Copilasi nov-dec 2004 (104)
Raspunsuri - Pagina 3

FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Multam de incurajari fetelor!Sa o sun azi sa vad ce explicatii imi da
Ca a venit vorba de ou,cate am voie sa-i dau pe saptamana?2 sunt prea multe?Si daca-l dau fiert moale are ceva?
O seara buna
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Doctorii zic 3 oua pe saptamana...
Felis si

ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

eveline spune:
Andreap si eu tot de doua ori pe saptamana-i dau....si daca n-are nici un fel de probleme cu burtica, poti sa i-l dai cum vrei:moale, tare, omleta etc.
Felis imi pare tare rau ca nu stiai, daca stiam ca nu stiai iti spuneam, stiu ce probleme are Mihaita....da, outul tare e un remediu pt scaunele moi....cand eram mica tin minte ca mama imi dadea cand ma stricam la burta ou tare cu paine prajita si (cand avea, din an in pasti) cascaval...era singura "mancare de regim" care-mi placea. Uite ce am mai gasit cautand (eu despre diaree)....dar e si pt constipatie, tu poate ai vazut deja: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47780" target="_blank">aici
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

bits spune:
Eveline da-i fetei HIDRASEC,este extraorinar de bun!cand am fost in Ro si noi am stat in spital cu enterocolita si de la al 2-lea pliculet kk era tare(binenteles cu regimul de rigoare).mie Smecta mi se pare apa de ploaie ca niciodata nu si-a facut efecutl.sanatate si pupici!
fetele i-am lipit lui Ken pe tavan stelute fluorescente,luna si cateva planete.a fost super incantat si a adormit uitandu-se la ele.daca ati fi vazut ce figura intrebatoare avea.
octy,KEN(1nov 2004)

mariussimiuc spune:
Felis,da sunt sigura ca outul moale se da atunci cand este bb constipat.Imi pare rau ca nu mi-a cazut fisa mai devreme ca sa-ti spun.Stiu,spuneai la un moment dat ca ai incercat toate metodele,dar iti mai zic si io vreo 2 leacuri poate nu le-ai incercat.
-dimineata pe stomacul gol dai o lingurita de miere de albine sau o lingurita de ulei de masline
-sfecla fiarta cu lamaie
-iaurt facut in casa cu tot cu zer amestecat cu prune
Sper sa-ti ajute! Sunt leacuri testate.
Eu ii dau si cate 3 oua pe saptamana,ca ii place tare mult.Daca i-as da numai oua si pilaf in fiecare zi cred ca nu m-ar mai durea capul de mancare.
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

ncristina spune:
Fetele ajutor!!!
E cineva care imi vede pozele de pe yahoo???
Daca nu va rog sa ma invatati cum sa copiez link-ul, altfel decat pur si simplu cu copy si paste (asa cum fac eu). Si va mai rog ceva: mai invatati-ma cum sa redenumesc un link. Am vazut ca sunteti maestre
.
Va multumesc mult
Pozele de pe yahoo cu petrecerea de 1 an - turta - mot - tort si toate cele este:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_negoita2004/my_photos
Cristina, mami de Printese Teodora si Alexia (29.10.2004)
http://community.webshots.com/user/christinutza

aime spune:
Si noi avem ok de la dr la 3 ousoare pe saptamana.
Eveline, da, este f bun Hidrasec-ul, da m-am ferit sa-ti spun, ca asta ni l-a dat cand era de rau tare. Sper ca deja Bianca e mai bine .
De unde ziceam ca nu-i prea-i mai place oul (si Eveline mi-a dat ideea cu omletica cu cascval ) azi copilu' a papat out moale cu painica, adica galbenusul de la ochiul lui mami. Era tare incantat, i-am dat si 2 cartofei prajiti si o felie mica-mica de castravete murat, pe care credeam c-o s-o scuipe. Neah...I-a placut! Mai lipsea sa-i dau rulada cu carne si ciuperci...si papa meniul nostru ... ntz, ntz, ntz...
Bits-ule si Vladut are chestii din alea fluorescente, e fascinat de ele
aime si Vladimir, 1an+

aime spune:
quote:
Originally posted by ncristina
Fetele ajutor!!!
E cineva care imi vede pozele de pe yahoo???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_negoita2004/my_photos
Da, eu le vad..chiar le vizionez acu...si daca tot is pe aici...uite link-ul ptr semnatura Printesele mele, Teodora si Alexia
Poti sa ti-l copii intrand cu quote!

miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Mai intram si noi, asaaa, ca "o piedica in calea uitarii". Ca ce sa-i fac? Sunt mai aglomerata in perioada asta, desi cupilu' e cumintel ca-n totdeauna. De mancat, insa e loterie. Azi e fomista, maine e la regim, azi vrea fructe, maine sta numai pe lapte si tot asa. In afara de Ca si Vigantol dr. nu mi-a mai dat nimic, dar parca, as lua niste vitamine. Voi ce le-ati dat? E totusi iarna si nu ma pot baza doar cu ce mananca. Mi se pare tare putzin!
Noi suntem lenesi si nnam mai pus pozici, dar m-am delectat cu ale voastre!
Am masurat-o si are 90 de cm inaltime. Oare e bine? Voi cat aveti? De cantarit nu pot ca nu sta, dar cred ca are vreo 11-12 kg. Habar nu am daca e bine sau nu pentru varsta ei! Poate stiti voi!
In legatura cu indemnizatii, ce mai stiti? Oare cand se dau banii, spre sfarsitul lunii, cumva?
Intreb si eu sa ma aflu in seama, ca pana nu-i vedem nu e nimic sigur!
Va pup si revenim!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

dama spune:
Fetelor, am vazut ca vorbiti de 3 oua pe saptamana, eu nici macar nu m-am gandit sa intreb dr David cate are voie. Ii dadeam cate 1-2. am si eu o intrebare: voi socotiti si ouale pe care le puneti in unele preparate (budinci sau altele) sau numai oua fierte tari sau moi?
Aime, Felis, Bits, Daniela_sb si merci pt aprecieri si ai vostri flacai sunt niste frumosi, mereu ma regalez privind poze.
Bitsi, tatii chiar e roman...si nu ma supar mai ales ca nu esti prima care face remarca ca are ceva de asiatic (btw, eu visam in copilarie sa am un bebe cu un japonez), am fost intrebati si daca tatii e hispanic
(de unde si pana unde?!...).
Si David are stelute si o luna fosforecscente pe tavan inca dinaitne sa se nasca, acum deja le si apreciaza seara...

roserb spune:
Eveline, si noi tocmai am mai terminat de mancat de regim, asa ca sunt in tema oarecum. Supa poti sa-i dai , dar fara cartof sau rosii numai morcov, albitura, carne de pui fiarta. Poti de asemenea branza de vaci, banana, mar copt, fi-miu facuse o pasiune pentru orez fiert amestecat cu banana sau mar copt, devora pur si simplu.
Sa-mi tineti pumnii , ca de maine iar incerc sa-i introduc laptele de vaca, inca suntem pe HN din pacate, desi kk face bine de 4-5 zile deja, dr. ne-a zis sa-i dam minim 1 saptamana.
Acum , in plus mai si tuseste, zau ca vin toate astea una dupa alta de m-am saturat.
Cu Bianca am fost la ORL, tot avea nasul infundat de ceva timp, bineinteles ca polipii sunt mariti, si a avut si o otita asimptomatica, asa ca iar picaturi si sa vedem cum evolueaza, poate scapam de scos polipii macar temporar, ca mi-e groaza de chestia asta.
N-am apucat sa citesc tot din urma, ma pun acum pe treaba!
Roxana&Co
POZE CU PITICII