Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari (103)
Raspunsuri - Pagina 8
asi spune:
Adriana si princess felictari!

Reusitele voastre ne dau speranta sa mergem mai departe.
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
stuart spune:
Mai intai vreau sa urez bun venit fetelor mai noi decat mine! Si
dupa Adriana si Princess carora le urez din suflet FELICITARI!!!!! 

Sa aveti parte de o sarcina usoara si in sept-oct sa va tineti in brate
frumosi, sanatosi si mancaciosi!
,
& 
Madana, asa te vreau ca iti sta bine! ![]()
Bubulina si Madana, precum si celorlalte fete in situatia voastra tin pumnii sa fie cu vesti de
!
Cami30, nu dispera...pai daca tu te vaiti de batraneala atunci eu ce sa mai zic ca-s trecuta de 40 binisor?! Ma mai dau si "rotunda", tinerica si...de ce nu optimista in fata voastra
! 
Mishulina, hai si tu afara din butoi ca acum ma urc pe
si vin la Bucuresti sa te incurajez un picut
!
Haideti fetelor ca ANUL CAINELUI isi face debutul promitator!
Multe
&
pt pt toate fetele si Nx
pt. rushi, poate-i fugarim vreo 9 luni!,
Stu
Amely spune:
Va pup cu drag pe toate! am mai scapat de 2 examene, mai am inca 5...
Catty, Liana bafta si voua!
Tabitha, bine ai revenit
... acum astept din luna in luna sa aflu ca ai ramas
, iar de ziua ta sa nu te mai incapa nimik, na!![]()
Adriana, Princessita

, SARCINI USOARE SI BEBICI SANATOSI! FELICITARI din toata inima! si nu ne uitati si pe noi, endometrioasele care v-au facut galerie, luati-ne si pe noi, ca tare rau e sa privesti de afara inauntrul vitrinei cu 

-dutze!
![]()
Andicutz, o comisasi iubita... pai nu ti-am zis noi sa ai grija de tine ca tre' sa fii "cea mai... si cea mai..." nasica? Acu' baga vit. C la greu, ceaiuri, siropel de tuse, ca sa nu imprastii microbei lui bebe, si incearca sa nu te apropii prea tare de nasucul lui... stiu ca e greu... dar acum asta e, trebuie sa faci fata, nu?
hai, incearca sa te faci bine si sa nu-i dai raceala finutului! Sa-ti traiasca si distractie placuta!
Fetele mele scumpe si dragi si sufletiste
, sa stiti ca nu mi-a fost chiar asa de usor sa suport esecul de luna asta, dar vorbele vostre sigur m-au ajutat mult si va multumesc pentru asta, Simonette, Rami, Aventura si toate fetele minunate de aici
Pisicutul meu e un scump si un jucaus, si e tare curatel... Doar ca-mi cam rontaie plantele![]()
Bubulina
, s-ar putea sa ai mare dreptate cu Gynexul si cu prolactina, acum chiar nu stiu ce sa mai fac... teoretic ar tb. sa-l mai iau o luna, pana se termina... Macar daca as putea lua si Mastodynon in perioada asta, dar mi-e teama ca nu sunt prea compatibile...
Cami30, am oftat cand ti-am citit mesajul... Doamne cat de bine te inteleg... Dar ma intristeaza cumplit resemnarea asta, pe care incep sa o resimt si eu... Ce naiba, suntem inca tinere, nu? Si pana la urma, putem noi sa avem si 19 ani, daca nu vrea D-zeu, tot nu ramanem
, asta e sigur... Asa ca varsta n-are nici o legatura... Eu cred ca pana la sfarsitul acestui an vei reusi sa ramai gravida, punem pariu?
PS si io la fel, sper!![]()
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Stuart, tu esti ca o raza de soare, ai mereu cate o vorba buna pentru fiecare, exact cand are mai mare nevoie... Uite un
mare si apasat de la mine si o
de nu-ma-uita!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
cami30 spune:
Amely as pune pariu si mi-as dori sa-l castigi dar sa fac eu bebe.
Sincera sa fiu am senzatia ca sotul meu s-a resemnat, insa imi vine sa mor cand il sun seara si imi zice ca mai intarzie, ca e la maica-sa si se joaca cu nepotzica. Apoi ma intristeaza cuvintele lui, poate spuse in gluma "lasa iubirica , lasam averea la nepoata".
Cum a reusit cumnata mea sa realizeze tot ce si-a dorit, intr-o relatie care nu era si nu este prea stralucita, un copil minunat, o operatie care s-o aduca la dimensiunile de la 20 de ani... sprijinul si dragostea parintilor, noroc cu carul, un job caldutz cu mama patroana..
Nu vreau sa fiu rea dar...
cami
Mishulina spune:
Bubulina,multumesc pentru manutza intinsa
,o apuc cu ambele maini dar vezi ca sunt grea,poti sa ma tii
? (de fapt sufletul mi-e greu,si am niste greutati pe umeri,niste pietre de moara de picioare si ,mai nou,vreo 5 kg in plus
,in rest e "ok"
)
Princessita eu (pentru mine) nu mai cred de mult in minuni! Acum mi-e clar ca nu se poate si daca ingerasul nostru nu vine la noi inseamna ca are el un motiv,ma chinui doar sa descopar care....
Andicutz
o nasica racita! Da-i cu lamaie
si miere poate trece pana maine....Multumesc pentru mailuri,tare dragutze....Asteptam poze de la eveniment!![]()
Stuart,multumesc pentru incurajari si "bucurosi de oaspeti" daca vii...ca eu din butoi n-am cum sa ies: in primul rand ptr ca nu-s acolo,ca nu mai incap,m-am facut
asa ca nu mai intru eu + toate "nacazurile" mele....![]()
Ina
aventura spune:
Adrianaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!Te iubesc pentru vestea asta minunata! M-au luat furnicaturile acum cand am citit si mi-au dat lacrimile!!!!!
Sunt atat de fericita pentru tine!!!!!! Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara, sa incepi tratament cu T. si sa mai intri si tu pe-aici din cand in cand...
A cata luna de monitorizare la T.????Please!
Amely spune:
Camitzo, lasa-ma sa-ti dau un sfat, pe care il urmez si eu: nu te uita in jur la ce au altii, atat timp cat langa tine ai un sotz care te iubeste, esti tanara si frumoasa, puteti face orice va doriti prin propriile puteri si nu impinsi de la spate. Si daca ar fi fost ei in locul vostru si voi in locul lor crezi ca ai fi fost mai fericita? iti spun eu: NU! Poate ei nu au ceea ce aveti voi in relatia voastra, si anume dragoste si atractie reciproca, singura lor realizare este de fapt copilul, pe care o sa il aveti si voi curand, nu te indoi de asta.
Si eu am o cumnata care pare ca reuseste tot ceea ce isi propune, este avocata si castiga o multime de bani, cumnatul e stomatolog, acum deja vor al doilea copil. Si ma bucur pt. ei. Dar eu stiu foarte bine ca ei nu se bucura de realizarile noastre, si ne invidiaza... De ce? Nu stiu. As putea sa-ti povestesc odata la o cafea cate intrigi au bagat si baga in familie impotriva noastra... pentru ca ei nu pot concepe un lucru: ca noi suntem impacati cu ceea ce suntem si avem, si mai mult decat atat, FERICITI. Iar pentru ei invidia este un mod de a fi...oricati bani ar avea, li se pare ca noi avem mai multi si ca ni se da mai mult. Si stii de ce? pt. ca noi nu ne plangem niciodata ca ei, atunci cand ne reunim cu toata familia nu facem decat sa zambim si sa vorbim despre lucruri frumoase, iar cand ei incearca sa barfeasca si sa bage fitile, ne facem ca nu pricepem si schimbam cu delicatete subiectul. Nu pot sa-ti spun ce mult "se oftica". Da, ei au bebe si noi nu, iar sotul meu este topit dupa bebe Natty, nepotica, si am reusit sa-mi infrang orice resentimente si sa o iubesc... (daca vreti puteti sa o vedeti la "poze"). Ei nu stiu daca ar putea face acelasi lucru. Si nici nu-mi pasa, atat timp cat noi simtim ca facem ceea ce trebuie... Noi suntem ff sociabili, si ne-am dorit mult sa avem o relatie cat mai apropiata cu ei, vorba aia, "ca fratii, la bine si la rau", dar nu s-a putut din cauza firii lor... In fine, cam asta e, ii luam asa cum sunt, nu vreau sa fac pe viteaza, am si eu momente cand ma uit cu jind la fetita lor si imi doresc sa imi pot strange si eu copilul in brate intr-o zi, dar am incredere ca va veni ziua aceea.
Nu stiu daca te-am ajutat prea mult, Cami scumpa, dar am vrut sa iti spun sa ai incredere in destinul tau. Norocul...te mai poate parasi uneori... Dar calmul si intelepciunea sunt intotdeauna rasplatite, sa nu uiti!
Pozici cu noi
diciu spune:
ADRIANA MICA SI PRINCESS!!...FELICITARI!!!!!!
mare bucurie sa aud o asa veste...mai ales cand eu intru din an in pasti pe aici...ca nu prea mai am timp...
sa aveti sarcina usoara!...fericitelor!

anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
aventura spune:
Adriana mica (MAAAAAARE), Liano-Olteanco, Tabitha, Avalon, Stuart, Bubulino, Simonettu, Adela, Madana, Catty si toate fetele minunate care sunt in acest forum, VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU INCURAJARI, azi este ziua a 12-a DPO si mi-au crescut iar sperantele, of…..
De abia astept momentul in care si noi toate O SA CAUTAM PRIN CASA UN APARAT FOTO SA FOTOGRAFIEM TESTUL DE SARCINA CU 2 LINIUTE!!!!!!!
Va veni foarte curand, sunt sigura de asta!! 

Tabi, bine ai revenit! Ne-a fost tare dor de tine si am asteptat cu sufletu’ la gura sa ne spui cum a fost!
Ai vazut ce bine a fost ca ai facut laparo!! Acum esti ca si noua, TIN PUMNII sa ovulezi pe dreapta cat de repede posibil si sa sari si tu in sus de bucurie la 2 liniute!!!!!
Avalon, pe unde umbli de nu ne scrii nimic?