Copilasi nov-dec 2004 (104)
Raspunsuri - Pagina 12

fulguletz spune:
am vazut si pozele Onitzei......Alba ca zapada e fan salam
si despre noi un piculetz...David papa bine, cam de toate din ce ii dau, isi reimprospateaza cucuiele zilnic, distruge casa tot zilnic, nu se prinde nimik de el in ce priveste "unde e nasul? gura sau becul?
" ..se face ca ploua sau gaseste ceva mi interesant de facut cand il intreb asa ceva..
sper ca intr-o zi sa recite David lucefarul in germana
...
am fost la o prima lectie de inot(nu eu invatz sa inot, ci david..ma rog, ne prostim, asa, de spaß), a fost f distractiv sa vad cam 10 puradei- totzi blonzi
si care dadeau pe acolo din picioruse si care luau guri de apa zdravene
si tuseau pe masura...

Dutzi spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
nu se prinde nimik de el in ce priveste "unde e nasul? gura sau becul?" ..se face ca ploua sau gaseste ceva mi interesant de facut cand il intreb asa ceva..
N-o bagati in seama!

Aime, bravo! ce mandru tre sa fie Vladutu cu o asa mamica

Jasmine, Raducu doarme asa frumos...ce zici tu mami?...si e un scump...
pupici multi "fratiorilor", bravo Mihaita si pofta mare, mare lui Silviu.
Noi suntem o adevarata ferma a animalelor...a, sa nu credeti acum ca avem mii de cuvinte in dotare, dar cu schimbari de tonuri si cu intonatia adecvata

Va pupam,

FELIS spune:
Multumim pt felicitari... Duti, Onitza, Aime, Miki, DanielaSb, Carmen... si la toate care va ganditi la noi...
JASMINE... am vazut si eu pozele cu Raducu... ce scump e el si cand papa si cand dorme.... si are si orga ca a lui Mihai.... Mihai e indragostit de ea.., dar ASTA m-a dat gata...
Am apucat sa mai completez cu niste poze albumul din semnatura: ianuarie 2006... Sunt poze cu tati, cu scaunelul de masa is de la kineto de la sala...
Flory... si eu am ramas tare mirata de cum trece timpul cand am vazut in semnatura ta saptamana +19... Sarcina usoara in continuare
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Dutzi spune:
Felis, o incantare, pozele...m-a izbit asemanarea lui Mihaita cu tine, e atat de scump...iar in ce priveste sedintele de kineto la sala, cred ca vor accelera si mai mult progresele lui Mihai, pare a fi asa incinsa atmofera de lucru acolo, si atatea chestii in dotare...imi imaginez ce bucurie pe scumpic .
Somn usor,

cookie spune:
Jasmine, ce scumpic e Raducu...pozele sunt care mai de care mai frumoase
Felis, multi la Mihaita mancaciosu' care face asa de multe progrese!
Aime, felicitari pentru stelute!
Viovio, foarte bine ca ai fost la analize...o sa fie bine, o sa vezi!
Copchila mea e maraita, n-a dormit bine deloc, s-a trezit toata noaptea din cauza de nas infundat...ooooof, m-am saturat!

aime spune:
'neata!
Multumesc fetelor ...o sa-mi spun Steluta
Jasmine, Raducu tau e un dulcel, pacat ca ni-l arati asa rar. Si-mi plac vestutele lui , imi place cum doarme acolo pe unde apuca, imi place si ursul cu fular
...
Felis lu' fortzosu'...si ce frumos sade el in scaunel.
Paxela felicitari draga, s-o tineti numa in mese imbelsugate
Fulgutzule mey, nici Vladut nu arata mereu nasu, gura, dushul (l-am invatat la baie ), usha...si alte alea, doar cand are chef. Si ce e comic. Il intreb, se face ca
...si cam dupa 1-2 minute, imi arata
. si felicitari ptr balaceala...trebuie sa fie super...
Vio bafta la rezultate, sa ne zici si noua repede...
aime si Vladimir, 1an+

florypop spune:
Salutare!
Ce simpatice sunteti. Voua vi se pare ca trece repede vremea si eu nu mai rezist. In fiecare zi imi fac tot felul de ganduri. O fi bine, o fi rau.....
Fiecare noapte trecuta fara probleme eu o consider o lupta castigata. Mai greu e ca nu l-am mai vazut pe bebe la eco. abia pe 13 februarie avem eco morfologic si vedem atunci cum e. Eu sper totusi sa castigam razboiul. Sambata se implinesc 20 de saptamani deci suntem abia la jumate.
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.
Astazi merg la pitic sa il vad ca nu l-am mai vazut de Duminica. A trecut o zi fara sa il vad. Am vorbit aseara cu mama si imi povestea cum la 6 seara a iesit cu el la plimbare ca nu s-au mai inteles. Si-a luat ghetutele si s-a asezat in usa plangand. Cred ca a ramas de la munte setat pe stat afara.
Va pupic pe toate si pe bebici,
Flory 19+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

aime spune:
Flory, stii cum se zice...mult a fost, putin mai este! si va trece cu bine. tinem pumnii
aime si Vladimir, 1an+

danette spune:
Ce tare e poza asta: http://community.webshots.com/photo/546925706/2064504950072505840AERvZz, Jasmine! Si tu zici ca nu doarme
E un scump Radu!
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!