Laparoscopie-5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITA..io o iert cum sa nu..da tocmai de aceea o fugaream pt ca stiam ca nu'i in pat..se chinuia sa ceteasca ce am mai scris..
asa fatooooo nu te lasasi pana nu ma lovisi...ha?????????dadusi repede cu caramida...iauzi la ea din 5 in 14..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Tabitha,

doctorul iti spune ca e musai sa astepti 7 zile..dar depinde cum te simti: eu am fost destul de "daramata" vreo 3 sapt. ca sa incerc ceva...
La Giulesti si eu stiam ca nu cer, uneori nici nu primesc - banuiesc a si la op. mea a fost mina a doua, dar n-am idee cine.

Diagnosticul tau mi se pare ok - partea cu "permeabilitatea tubara" e importanta....

Succes, si sa auzim de bbici!!!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Elise: eu abia astept sa fac din nou dragoste cu sotul meu, mai ales ca inainte de ultimul CM nu am apucat sa facem nimic, ca urmam un tratament Si dupa cum vad ca se desfasoara lucrurile, nu cred ca am nevoie de 7 zile de revenire; o voi asculta totusi pe dr., sa nu zic ca sunt rea.

Mergi la inceput

o duminica minunata va doresc

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tabithadaca ti-a dat repaus sexula pana la primul CM asa sa faci, asa mi-a dat si mie, numai ca la mine a fost cam lung 39 zile. Acuma nu mai stiu ca dr. a spus ca singerarea imediat dupa laparo nu e CM, dar daca am numarat zilele de atunci pana la CM adevarat au fost 26 zile, iar imediat dupa laparo a fost o snagerare destul de abundenta de vreo 3zile.
Ce sa zic de diagnosticul tau, mai mult sau mai putin e asemantor cu al meu, si asa cum au zis si fetele e imp. si rezultatul dupa permeabilizarea trompelor si mai ales tratamentul post laparoscopie. asa ca tine-te de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Liano sper ca nu te suparasi fato! Mai glumim si noi ca altfel ar fi trebuit sa ne taiem venele de mult. Voiam sa spui numa' ca nu numai tu esti cu ochii pe toate, ci ca si noi suntem cu ochii pe tine. Si chiar unele din noi nu purtam ochelari...inca!

Mergi la inceput

Kitta: Multumesc pentru grija. Normal ca ma tin de tratament, vreau sa fac tot posibilul ca burtica mea sa fie in regula iar instilatiile sa fie ok, pentru a trece imediat la IAD. Iar Liana, stii si tu, nu se supara ea asa tare, e o dulcica desi vrea sa para "drak de olteanca". Ei am repaus sexual 7 zile si presimt ca nu va fi in nici un caz mai mare.
Am avut si eu o sangerare pana ieri (deci 4 zile), care insa cica nu se pune la socoteala. Eu astept cu nerabdare urmatorul CM ca sa ma programez la instilatii.

Mergi la inceput

moldovencoooo stii tu ce stiii
KITA cum sa ma supar fatooooo???? si tocmai pe tine????stai muica linistita ca nu ma supar io asa usor..eheeeee..e cale lunga pana ajunge supararea la mine

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu am avut sangerari imediat dupa laparoscopie, iar doctorul m-a linistit spunand ca e de la sonda urinara. Au durat vreo 2 zile si nu prea abundent, deci l-am crezut.
L-am intrebat pe medic cand pot face dus dupa laparoscopie si cand pot sa am raport sexual. In legatura cu raportul sexual mi-a zis ca se poate si o data cu dusul, adica la 3 zile dupa ce am ajuns acasa.

Monica

Mergi la inceput

Mie mi-a zis: repaus sexual 7 zile iar dus pot sa fac in orice moment. Asa ca a doua zi dupa ce am venit acasa am facut dus, mi-am dat jos pansamentele si am lasat taieturile sa se vindece de la sine, nu le-am mai pus nimic.

Mergi la inceput