Raspunsuri - Pagina 14
ardeiash spune:
mai fratilor, dar ati uitat de noi? sunteti fericiti... ca sunteti acasa, l'as ca stiu eu!
s-auzim numai de bine! si
Happiness_4_us spune:
Multa sanatate, Mihaita!
Sa cresti mare si ascultator!
Gabriela, ce mai e nou? E totul ok?
Nana Motoc
Fotografii cu noi
maria2mami spune:
Gabiiii ce se intampla cu voi, bebe e bine...voi sunteti oki.....da-ne vesti plsss
mmiha
Mirunaa spune:
Cu aceleasi intrebari vin si eu....Sunteti bine, sanatosi,cuminti sau mai putin cuminti?
Toate cele bune!
gabriela hogas spune:
Dragi prieteni,
Va raspund cu intarziere pentru ca nici nu stiu pe ce lume ma aflu prea bine. Insa cel mai important lucru este ca Mihaita este un scump si pana acum totul a fost ok cu sanatatea lui. Slava Domnului. Am revenit in Romania si desi stiam cum sta treaba prin spitalele de aici tot mi-a fost f greu sa ma readaptez. Nu mai intru in detalii, pur si simplu ma rog sa treaca cat mai repede momentul cand trebuie sa ii facem analizele ca sa avem iar 2 saptamani de liniste si de zile fara intepaturi.
Ca de obicei timpul alearga mult prea repede pentru nevoile noastre insa incercam din rasputeri sa nu ne stresam si sa ne bucuram de Mihaita, de fiecare clipa alaturi de el, pentru ca pana la urma el este cel mai important lucru din viata noastra. In fiecare zi programul de medicatie, de masa, de curatenie si de joaca este sfant asa ca asta facem mai toata ziulica. Incetul cu incetul incepe sa se obisnuiasca cu familia insa nu sta prea mult fara noi, maxim o ora, asa ca nu ne putem indeparta prea mult. Si este atat de bucuros si de fericit cand ne vede incat incercam sa stam cat mai mult prin preajma lui.
Cand am plecat a fost in mare graba si acum avem o multime de probleme de rezolvat, multe si marunte cum se zice pe la noi. Problema este ca imi ramane extrem de putin timp sa mai intru pe net si de-abia mi-am rezolvat problemele cu netul ca mi se stricase si calculatorul. Incercam sa intampinam si noi Invierea Domnului cu casa curata si cu bucurie si liniste si mai avem multe de facut in directia asta.
Noi va multumim ca va ganditi la Mihaita si va rog sa ne iertati pentru lipsa de vesti. Sper din suflet sa reusesc sa scriu mai des pentru ca Mihaita este un scump si de fiecare data cand il privesc imi dau lacrimi de bucurie si tremur de emotie la gandul ca as fi putut sa il pierd. Voua vi se datoreaza o mare parte din aceasta bucurie si va purtam mereu in suflet.
Am fost cu Mihaita la Cuvioasa Parascheva si tare mult m-am bucurat cand Mihaita si-a scos cu mare repeziciune suzeta si s-a aplecat si a sarutat cu mare drag icoana de langa racla, ca pana acolo putea sa ajunga. Si asa vesel si fericit era incat am simtit acolo in acel moment a mia oara puterea lui Dumnezeu si a sfintilor sai. Pe 14 octombrie 2004, cand Mihaita avea 9 luni si doctorii i-au dat 10 luni, maxim 1 an de viata am reusit sa ajungem la Cuvioasa cu mari eforturi pentru ca se stie ce pelerinaj de proportii are loc in acele zile sfinte la Iasi. Si cand am ajuns acolo eram cu sufletul rupt in doua si plangeam si l-am pus pe Mihaita pe racla deschisa si mi-am luat mainile de pe el si m-am rugat sa il faca sanatos. Ma asteptam sa ma certe paznicii de acolo ca indraznesc sa asez copilul peste Sfanta insa pentru mine timpul se oprise in loc si bucurie asa de mare nu mai traisem pana atunci. Si am plecat de acolo cu credinta ca Dumnezeu ne va auzi rugile fierbinti si va avea mila de noi. De aceea acum cand ne-am intors dupa 1 an si jumatate tare mult m-am bucurat cand am vazut cat de bine s-a simtit Mihaita la racla Cuvioasei Parascheva.
Oameni buni, sa credeti ca orice este posibil la Dumnezeu. Acum avem o alta responsabilitate, aceea de a-l creste pe Mihaita si de a-l educa asa cum trebuie si tare m-as bucura sa fie un om bun si sa aleaga o meserie prin care sa ii ajute pe oameni si sa le fie aproape.
Am vrut sa impartasesc cu voi acest moment minunat pe care l-am trait la Cuvioasa, desi a fost un moment intim pentru noi, pentru ca cei care s-au luptat pentru Mihaita si ne-au fost alaturi sa stie ca Dumnezeu a vazut tot ce ati facut pentru noi si ne rugam sa va binecuvanteze si sa va ajute in tot ce aveti nevoie.
Va dorim din suflet sa aveti un Paste fericit plin de bucurie, de liniste si de impliniri.
Cu drag,
Gabriela
PS. Am o mare rugaminte la voi. Va rog treceti si pe la teledonul de suflet si ajutati-ma sa reinviem acest proiect special si drag mie pe care din pacate l-am neglijat si imi doresc f mult sa ma ocup de el asa cum o faceam odata. Insa pentru asta am nevoie de voi toti si de cei cunoscuti voua. Va multumesc.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici
ioana_tzuchi spune:
Gabi, mi-au dat lacrimile de bucurie!
Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos pe lume!
cosmina_72 spune:
gabi, multumim pt vesti.
Va inteleg perfetc in privinta timpului.Si sora mea a patit la fel cand s-a intors in tara.Aici totul este in fuga mare.Azi e vineri azi e vineri, asa obisnuiesc eu sa spun despre trecerea rapida a timpului.
Ne bucuram ca sunteti sanatosi.
Va pupam cu drag si Paste fericit
Cosmina, matusa Sabinei
http://sabinac.netfirms.com
maria2mami spune:
Gabi multumim de vesti.
Fie ca Sfiintele Sarbatori sa va lumineze sufletele sa va aduca sanatate si impliniri!
Va Maria bb si Mihaela
mmiha