Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Madana, sanatate multa sotului tau!!! Imi pare rau ca se intampla asa ceva... Sa nu-ti pierzi optimismul si puterea si totul va fi bine!!! Noi suntem alaturi de voi! Inca o data...sanatate si multi pt. tine, sa-ti dea puterea sa ai grija asa cum trebuie de sotior, si sa va descurcati cum o fi mai bine!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Lianooo...tu fiind sora mea, iti dai si singura seama ca sunt alaturi de tine orice pb ai avea! De ce??? Fiindca Itit doresc bafta multa la examen si sa te faci bine cu capu'! Da vezi sa nu dispara dileala
Fatooo...da chiar ca-ti sade bine cu , ai asaaaa, o fata de intelectuala!!! Vezi ca azi nu scapi si tre sa vb pe mess...asa fara poza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Adriana mica e clar, nu mai e nevoie sa asteptam testul de sange esti GRAVIDUTZAAAAAAAA.Felicitari scumpa.
Tabitha ma bucur ca ai ajuns acasa sanatoasa si reparata dupa laparoscopie, acum nu-ti mai sta nimic in cale sa iti atingi scopul
Vape TOATE

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

ADRIANA MICA FELICITARI ESTI GRAVIDUTA SA DEA DUMNEZEU SAFI-TI SANATOSI AMINDOI SI TOTUL SA FIE BINE . ASTEPTAM SA NE IEI DUPA TINE .

Mergi la inceput

Voicu bebi Bine ai venit!!! Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Bubulina, ma bucur ca ti-a trecut supararea! Fiecare dintre noi, avem momente in care avem impresia ca suntem singuri si neajutorati! Iti trimit toate gandurile mele bune impreuna cu
Lachy, care-i treaba??? Ai ceva sa-mi povestesti???
Stuart Niciodata nu este prea tarziu! Ceea ce ai scris tu f. tarziu...s-a citit astazi f. devreme!!!
Cristinica, cred ca te omoara
asteptarea...dar...la capatul ei poti primi de la DD, cele II, pe care ti le doresti atat de mult! Bafta si

Picafloruleeee...ce mai faci??? Pe unde-mi umbli??? Hai la interval, ca mi-e dor de tine, fata draga!

Pt. toate celelalte fete dragi: Cami, Asi,Catty, Adela,Kateryna, MOana, Miro,Mishulina, Amely, Rodi........[sper sa u fi uitat pe cineva] multi si tot binele din lume!!!

Mergi la inceput

Florentin, nu cred ca am avut placerea de a-ti ura bun venit si cale cat mai scurta catre BB!!!

Mergi la inceput

SIMONETE, multumesc ,placerea este de partea mea . sa dea Dumnezeu sa stam toate cit mai putin pe aici,sa ne vedem toate cu visul implinit caci meritam din plin .o zi frumoasa tuturor si sa auzim numai de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Wow ce multe fete noi aici...
Liana, simo, adriana, cristina, caty, oana , Amely mi s-a facut brusc dor de voi.

Eu sunt in luna a 4-a dupa laparo si cam al 5-lea CM. PAna la ora actuala am facut 3 monitorizari pe doua Cm-uri normale si unul stimulat. REzultat? Daca sunt tot aici inseamna ca n-am reusit.

Chiar nu stiu ce sa mai fac. AMR-ul meu este de 8 luni. Atat mai am ca sa mai incerc, insa cu cat ma indepartez de data laparoscopiei fara nici un rezultat , cu atat mai mare probabilitatea ca trompele mele sa nu functioneze.

PEntru fetele care nu stiu povestea, am avut trompele operate rau de tot, reparate , cu sanse 50% sa functioneze.

Ce-as mai putea face la momentul acesta? Astept sa se mai incalzeasca, sa mai fac o stimulare, ca tot mai am rezerve de closti si pregnyl, macar sa nu fi dat bani degeaba pe ele.

cami

Mergi la inceput

CAMI30 stai linistita caci va veni bebe si la tine(noi) .si eu am avut trompele infundate rau de tot si am facut laparoscopie anul trecut in martie si pina acum nimic.dar incerc sa nu disper(desi imi este f. greu) insa o prietena de-a mea a ramas in luna 13 dupa laparoscopie , stiu ca pare mult dar merita asteptarea nu? . eu sper sa vina bebe cit mai curind la toate . ea a ramas chiar in momentul in care nu credea ca se va mai intimpa acest lucru . eu iti pumnii tie si tuturor fetelor pupici

Mergi la inceput

Cami30, atata timp cat optimism si speranta exista, in 8 luni se pot intampla multe! Eu sunt convinsa ca daca te detasezi putin si nu mai privesti totul cu strictete si facand calcule, minunea se va intampla f. rpd! Eu asta iti doresc!

Mergi la inceput