Vesti despre Mihaita Hogas (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Bine ati venit dragii nostri! Bine ai venit Mihaita cel nazdravan! Bine ati venit parinti curajosi! Ce rau imi pare ca Duminica nu am fost in parcul Herastrau sa va vedem si noi curajosilor!
Va imbratisam cu drag si multi pupici de la dansatoarea noastra Sabina!
http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Bine ati venit acasa!!!

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bravo voua pentru curajul de care ati dat dovada!
Bine ati revenit acasa!
Sa auzim numai de bine!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Bine a-ti venit acasa.Sper sa ne revedem curind.
Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Gabriela, sunteti bine? V-ati acomodat? Ce face Mihaita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

asteptaaaaaaaaaaam veeeeeeeeesti!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Bine ai venit acasa, familie luptatoare si curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Gabiiiiiiiiii sunteti bine, bebe e bine?

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Ma bucur sa va regasesc. Imi cer scuze pentru tacerea mea. Uite ca au trecut doua saptamani de cand am atins pamantul Romaniei si totul s-a desfasurat cu mare repeziciune. Ne-am intalnit cu familia si cu o mica parte din prietenii cu care am fi dorit sa ne vedem. Am incercat sa il protejam pe Mihaita de multa lume si fiecare a fost foarte intelegatoare si a venit pe rand. Partea proasta este ca m-am imbolnavit din prima noapte dormita in Iasi. Groaznic, cu tuse, secretii, febra, si fara voce de parca as fi vazut lupul. Dupa doua zile de spaima ca sa putea sa il imbolnavesc pe Mihaita m-am izolat complet de el si deja imi este un dor nebun de el. Ne vedem doar afara in spatiu deschis si nu il ating deloc. Acum ma simt un pic mai bine si primul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa scriu pe DC.

Mihaitza este foarte fericit ca are spatiu nou de explorat, este foarte atras de TV si dezamagit ca nu are nici un efect cand se apuca de butonat la el. Nu se poate decat din telecomanda si de atunci incearca tot timpul sa intre in posesia ei. Face niste figuri de om ranit cand i se refuza ceva de iti vine sa cazi pe spate. Familia a fost foarte emotionata si fericita si au vazut in sfarsit minunea cu ochii lor. Ne rugam pentru toti copilasii in suferinta sa se faca bine si sa isi bucure parintii asa cum ne bucuram noi astazi.

As vrea sa multumesc OTV-ului pentru ca ne-a dat ocazia sa multumim celor care ne-au ajutat cand ne-a fost greu, celor care au sunat la teledonul pentru Mihaitza cand am avut nevoie si ca ne-au dat ocazia sa aducem o veste buna, aceea ca Mihaitza s-a intors cu bine acasa.

Va multumesc mult pentru ca ne-ati ajutat sa ne aducem copilul acasa sanatos, va multumesc ca ati salvat o familie numeroasa de la disperare si de la durere. Dumnezeu sa va rasplateasca toate faptele voastre bune si sa va aduca la fiecare tot ce aveti nevoie mai mult.

Cu bucurie,
Gabriela

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

gaby,imi pare rau ca te-ai imbolnavit.... este pt ca ai schimbat "aerul". daca in belgia nu ai reusit..... ai "reusit " in ro...

m-am bucurat mult ca am aflat vesti de la voi... ca mihaita e bine...

duminica am fost la biserica... si uitasem... va cautam pe acolo///

va pup si va doresc sanatate!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput