Copilasi nov-dec 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

NEATZAAA
Va salut vioaie dupa 60 de abdomene (incerc sa cresc numarul cu 10 cam la fiecare 2-3 zile). Miki, ai zis sa nu astept rezultate dupa 3 zile, ok, m-am conformat, dar sper ca macar du[a 5 sa se vada ceva, ca ma descurajez ......
Onitza, sweet-heart, pai daca vrei te sun dimineata si facem exercitiile impreuna, la telefon, ce zici? Am avut intr-o vreme o colega zapacita care spunea ca daca vrei sa te mentii in forma si sa nu te lasi pe tanjala cu exercitiile, cea mai bune metode este sa-ti iei un amant ! Ne vedem joi? Vorba cantecului....
Flory, scumpa mea, hai, mai mult curaj! Chiar ma gandeam ieri la tine, ca esti in saptamana 20, sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare si sa te vedem in saptamana 40 nervoasa ca nu mai nasti odata !
Vio, sper sa primesti vesti bune si linistitoare .... Astept si eu cu nerabdare sa scrii aici cum sint rezultatele .

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Mai,seara cand nu sunt eu scrieti asa mult..iar ziua nimic..abia apuc sa citesc dimineata ce ati mai facut..mai dati cate un semn si ziua,ma plictisesc singura pe aici
Felis,am vazut poze cu voinicelul Mihaita....Sta asa bien in picioare si in scaunel...
Jasmine,ce frumos doarme el cu ursuletul in brate si funduletul in sus
Fulguletz,merge deja baiatul la inot?
Diana,multa sanatate lui Andreiutul mic!
Paxela,felicitari!In curand o s agatesti ptr.Silviu cu oalele
Noi aseara nu am fost afara ca fata mea tocmai ieri,cand era asa cald si frumos,a dormit ca sparta pana la 17.30
Apoi a venit Vio cu Bia pe la noi si s-au jucat fetele pana la 20.30.Bineinteles ca s-au mai muscat,zgariat,imbrancit..dar pana la urma au ramas intregi!Bia e tare vioaie..deci Vioe e nebuna,nu are nimic copilul!Si chiar a mancat la mine niste mancarica,asa ca o invitam sa ia masa cu Mariuca in fiecare zi
Va pup si va doresc o zi super

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

A..uitasem!
Ioana,nu vrei sa ma mobilizezi si pe mine,macar 10 abdomene sa faca seara!Dar sunt asa de lenesa...si am asa o burtica,si 'aripioare'..si "colacei"..Offfff...de unde mai ai putere,ca eu seara dupa ce adoarme zgubi a o leneeeeee in mine

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata! Andreea, mai e lume pe aici da' nu poate scrie din cauza de copil mic... Dar tu scrie linistita si noi citim.

Ioana draga ce silitoare esti... M-am apucat si eu de niste abdomene saptamanile trecute dar am facut o zi da si zece ba... asa ca si rezultatele sunt pe masura...
Jasmine la ochisorii aia albastri ai lui Radu. E un scump. Si doarme asa de frumos...
Fulgule, de acord cu teoria lui "peste prajit".
Felis mai da' ce concentrat e Mihaita la exercitii. Cred ca ii plac mult. De aia se vad si rezultatele. Bravo!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumesc mult fetelor ca ne-ati admirat si sunteti alaturi de noi (Dutzi, Cookie, Aime, Andreap, DanielaSb)...
Voiam sa va zic ca sunt tare bucuroasa... Vorbeam cu Eliza5 pe mess si cand intorc capul sa vad ce mai face Mihai al meu... el iar statea in 4 labute cu capusorul ridicat precum catelusul ... Din ce in ce mai des...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Special am pus pozele alea cu Radu dormind,pt mine sunt poze “speciale”.Cand doarme simt nevoia sa imortalizez momentul.Eu nu glumesc mai fetelor,chiar avem probleme cu somnul.Aseara s-a culcat la ora 23,s-a trezit peste noapte de 6 ori si la 6 dimineata era superfresh.

Felis,avem si noi salopeta din aia bleu cu ursuleti (din Cora,ca si orga).Am vazut pozele cu Mihaita,ce voinicel e el la sport.E clar ca nu munceste degeaba,progresele sunt vizibile.Bravo lui!

Orga aia e de mare efect,nu stiu ce m-as face daca s-ar strica.

Flori,normal ca te tot intrebi daca e totul OK.Asa am fost toate.Si daca faci o gramada de teste si de eco,tot n-o sa scapi de gandurile astea.Dar in final o sa fie bine si o sa-ti aduci aminte cu mare drag de perioada asta.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Daniela,stai linistita..glumeamAm zile mai libere la munca si atunci nu se intampla nimic..iar cand sunt eu ocupata..invers!oricum incerc sa tin ritmul cu voi
Jasmine,din Cora ai luat orga?Incerc si eu sa vedem cu ce o sa reusesc sa captez atentia zgubiliticeiOrice as lua,tot sticla de plastic,o perie de paroricum o orga i-as cam lua....

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bunaaaaa!!!!!! Unde credeti voi ca sunt eu acum???? la BRAILAAAA!!! E cineva din Braila???? nu prea am ce vizita, am umblat pe strazi de nebuna, dar e foarte frig si acum am reusit sa intru la sala de net din Biblioteca orasului, care e chiar langa Palatul de Agricultura si peste drum de COnsiliul National......deja am invatat centrul
Am venit cu Mihai care are treaba la Consiliul Judetean, sa le instaleze ceva astora, iar eu ma gandesc cu groaza ce o sa fac dupa ora 3-4 cand probabil o sa termin de papat. ..Mihai are treaba pana diseara, nu stiu, 7-8-9..pe-acolo!!! Mey, e crunt de frig aici! mi-au degerat picioarele un sf. de ora cat am mers pe jos! in fine, sa ii raspund lui FULGU: e-he-he, cat ar mai rontai Alba-ca-zapada, la o felie de salam, dar nu ii dau...aia a fost chiar exceptie!!!
Eu mai stau pe aici , pana la ora 14.00, ca atat am platit si oricum tb sa ma duc sa mananc....fetele din Braila, unde pot servi si eu masa, la un restaurant aproape de Consiliul Judetean????
Pupici.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

NImeni din Braila????

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua fetelor!
Mai este cineva dintre voi care mai face scoala(facultate sau altceva?) sau is singura nebuna care m-am apucat din nou de scoala desi nu ma obliga nimeni?
Ca taaare as vrea sa stiu cum aveti timp sa invatati, cat de cat macar, sa nu fiu chiar bota...caci, daca va mai aduceti aminte.....este sesiune!

Va pupicesc pe toate!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput