Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari (103)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Adriana FELICITARI sa ai o sarcina usoara si bb-le sa fie sanatos, voios, frumos si... si...nazdravan

Aaaa, te rog muult, "trage piciorul" sa mai urmeze cateva dupa tine, ok?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, fetelor!

Pentru fetele care ma mai cunosc, dar si pentru voi, celelalte fete inimoase de aici, de la "Endometru....", am de facut un anunt cat se poate de important:
Dupa aproape trei ani de incercari, care au inclus investigatiile si tratamentele bine cunoscute de noi toate si dupa clipe de asteptare care pareau sa dureze o vesnicie, iata ca INGERASUL MULT DORIT A VENIT LA NOI. Deci, pot sa strig din tot sufletul:

SUNT INSARCINATA!!!!!!!!!!!!!!

Asta o spun cele 4 teste de sarcina pozitive, cele 2 teste BHCG pozitive si cele 2 ECO facute in zilele 33 si 37 de la UM.
Culmea este ca nu am ramas gravi in lunile in care am facut tratament de stimulare, ci asa cand a vrut Dumnezeu si cand nu ne-am mai planificat nimic.

Fetelor, fiti increzatoare ca se poate si ca fiecare dintre voi are un sufletel care va veni intr-o zi! Relaxati-va si rugati-va!

Vreau sa va multumesc pentru sprijinul pe care mi l-ati dat atunci cand am fost prezenta pe DC (Iepurica, Andicu, Mishulina,
M Oana, Cristinna, Marrina, Mirona, Madana si toate celelalte fete) si va doresc sa reusiti toate cat mai repede pentru ca meritati! Continuati sa va sustineti asa cum o faceti in momentul de fata si sigur va veni si BEBE la fiecare!

Adriana Mica, felicitari din toata inima; ma bucur nespus ca ai reusit dupa toate incercarile prin care ai trecut! Vom fi gravidutze la Septembrie- Octombrie 2006!

Va pupic pe toate! Imi sunteti dragi si va citesc mereu mesajele ca sa vad ce mai faceti!

PS Daca aveti nevoie de sfaturi oricand va stau la dispozitie!

pentru toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

ADRIANA felicitari sarcina usoara si bebe mancacios
tabitha bine ai revenit,ma bucur ca esti bine
o zi super va doresc

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Adriana, Princess FELICITARI!!! Vedeti ca pana la urma toate eforturile, oricat de mari si de grele ar fi, NU SUNT IN ZADAR ! Sa fiti sanatoase si sa aveti sanatosi, frumosi si destepti !

Fetelor, asta trebuie sa ne incurajeze si pe noi, deci SE POATE ! Trebuie doar sa credem, si Doamne-Doamne ne va ajuta !

Tabi, ma bucur ca esti bine, ai vazut ca nu a fost greu deloc ?! Ma bucur ca premisele sunt foarte bune ca tu sa reusesti IAD-ul pe care ti l-ai propus ! Te

Cami, eu zic ca nu ai deloc motive de ingrijorare la 4 luni de la laparo. Din pacate lucrurile nu se intampla chiar cand si cum vrem noi... trebuie sa mai avem si rabdare, asta e.
Eu am 15 luni de la laparo (unde trompele au fost ok, nu a fost necesara nici o corectare) si 13 inseminari la activ si inca...nimic. Dar asta nu inseamna ca ne pierdem speranta, nu ? Te si succes !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

WOW ! Ce vesti bune!
BRAVO FETELOR,Adriana si Princessita,ma bucur enorm pentru voi si va multumesc ca ati adus "o raza de lumina" si la mine,in fundul "pesterii" unde imi fac veacul!N-am mai intrat in ultima vreme ca am inceput sa nu mai cred in acest "vis frumos" dar reusita voastra m-a pus pe ganduri: daca totusi se poate?
Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de -ii vostri si acum,cat ii aveti in burtica si dupa,o viata intreaga!
Aveti grija de voi!

Tabitha,refacere rapida dupa laparo si sper sa ne dai si ti o veste buna,cat de curand!
Cami,fruntea sus!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

ADRIANA SI PRINCES felicitarile mele . ma bucura sa aud ca se vor mai naste 2 bb peste 9 luni. sa aveti sarcina usoara si toutl sa fie bine . eu nu am mai avut rabdare pina miine ( cind trebuie sa0mi vina) si am facut un test ; negativ asa ca in noaptea asta nu mai stau ca pe jar iar miine astept rushiio zi buna tuturor si sa auzim numai de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari princess! Nici nu am apucat sa o felicit pe Adriana, ca o noua graviduta a aparut la noi! Imi dau seama ce simti in momentele astea. Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos!
Haideti fetelor care inca nu am reusit, vedeti ca se poate? Cu atatea exemple in jur e imposibil sa ne pierdem speranta!
Mishulina, eu abia am iesit din butoi, iti intind si tie o manuta!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Felicitari Princess!! Mi-am regasit speranta, cu vestea asta ce ne-o dai.
Sarcina usoara!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile voastre (sincera sa fiu, nu credeam ca o sa vina ziua in care voi fi si eu felicitata pentru BEBE, dar iata ca a sosit!), sunteti niste dragutze toate: Rami, Mishulica, Florentin, Bubulina, Cami30!
Ce ma bucura cel mai tare este faptul ca am reusit sa va readuc speranta in suflet!

Eu am facut stimulare doua luni de zile si degeaba; mai mult de atat, in a doua luna de stimulare am avut o intarziere de vreo 5 zile si eram aproape sigura ca s-a prins, dar nu a fost sa fie ... Aveam o luna pauza, apoi urma din nou stimulare si ISA, insa nu a mai fost nevoie! Daca mai punem la socoteala si faptul ca sotul meu avea oligospermie, teoretic sansele noastre erau foarte mici!

Insa Dumnezeu face minuni! O sa va convingeti fiecare de acest lucru in curand!

Mishulica, sa crezi din tot sufletul ca se poate! Sa iti spui asta in fiecare zi!

Bubulina, iti dai seama cate sentimente pot avea acum! Tot nu imi vine sa cred!

Pupici!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari de la marea inghetata!

Ce vesti minunate si optimizante : Princessita si Adrianamica, FELICITARI dragelor si sarcina usoara! Adrianamica o sa fie bine de data asta! stiu eu sigur !

Tabi, bine-ai revenit!ce bine ca ai aflat care-s cauzele problemei! sunt sigura ca o sa ingrosi si tu randul cat mai curand!
Mishule,iesi din pestera, ca uite ce vesti bune ne dau fetele! dupa cum vezi, se poate! asa ca nu-ti pierde speranta!la fel si tu Bubulino, lasa butoiul ca as avea eu nevoie de el , dar fac eforturi sa-l ignor!

Eu AM RACIT!! si asta n-ar fi o tragedie daca MAINE n-as avea botez!! maine il botezam pe nepotel si eu, ditamai nasa, sunt racita !ce ma fac eu, care trebuie sa stau cu copilul in brate, sa-l imbrac, etc?! imi vine sa mor, nu alta!
acum ma doftoricesc din rasputeri,poate scap de starea asta de ,ca nu ma doare nimic inca; mi-am luat si liber,azi nu ies din casa,poate am si eu un dram de noroc si scap...stie cineva vreun remediu rapid contrta racelii??? plsss

Aaaa, si BUN VENIT noilor colege de suferinta si va urez sa repede la capitolul !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput