Copilasi nov-dec 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, aveti Cutiuta muzicala 5?

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime

Fetele, aveti Cutiuta muzicala 5?

aime si Vladimir, 1an+

Eu am atat de multe cantecele ca nu mai stiu daca o am sau nu.Cu cine e? Daca o ai poti sa mi-o trimiti si mie? Te rog!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Buna seara mamici si pitici,
intrebare: aveti idee daca luam banii luna asta? cand se dau? o sa fie o data fixa sau...cand vine posta?
daca ati mai discutat despre asta iertati-ma, n-am apucat sa citesc din urma.
pupici

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Si eu ma gandisem la Hidrasec, da vorba voastra, i-am dat atunci cand era rau, rau de tot, acum nu-i chiar asa (sper sa nici sa nu fie).
Pana la urma seara i-am facut orez cu mar copt....si Bianca a devorat papica asta. Maine ii fac supita cu morcov si telina in care am sa pun si un pic de orez...si mai vedem. Se pare ca a avut ceva efect regimul....n-a facut kk deloc....acum cand o face sa vedem cum o sa fie. Ca am mai patit asa, in patru zile a facut de 2 ori ( o data la doua zile), da si cand a facut....moale moale de tot (nu m-as fi asteptat, ma gandeam ca nu poate face si o sa fie tare...).
Va pupicesc pe toate, multumesc de sfaturi si va tin la curent.
Noapte buna!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

revenim si noi cu vesti
am ajuns la 8700 gr dar ca sa fie ca de obicei ceva bun la noi umbrit, acum a dat in diaree nu stiu de la ce singurul lucru ar putea fi 4 feliute de mandarina in rest nu stiu ce ar putea fi in speciakl ca de 3 zile e iar in greva foamei drept urmare am primit antibiotic pt ca dr a zis ca nu poate risca sa piarda iar in greutate cat asteptam 3 zile rezultatul analizelor asas ca raportand efectele adverse a hotarat sa ii dea tratament fara analize, ( de fapt maine ducem si analizele dar dupa incepem imediat cu antibioticul), plus enterol, smecta( desi cred ca voi alege hidrasecul pe care il accepta spre deosebire de smecta), lapte delactozat, ceai de menta si regim si asa cu ce ii placea nu manca nimic dar daca ii dau regim din care in afara de banana nu accepta nimic
asta e trecem noi si peste asta speram ca nu v-om slabi iar

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Buna, fetele!

Am masurat-o si are 90 de cm inaltime. Oare e bine? Voi cat aveti? De cantarit nu pot ca nu sta, dar cred ca are vreo 11-12 kg. Habar nu am daca e bine sau nu pentru varsta ei! Poate stiti voi!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Sa-ti traiasca manechina....pana acum detine recordul de inaltime, din cate stiu eu....nu are cum sa fie nici bine nici rau, fiecare cu ritmul ei/lui de dezvoltare, asa ma gandesc.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
of...sanatate biencutei si lui silviu
gandacelulesuper pozele
roserbitzo...sanatate si pupici micutilor...si alexutz are putin nasucul infundat si buzele crapate(semn ca ar respira pe guritza) si ma ducea si pe mine cu gandul la polipi...dar daca il pun sa sufle nasul ii ies ceva mucisori si poate este de la ei...cine mai stie...unde ai fost tu cu bia la orl? m-as duce si eu cu el sa vad sigur ce are.
damiana sigur se face manechin...
bits, dama...am vazut si eu la cineva stelutzele de care vorbiti...se incarca de la lumina "stralucesc" ceva timp apoi incet incet se sting...sunt frumoase...dar eu cred ca daca i-as pune ruxandrei nu ar mai adormipoate cand se face mai amricica si intelege...mie mi-a placut tare mult ideea.
cristina, am reusit sa vad printeselefrumuhsele foc...mai ce petrecere si ce tortuletze...cum se inteleg intre ele?
fetelor, va pup pe toate si pe copilashi va urez o zi buna, eu am ceva de alergat azi

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

NCRISTINA... am vazut si eu pozele cu printesele tale... Cel mai haios e ca intr-o poza nu mi-am dat seama din prima daca e una din fete in fatza unei oglinzi sau sunt fetele fatza in fatza... A trebuit sa analizez poza sa vad ca ochii aveau privirea in alta directie si una din ele avea limba putin scoasa... TAre frumos e sa ai gemene... da numai tu stii cat de greu e sa cresti 2 fete odata...

GANDACELU... tot nu reusesc sa vad pozele... CAnd dau pe ele imi zice "cannot find server", dar daca dau pe orica alte pagini de net sau poze se deschid... Nu stiu ce se intampla

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Am vorbit aseara cu bona...ma rog,eu am sunat.Zice ca ar fi inteles ca o sun eu...de aceea nu a dat nici un semn,ca normal ca vien,ca nu-i iresponsabila sa ma lase balta..etc.Sper sa vina si sa nu mai am surprize din astea
NCristina,si eu vad pozele.Superbe fetite,sa-ti traiasca!
Paxela,offf..imi pare rau.Sanatate multa lui Silviu si la multe kg inainte!
Miria Cristina..90cm....Pai piticania mea are abia in jur de 70........si cred ca aproape 10kg.Deci stati foarte bine...
Eveline,sanatate multa!
Bine ca nu trebuie sa-i dau Mariucai regim..si asa abia mananca,dar sa-i mai dau morcov si orez
In legatura cu banii pe CIC,nu cred ca-i vom primi la timp...La cum se misca lucrurile in tara asta..Poate pe la sf.lui februarie sau martie.
Pupici si o zi buna

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Scriu si eu un mesaj scurt cat doarme Deny.
Miria cristina ....e "bine crescuta" Damiana..m-ai facut de am masurat si eu copchila..noi ne laudam cu 82cm....pitica in comparatie cu a ta, iar la kg vesnicele 10 kg imbracata. Sta la 10 kg de vreo 2-3 luni. Ai vostri mai pun ceva pe ei de cand merg???
Gandac eu am vazut pozele . Super.Iti si place dar le si ai.

Mai fetelor cand vad ce le preparati copiilor vostri ma apuca durerea de cap. Una la mana a mea daca nu are ciorba face greva foamei, iar a doua la mana cand le gatiti voi???ca eu trag concluzia ca toti sunt niste cuminti numai a mea e cea mai neastmparata. Ca eu abia reusesc sa spal 2 farfurii cu ea prin picioarele mele.
Incheiam mesajul si am uitat sa va intreb ceva.Are ceva daca mananca fasole???? ca vad ca a facut o noua pasiune noroc ca nu fac des . Nu poti sa papi tu ceva si sa nu-i dai si ei ca iese cu scandal. Asa a mancat copilul si mancare de pipote cu usturoi si fasole. Nu sariti...i-am dat doar cate putin
Va pup.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput