Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari (103)
Raspunsuri - Pagina 6
cami30 spune:
Sarumana fetelor.. E atat de bine sa ai un pic de sprijin cand te simti un pic abandonat de soarta.
Eu cred ca m-am prea detasat. Am incetat sa ma mai lupt cu soarta, cu sotul, cu mine.. Traiesc o singura mare dezamagire lunara, cea in care vin nenorocitii, dar imi trece destul de repede.
Acum 4 luni nu stiam incotro s-o iau, plangeam pe aici disperata dupa informatii pt laparo. Acum am ajuns ca o mamaie , sa sfatuiesc la randul meu alte fete si sa le incurajez in demersurile lor.
Nici nu mai am curaj sa ma uit pe prima pagina la gravidutele lunii, pentru ca am senzatia vaga de invidie, ceea ce nu ma caracterizeaza.
Ma uit in oglinda, imi descopar noi riduri, am senzatia ca mi-au imbatranit mainile, ca ma dor oasele, ca se apropie varsta la care trebuie sa ma resemnez. N-as vrea sa fiu o mamica prea batrana. Inca mai visez ca o sa-mi plimb bebelu cu rolele si ca o sa fiu cool si invidiata de celelalte mamici pentru curaj si nonconformism.
Nici macar simptome lunare de gravidie nu pot sa-mi caut, caci sunt asimptomatica in toate. Nici macar cand vin uratii nu ma doare, ceea ce.. de data asta stiu ca e de bine, insa in rest.. N-am nici termometru in casa si nici nu vreau sa-mi cumpar sa nu ma apuce alte idei.
Dar e bine ca sunteti voi, si atunci cand ma simt putin parasita , aici am intotdeauna o vorba buna. Imi cer iertare ca la randul meu nu fac la fel de multe pentru voi. Muncesc mult si am timp putin sa intru. Insa de cate ori pot, ajut cu un sfat atunci cand imi este cerut.
Va pup si aveti grija de voi, de sanatatea voastra si nu in ultimul rand aveti grija de cel pe care il iubiti si care va este aproape
cami
gabiu spune:
Cami, te inteleg perfect, daca vroiam sa-mi descriu starile n-as fi putut s-o fac mai bine ca tine. In plus eu nu mai suport sa-mi intre in casa musafiri cu copii. Parca stau pe ace pana pleaca. Sotul meu spune ca nu e normal dar ce pot sa fac.
Ma indispun numai la gandul ca mai sunt cateva zile si-mi vine.
Off, poate totusi.............Dumnezeu e mare!
Va pup pe toate.
Madana spune:
Multumesc pt. incurajari dragele mele prietene 

Adriana din punctul meu de vedere totul este cat se poate de clar si nu pot decat sa te felicit pentru ca esti
. te
pe burtica. 
cami30
nu-ti pierde sperantza.
Vad ac sunt muulte fete noi pe aici. Va
dulce, si sper sa treceti cat mai repede la 
Tabitha bine ai revenit. Acum sigur o sa ti se intample minunea. 
Liana 

Eu sunt in Z23, deja simt sanii mai grei si mai dureroshi si de dimineatza am avut crampe de credeam ca gata au venit. Deocamdata nu au venit rushii nesuferitzi dar ii simt aproape.
Aaaaa, sa nu uit, Stuart
este lipit de fatza mea cu super-glue. Asha ca nici o sansa.
![]()
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
melutzica spune:
Scumpicelor buna diminata.Va pupaces intai pe toate.

Tabi,bine ai revenit.M-am gandit la tine si m-am rugat sa se rezoleve totul bine.Acum ai sa vezi ca vei ramane repe gravi
.
Adrian,ei nu ne anunti nimic oficial??Hai ca asteptam.
Liana,bafta multa la examen

O zi super la toata lumea.
Cristinna spune:
Cami30nu trebuie sa te gandesti ca esti batrana scumpa
. Ce D-zeu ca doar nu ai decat 30 de anisori, esti in floarea varstei
.E prea devreme inca pentru resemnare. Ce sa zic eu ca fac 32 in vara asta
. Te rog sa iti revii si nu inceta nicio secunda sa speri, uneori asta e singura cheie a succesului
.
Gabiusa stii ca toate trece mai devreme sau mai tarziu prin starile descrise de cami si de tine.Important este sa nu uitam pentru ce luptam si care ne este telul, asa ca, capul sus si mult optimism
Simonettenu pot sa zic ca ma chiar omoara asteptarea, dar nu sunt nici departe
. Orice ar fi la capatul acestei luni, am planul de bataie facut pentru urmatoarele 3 luni, deci inca nu sunt la faza de disperare
, ci din contra sunt inca tare optimista
Fetelor, nu disperati, 2006 se anunta un an tare bun, credeti in sansa voastra
Cristinna
Adriana mica spune:
Anunt oficial: SUNT INSARCINATA!!!
Sunt fericita! Va doresc din suflet sa aveti putere sa luptati pentru visul cel mai de pret al unei femei: bebe. Eu nu am nici un merit in acest demers, in sensul ca nu a trebuit sa lupt prea mult. Glumeam dimineata cu sotul ca este suficient sa se "uite" la mine si raman gravida. Mai ramane sa sper ca nu se va intampla ca si prima data, adica sa pierd sarcina. Miercuri am programare la T.
Cami, iti doresc mult curaj. Sa nu iti pierzi speranta!
Ma duc sa ridic foaia de analiza. Rezultatul este 113.
Adriana
Pozici
bubulina1 spune:
Felicitari Adriana!!!
sa-ti traiasca bebicul si sa fiti sanatosi amandoi!
Bine ai venit Tabi! Ma bucur ca a fost OK operatia, abia astept sa citesc toata povestea ei. Ma intereseaza si pe mine, nu stiu cat de departe sunt si eu de una la fel.
Succes Cristinna si multa rabdare! Mai ai putin si gata! sa vii cu vestea cea buna!
cami, nu mai gandi negativ! Cred ca esti de varsta mai mica decat mine sau decat alte fete de pe forum. In zilele noastre totul e posibil, depinde insa si de cum vrea Dumnezeu! Bafta!
Eu sunt ziua 24, am sanii umflati ca de obicei in perioada asta si nu sper la nimic, am avut o luna naspa.
Liana, ti-ai pus ochelari? Fa-ti o poza, sunt tare curioasa cum iti sta! Eu port de la 10 ani, asa ca...
Va pup pe toate si va urez un we cat mai placut!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
melutzica spune:
Adriana bravooooooo

.Sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos.Ma bucur f mult pt tine![]()
Cami,nu te mai necaji degeaba ca nu are sens.Trebuie sa privesti cu optomism lucrurile si sa ai incredere in Doamne-Doamne,pt ca stie el ce planuri are cu fiecare dintre noi.Hai lasa supararea ca eu te pup da?

adela achim spune:
Felicitari Adriana!!!!!!!!!

Sa dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara si sa nasti
sanatos,si...frumos 

Simonette 

Cami hai vino cu ganduri pozitive...daca incerci sa te detasezi,si sa te relaxezi...vei vedea va fi mai bine,si cand nu te astepti vine 
Doamne ajuta!!!!
felicia_ spune:
Buna , fetelor!
Adriana Mica, felicitari si din partea mea! Aveam nevoie si de o veste buna,dupa atatea invazii de rusi, urati, masafiri, etc!
Tabi, ma bucur ca totul a fost bine, acum nu mai ai nici o "scuza", deci trebuie sa devii cat mai curand
! Iti tin pumnii!
Cami30, hai nu mai fi suparata, te rog eu! Uite si un
, de la mine!
Simonette, io te
, chiar daca tu m-ai uitat!![]()