Copilasi nov-dec 2004 (104)
Raspunsuri - Pagina 11

paxela spune:
multumim de incurajar
se pare ca tactica a dat roade dupa 6 mese planse si 4 maraite azi a papat tare frumos( sa nu il deochi) masa de pranz si binisor pe cea de seara (dar recunosc nu am mai avut rabdarea necesara sa fac ca avionul, ca pisica sau ca trenul si altele) masa de dimineata a fentat-o pe buni
si nu a servit decat 3 sferturi de borcanas mic dar sper ca in curand sa se obisnuiasca si ea sa ii dea cu lingurita si sa fie ok, sa ne tine-ti pumnii in continuare
cantitatea de mancare nu este la nivelul lui mihaita dar fata de cat servea el este super de exemplu azi a mancat cam 90 dimi +200 la pranz+ 150 seara si acum urmeaza lapticul de somn
si inca un lucru am reusit de cand ii dau cu lingurita papa si el mancarea normala neindulcita, ne amestecata cu banane
acum sa vedem cat il tine caci nu i-am dat decat ce stiam sigur ca ii place cat de cat
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

paxela spune:
si ca tot mi-am laudat baiatul sa il laud si pe fimiu 2 caci singura care nu ii vede progresele este Felis
azi a stat singur in fundulet( nu pt mult timp dar.........singur), daca sta in carut se trage de bara din fata pana se scoala, iar de pe spate...... doar cu sprijin fara sa il ajuti se apuca de maini si e in fund
sta mai des in 4 labe asa ca in curand
la greutate la ajuns pe Silviu, si asteptam sa il intreaca( daca nu a facut-o deja si ma menajaza mami a lui si nu imi zice)
este un razaret si jumatate si precum zicea si miki un mare cantaret si vorbitor
pupa mama 2 pe el de baiat
poze
party 1 an

pinquleasa spune:
salut ,
alexandra e si ea nascuta pe 20 dec 2004 si am hotarat sa intru si eu pe topicul vostru...mai invat si eu ceva.
nico

paxela spune:
nico bine ai venit, spune-ne mai multe de Alexa si poate pui si niste poze sa va vedem
poze
party 1 an

onitza spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Am reusit sa pun si eu niste Poze
Jasmine siRadu (26.10.2004)
NICO, bine ai venit!!!
FELIS, PAXELA. ma bucur sa vad ca sunteti bine, fericite alaturi de copilashii care va aduc atatea satisfactii!!!! s-o tineti tot asa!!!!
JASMINE, m-am topit dupa Raducu!!! mey, are trasaturi deosebite, ochisori de printisor, pupam un dolofi mic si scump!!! btw, are un zambet de shtrengar de te baga-n boala!!!!

IOANA, bafta in continuare la exercitii, fireste c aimi amintesti ca si eu trebuie wsa le fac zilnic, dar mi-e leneeeeeeeee!!!abia ma trezesc sa plec la sv!!! MIhai in schimb e taaare fidel emisiunii de pe prima de la ora 8.00, sport cu Florentina/!!! chiar se oftica, pentru ca itne prea putin, cam 5 min!!!

OTI, te pupicesc mult, fii tare, ma gandesc la tine mereu, cand mai poti si ai un picut de timp, te rog sa intri pe mess sa mai stam de vb!!

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

fulguletz spune:
fetiliii, nu mai apuc deloc sa postez... ma bat cu David pe calculator
...nu ma mai lasa deloc !
doi la mana..eu vreau primavara ..cat sunt eu de fulgu, am intepenit de frig mey, ma congelez naibii de tot...vreau ghiocei!
Bitsone, mey...habar nu am daca totzi ne nastem cu acelasi numar de neuroni sau ba ...dar cert este ca mai conteaza si viteza de miscare a neuronilor mey
hai sa-ti zic si teoria lu peste prajit :
1. intr-o clasa de copckii explica prof acelasi lucru tuturor, de ce unii pricep repede, altzii mai greu si altzii deloc?...presupunand ca totzi pleaca de la aceasi bagaj de cunostintze...
2. cred ca gemenii iar sunt un ex bun...aceeasi 7 ani de acasa, acelasi nivel de instruire si acelasi nr de neuroni...si nu ies amandoi presedintzi de tara, nu?
acu, desigur ca e f imp si nivelul ala de instruire de care zici tu, dar daca la unii nu se lipeste de tertecutza si pace...
deci vezi viteza cu care circula neuronii...
facui off topic...
tocmai ce m-am uitat la pozele lu Raducu(Jasmine)...si m-a placut tare aia in care doarme el pe ursuletz (ca tot zice mami lu ca nu doarme)
carmen, imi pare rau sa aud asemenea vesti...multa sanatate micutzei ! ( eu sunt f stresata de cate ori il aud pe david tusind sau mi se pare mie ca nu stiu cum respira, ca ne-au zis doctorii ca un procent mare din copii cu dermatita fac astm...
si cum David e cu dermatita)
si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

Viovio spune:
Fetelor,va sunt datoare cu mii ed multumiri pentru sfaturi si sustinere.
Din pacate net-ul meu s-a incapatinat sa nu mearga,acum,cind as fi avut atita nevoie de voi.
Daniele_sb,Onitza,Bits,Miha(mariussimiuc),Andreap,Jasmine multi,multi.
Felis,iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale.Eram...disperata.Si...daca vrei sa vii,te astept cu drag oricind...si poti s-o iei si pe Paxela daca are chief....
E tirziu si mi-e frica ca o sa cada net-ul iar...
Asa ca scriu repede si promit ca miine am sa si citesc din urmasi...daac am noroc poate vad si poze....
Am urmat sfaturile voastre si am fost cu bya la dr.
Am facut si analize si miine aflam rezultatele.
Sper din suflet sa nu fie nimic.
Dar...imi e asa frica...
Multumesc inca odata pentru sfaturi.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

paxela spune:
vio si tie si puiutei mici si un rezultat bun la analize sa te mai linistesti si tu
venim cu drag in special ca ne e dor de voi
poze
party 1 an

mariussimiuc spune:
Aime,bravo,felicitari!!!!! Si coniacul cand il dai?
Jasmine,sa-ti traiasca puiul.Am reusit si am vazut si eu cateva poze.E un scump si un dragalas!
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!