Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
nanadana spune:
Buna
Kristinuta iti doresc multa sanatate fie ca maicuta domnului sa fie cu tine sa te intareasca cu putere si curaj
Jadi te rog trimitem si mie nr Kristinei ca sa nu mai caut eu ,mersi
Raluca mersi esti o draguta,azi am fost la dr si mi_a dat sa_l spal inainte de masa cu o jumatate de ora cu bicarbonat de sodiu lichid si dupa accea sa_i dau cu o crema pe baza de glicerina vad ca deja face minuni ,doamne ajuta
La multi ani pt bebei care azi isi fac lunita Vladut si David
Miflori am impresia ca bebeilor nostri cam le place vinuletul
Nicole noua aici ne zis sa nu dam cu nimic pe fata bebeilor ,decit cu apa calduta
Ramona ma bucur ca Maria este bine , dai un pupic de la noi
poze
DanaAntoine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Alexla un oficial bine ai venit si ma bucur ca te-ai hotarit sa scrii. In listuta sint datele de la nastere si cele de la 3 luni, daca vrei sa le adaug trebuie sa ne dai datele de la 3 luni. Toate fetele pot adauga asa ca nu vei ramine pe dinafara! Mai ai 3 mesaje si scapi de moderare!Deni &
Vlad 28 sept 2005
RalucaCostiurin spune:
alex, incearca la http://www. chicco .com/cataloghi/cat1707034/cat1707034.pdf (dar scoate pauzele), e catalogul pdf si acolo, mai spre sfarsit, dai de gym uri.
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
jadi spune:
Fetelor m-a chinuit fimiu ca pe hotii de cai, de la 10 incerc sa il adorm si abia dupa 1 ora jumate a adormit in bratele mele si nu s-a mai trezit cind l-am dus in pat. Ma gindesc ca isi face de cap vaccinul de ieri, nu a facut febra dar ceva este in neregula. Sau poate a mincat prea mult azi, a fost zi de 900 ml si il doare stomacelul ca a mai tras niste bashinele. Ma gindesc ca nu se mai satura si nu mai pun mina pe masina ca sa ma duc sa ii cumpar niste cereale ca nu m-am lamurit.
Am comandat unele de 6 luni si cica au gluten, care nu stiu ce face. Trebuie sa vad cutiile in fata ca sa ma lamuresc . Anya mi-a zis de Hero, doar doar voi ajunge la Cora!
Sint rupta, abia astept sa ma duc sa ma culc dar ca de obicei daca ma duc sa ma culc nu o sa pot dormi! Mai bintui netul.Deni &
Vlad 28 sept 2005
nanadana spune:
Mersi Jadi pt nr de telefon .si Antoine a fost agitat dupa ce iam facut vaccinul
poze
DanaAntoine
maddy77 spune:
Buna seara,
Acum imi fac si eu timp sa intru..
Kristinuta,of ce rau imi pare...insanatosire grabnica si sa te intorci mai repede acasa!!
Codruta,ce scumpa Petra cand te pupa.Abia astept si eu momentul asta.
Eu am fiert apa de baita in prima luna si apoi mi s-a facut lene..
Apa plata foloseam bucovina pana sa faca diaree,am crezut ca poate si de la apa,si am schimbat-o cu izvorul alb,insa n-o fierb ca are mult calcar,asa ca am ramas pe asta momentan.
Azi am scos copilul in balcon,se pare ca ia placut,a dormit o ora jumate si am putut sa fac si eu treaba prin casa.In timp ce dormea ia cazut suzi si ce credeti..si-a descoperit degetul mare si-l sugea de zor,pana acum le sugea pe celelalte.Eu cred ca totusi o mananca si gingiile ca prea cauta sa roada..Ai vostri cum sunt?
Laptele cred ca e pe duca,abia ma mulg de 3 ori pe zi si cam cate 150 ml..sa vedem mai incerc cu ceaiuri poate mai scot ceva.
Cred ca am rezolvat-o cu diarea,azi a facut decat o data si cam putin,iam dat apa de orez..
Codruta,ziceai ca e normal sa faca cu mucozitati?deci sa nu ma ingrijorez?!
Vreau si eu sa-i iau fetei Gym deluxe,ca s-a cam plictisit de celelalte jucarii si-i trebuie ceva nou.Stie cineva cam cat costa?
va pup
noapte buna
vio_reurean spune:
Alexla, bine ai venit!
Jadi, glutenul poate da intoleranta. Mai bine incearca fara.
Abia apuc sa mai intru pe forum, sunt in sesiune si invat . Bebe e foarte dulce si sta pe langa mine si taica-sau, si se uita intrebator la amandoi.
Am fost azi la vaccin si a mers mult mai usor decat ma asteptam (noi suntem intarziati, am fost la cel de doua luni).Andrei a fost foarte cumintel, a scos un mac, dar l-am luat in brate si a zambit frumos la tanti doctor.
In rest toate bune, dar a inceput sa ma enerveze bona: ori sunt eu prea draguta si prietenoasa cu oamenii si le dau prea mult nas...cine stie. Ma bucur ca macar se ocupa cum trebuie de cel mic, in fond asta conteaza. Ieri l-a enervat pe sotul meu, culmea.. a inceput sa il gadile, asa din senin(bona are 50 de ani, ca sa ne intelegem
), la care el s-a uitat cam chiorash la ea ...Tot intreaba unde mergem, de unde venim, are tot felul de treburi si trebuie sa plece mai devreme.... Eh pana la urma poate e si ea ca bebe....are faze....
In afara de asta e de treaba, asa ca o bunicutza mai tanara, dar cam bagareatza.
Am fugit cu nasu-n carti sa ma fac doctoritza cand o sa cresc mare(cam in7 luni..)
Va pup si tre sa zic ca mi-a fost dor de voi!
Vio
vio_reurean spune:
Asa rau imi pare ca dormiti ca as fi vorbit cu voi! Cred ca psihiatria asta imi da aripi!
Vio
jadi spune:
Vio mersic de informatia cu glutenul, astept sa dschid cutia la 6 luni!
Pauza fetelor sa schimb capitolul si ma duc la culcareeeeeeeeeee!Deni &
Vlad 28 sept 2005