Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

fetele, am ajuns acasa. O sa scriu la subiectul "Laparo" cum s-au petrecut toate, aici va dau doar rezultatul. Aveam aderente pe ambele ovare, mai ales pe dreptul. Trompa dreapta era putin infundata, intoarsa, rasucita. Trompa stanga era super infundata, avea un sac de lichid f. mare. Au curatat aderentele, au desfundat trompele, numai ca trompa stanga are pavilionul mult prea mare si exista un risc destul de ridicat ca in cazul in care ovulez pe stanga sa fac extrauterina. De accea va trebui sa ma monitorizez lunar si sa fac IA cand ovulez pe dreapta.

Am inregistrat operatia, m-am uitat la ea, dar nu pricep nimic.

Luna viitoare ma internez din nou 5 zile pt. a face instilatii si dupa aia, daca totul e OK, IAD. Sper din tot sufletul sa ovulez pe dreapta si sa prinda din prima, astfel incat laziua mea in aprilie cand fac 30 de ani sa pot anunta ca sunt insarcinata.

Nu amcitit nimic din ce ati scris in urma, am zis ca mai intai sa va dau vestile. Stiu ca m-ati sustinut si va multumesc tuturor. M-am gandit la voi mult de tot, mai ales la tine, simonette si la tine, Liana, fetele mele dragi. VA pup si sper ca pana maine sa apuc sa citesc ce s-a mai scris, nu stiu daca in seara asta mai pot sta pe net ca sotul ma fugareste la culcare.

Va pup si va multumesc pentru tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Am spus "bila marita"? Nu pot sa cred. Deci m-am repetat pentru ca, colicist inseamna bila marita. Am vrut sa spun splina marita. Asa ca sa lamuresc situatia.

Liana si Adela multumesc frumos pt. incurajari. Al meu tocmai a intrat, in mod oficial, la regim ... alimentar. Din cate vad se simte mult mai bine ca ieri, ceea ce ma face si pe mine sa ma simt putin mai bine.

Si-a luat proba de urina si i s-a colectat si sange pentru ffff multe analize, dar abia marti afla rezultatele. Oricum analizele au costat cam 3.000.000, ce am mai dat la doctori si ce am mai dat si pe medicamente aproape ca s-a dus salariul meu pe o luna. Asa ca sunt sigura ca o sa se faca bine repejor pt. ca .... nu prea ne permitem sa fim bolnaviori .

Aaaa, sa nu uit, Liana si eu tot "biciclista" ma intitulez cu spor de vechime.

Tie iti sta destul de bine.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Madana e bine ca s-au recoltat multe analize,ca sa depistati o cauza-eu sper sa fie bine...oricum ne comunici rezultatele...da?
Tabitha bine ai revenit,sa dea Dumnezeu sa fie bine si in aprilie de ziua noastra sa-ti indeplinesti dorinta....
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

a venit moldoveancaaaaa stiam io moldoveancoooo ca esti pe drum..hai sa va aud acuma ...ma contrazice careva??????vedeti ca io ce presimt se adevereste???????
ha????ia sorooooooo sa te auz acum
Madanooooooo taci tu..asa e ca imi sta bine???????/doamne ce drag imi e
adela ...sa fie!..sa fie!!! ca am mare nevoie ca nu prea am invatat..da ma duc si io ca lachi...da io intru vaca si ies bou

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

...cam tarziu dar de asa-i cand esti "mic" obosesti repede...!

Aventura, nu dispera si fa cum a zis dr.T.

Adriana mica, ma alatur galeriei si sa fie cu noroc!

Madana, imi pare rau pt. sotiorul tau; ii doresc multa sanatate! Iar tu nu-ti pierde te rog !

Liana, iti sade bine muica cu si nu-ti fa probleme ca trece si durerea de cap! Daca ai probleme cu sinuzita iti da baba o reteta simpla si trece repede dar pt. tartacuta...nu cunosc nici un remediu (ba stiu eu unu dar n-am curaj sa ti-l spui...)! BAFTA LA EXAMEN !

Tabitha, Bine te-ai intors de la capitala si ma bucur ca totul a decurs bine! . Acum sa vina cat mai repejor!

Va trimit cate un la fiecare pt. noapte buna
si pt.cand va sculati cate o ca sa incepeti ziua cu !

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Sper ca azi sa am rezultatul la analiza de sange. Va anunt de indata ce il primesc.

Pana atunci, va invit la Pozici sa vedeti testul de sarcina pe care l-am facut azi pe la 4 dimineata. Surpriza: inca din primul minut a inceput sa se contureze a doua liniuta, iar dupa 5 minute arata asa cum il vedeti in poza. Nu am putut rezista, si l-am trezit pe sotul meu, sa ii arat si lui. A fost haios: sa ne fi vazut pe amandoi la 4 AM, cautand prin toata casa baterii pentru aparatul foto!

Multumesc tuturor pentru galerie.

Adriana
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Tabi, bine ai revenit. Sa dea Domnul ca in lunile urmatoare sa ti se implineasca visul.

Madana, sanatate sotului tau.

Aventura, tin pumnii in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata, suflete dragi

Adriana Mica Felicitari!!! Nu mai astept rezultatul testului de sange, pt. ca e destul de clara treaba! Esti !!! Ma bucur enorm pt tine Iti doresc o sarcina fara probleme si peste 8 luni si un pic sa aduci pe lume un bebelus sanatos si mancacios!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Aventura, atata timp cat dr. T, ti-a dat sperante si scarbele inca n-ai venit, nu vad de ce nu ai spera si tu? Eu continui galeria si tin pumnii stransi ca rezultatul testului pe care-l vei face duminica sa fie II
Te si...Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Tabitha, ma bucur enorm ca totul s-a terminat cu bine si ca s-au remediat "defectiunile tehnice" ale aparatului tau reproducator Sunt sigura ca de acum inainte nimic nu-ti va mai sta in cale in lupta pt. bb! Nu-i asa ca Cezara e super? Nu-i asa, ca n-a fost asa de rau??? Bine-ai revenit!!! Sa ai mare grija de tine si...bafta multa pe viitor!!!

Mergi la inceput