Laparoscopie-5

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pana am scris eu, vad ca ti-a raspuns Liana.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

crinutzasi de la mine un buchet mareeee

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana pentru tine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Madalutzasubscriu si eu la cele spuse de Crinuta71. Si la mine s-a intamplat la fel, dr. a vazut ca aveam un folicul cat China (a zis ea) nu mai stiu pe ce parte. Asa ca e chiar mai bine daca esti in preajma ovulatiei....
fetelor active.

Mergi la inceput

Tabithanu mai vii pe aici fato de cand de rezolvasi cu laparoscopia. Credeam ca imi raspunzi la intrebarea despre D-na Dr. Bucur ca sa o sustinem impreuna....nu ca ar mai avea nevoie, ci doar din multumire.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offff mey KITA si io alerg dupa moldoveanca si nu o pot prinde de loc

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Tabithaziceai ca ai operatia inregistrata. Cat timp ai inregistrat ca eu am doar 20 min. si am impresia ca nu m-au terminat, dar operatia mea a durat tot vreo 2 ore cu totul de la adormire pana eram in salon la reanimare in deplinatati mintale cat sa aud cat e ceasul.
Liana30Hai sa o iertam ca poate sta in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Tabitha,BINE AI VENIT.Ma bucur din suflet ca esti bine si abia astept sa mai vb.Mi-am facut si eu programare pe 9 feb sa vad cand imi fac laparoscopie.Te pupic si mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, nu ma certati, am incercat sa recuperez si sa citesc si ce s-a mai scris la celelalte subiecte intre timp.

danotino, moniland, crinuta, kitta, liana, cicicuta, elise, madaluta: va pup pe toate, sunteti minunate !

Madaluta: eu stiu ca laparo se face in perioada de pana la ovulatie, ca sa nu exista cumva vreo sarcina pe care ar putea-o afecta prin laparo.

Cicicuta: mie mi-a zis ca pot avea contact sexual dupa 7 zile, deci banuiesc ca a doua luna dupa operatie poti incerca sa ramai insarcinata.

Eu deocamdata voi face instilatii si dupa aia IAD, care speram sa se prinda.

Dr. Bucur a fost super. Dupa operatie, eram la reanimare, si vazand ca sunt treaza a venit sa vorbeasca cu mine, desi nu apucasem inca sa-i dau darul. Dupa ce i-am pus cateva intrebari m-a intrebat daca sunt cadru medical. I-am zis ca nevoia m-a invatat sa ma documentez. In plus, ca sa va faceti o idee: pe foia de observatie din spital am vazut ca a mai operat cu un doctor. Nu i-am inteles numele. Insa nu mi-a cerut nimic pt. "a doua mana". Pe cand o alta operata de laparo de un alt dr, s-a vazut in situatia ca dr. ei sa-i ceara in fata bani pentru mana a doua.

Fiti sigure ca voi mai scrie aici, atata vreme cat experienta mea poate fi de folos altor fete.

Pe foaia de externare scrie: sindrom aderential pelvian, hidrosapinx stanga. Se procedeaza la anexializa dreapta (dupa eliberarea din aderente trompa dreapta si ambele ovare cu aspect normal) si neostomie terminaal stanga. testarea permeabilitatii post neostomie - permeabilitate tubara bilaterala. Ce ziceti de acest rezultat???

Va pupic dulce pe toate si bafta multa

Mergi la inceput

Kitta si la mine sunt inregistrate doar vreo 10-15 minute, desi operatia a durat cam o ora (asa mi-a spus anestezistul). Doar ca mie mi-a stricat sotul putin caseta, dar ce e important se vede.

poze

Mergi la inceput