Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 4

gabrianah spune:
´Morgen!
multu fete de cuvintele frumoase !
Anca micaela saracutele de voi prin cite ati trecut! graoznic.multa sanatate Emei!bine ca macar sinteti acasa.
Ellinia , ti-am trimis PM
noi sintem bine , si la noi e mai frig, dar nu se comapra cu ce-i acasa :(...ieri am fost in köln sa ma inscriu la un curs de gramatica germana care se tine simbata,sper sa reusesc sa merg, da ´de se mai lipeste un pic de germana de mine:)
Ankama bucur ca sinteti bine, sa stii ca si lui Nati tot asa i-au iesit dintii, 4 deodata si 2 saptamini tot cu diaree si scaun moale era..acuma mi-am aminit :) (vad ca incep sa aiba lucruri in comun hi hi)
astazi vreau sa merg cu nati la biblioteca oraselului, este de la ora 15 ora de de lucru manual pentur copii, vor decupa masti de clown:)
Alessiaesti foarte creativa!!spunem si noi prezont!
sa aveti o zi frumoasa de tot
ana

ellinia spune:
Danuta, nu te-am felicitat pentru ca ati terminat cu povestea cu ochisorul. Ma bucur ca in sfarsit ati scapat. Cand ne pui niste pozici cu Mihaita?
Lorelai, mea culpa, sunt zapacita si dau informatii eronate...Ceaiul de cre spuneam eu se numeste BabyTea si e produs de Celmar, firma poloneza, se gaseste la pliculete. Dar e putin probabil sa gasesti pe la tine. Asa ca incearca sa le dai ceaiuri combinate cu tei, menta, fenicul, chimen, si gusta-l tu mai intai. La mine singurul care nu a fost amar a fost cel de mai sus.
Nino, tot am vrut sa te intreb cum ii dai maslinele lui Alex. Le tai marunt, marunt sau il lasi pe el sa le mestece? Si cu ce le combini? Waw, al 8-lea dintisor...Ce mai, gata de acum da startul si la mers in picioare! Mai tine-te dupa el daca mai poti! Bafta la vaccin! Ai sa vezi ca nu-l doare!
Ligia felicitari pentru mersul de-a busilea!
Si noi dormim destul de rau noaptea. De la 7 luni el doarme in pat cu noi ca n-a mai fost chip sa doarma in patutul lui care acum e pe post de bibelou. Si se foieste foarte mult, trebuie sa ma trezesc sa-l culeg din cele mai ciudate pozitii, se suie pe noi, odata l-am gasit in fund, sprijinit de perete, asa dormea. Unde mai pui ca acum doua saptamani eram eu mai obosita si nu l-am mai auzit deloc si a cazut din pat si de atunci eu n-am mai avut o noapte de somn bun. Ma trezesc la orice miscare de-a lui si sunt de-a dreptul terorizata ca ar putea cadea iar din pat. Am ajuns sa pun perne pe jos pe langa pat...Daca ar dormi si el ca oamenii intr-o pozitie cat de cat normala, nici invelit nu vrea, cum il invelesc se trezeste. Asa ca eu stau de veghe in fiecare noapte!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ninocikap spune:
Ellinia eu ii dau cate o bucatica din maslina.. nu asa mare si in nici un caz intreaga ... e asa de incantat... ii place se vede dupa cum o plimba pin guritza... multumim speram sa nu ne doara.. si mai ales sa nu avem reactii adverse.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

alessia105 spune:
Neatza fete dragi.....
6 VINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! IN curand asa ca .........
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

cenia spune:
uite ca spun si eu prezent, des chiulesc foarte mult de la cusurile astea intesive de mamici speciale!imi amintesc cind m avaitam ca nu doarme copilul si apoi vedeam cum apareau dintisorii! trebuie sa ne obisnuimm ca noptile sa fie albe! David are 9 luni si a rams tot cu 8 dinti, vad ca afost ajuns din urma de catre ceilalti copilasi, cind era campion la dintisori, nu a mai dormit de la 4 luni din cauza lor. acum vad ca tine degetelul la masele si daca il dau pe al meu nu ma musca cu dintii ci il roade cu maselele!
cum se mai joaca piul meu? cel mai mult ii place sa te faci ca il prinzi prin pat si sa se siue in bratele mele ca un refugiu!
sa te faci ca esti catel, latri si te faci ca i lmusti!! tipa de se aude pina in China.
cu baloanele sau cu ingea sa il tii si sa dai cu picoarele in minge. sa ii bagi degetelele de la picioare in gura, apoi te faci ca i le maninci tu si apoi iar in gurita la el. sa il tin sa alerge dupa pisica.si multe altele .
ieri a luat un buftai cu capul e gresie l-a scapat cineva si a vazut ca rau. dar se smulge brusc si vrea sa mearga fara sa se asigure.
bineinteles ca ii place mai mult mincare de adulti decit de bebelusi!
asa cum spuneam vreau sa il intarc progresiv( sa nu fie socul prea mare) asa ca inainte d eculcare ii dau lapte praf formula si am cumparat tetina pt suc de fructe sa curga ca la izvor, poate sa plicitiseste de tita unde trebuie sa munceasca zdravan ca sa scurga ceva lapte.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/116c&urlhint=actn,del%3as,4%3af,0

rrox3 spune:
La multi ani Nicola , Vladut
si Delia
!!!
Spun si eu PREZENT la pranz
Am mai vazut pozici! Ema, fetita mare - mi-a placut tare poza cand face cu manuta impreuna cu mami, sunt doua dragute
Delia si Alex, doua nazdravane, sunt tare simpatice impreuna . Si Alicia, blonduta delicata
Nino vaccinare usoara si fara urmari neplacute!
Danuta t Felicitari pentru ochisor!
Giliutza Bine ai mai trecut pe la noi!
Lorelai eu ii dau ceai de fructe granulat Ioanei, dar cred ca le poti da ceai de tei, de fenicul sau amestecat, din mai multe plante. Nu se gasesc ceaiuri pentru copii acolo deloc? Nici pliculete? Oricum, cred ca-i mai mult o obisnuinta a parintilor, treaba asta cu ceaiul, defapt le trebuie apa si suc de fructe. Ioana bea cu mare placere apa plata.
Ligia Felicitari Raducului pentru dobandirea noii categori de locomotie!!
An-k bine ca erau dintisorii defapt, wow! 4 deodata!!!
Loreen cand te aud pe tine ce povestesti incep sa ma consider o fericita. Eu am avut parte de curatenie si in 1999 la Municipal si cu Ioana la CF2. Dar tot ca zile de cosmar mi-au ramas in cap... din alte cauze. Ce mai face Bianca? Cum se mai impaca cu Delia?
Ako Multumim pentru urari! Intotdeuna le primim cu placere, nu conteaza ziua
Scuze ca nu mai raspund si altora, dar, spre rusinea mea, nu imi mai aduc acum aminte. Am citit rapid vreo 4-5 pagini...
Astazi Mariuca este la circ cu scoala. I-a inghesuit dimineata in niste autobuze vechi si rablagite. Sper sa se descurce cu bine. E prima data cand a primit bani sa-i cheltuiasca ea singurica si era tare mandra (la circ se vand tot soiul de jucarele).
Ioana a devenit foarte curajoasa, una, doua isi da drumul la manute si ramane in picioruse. Cateodata vrea sa si paseasca asa, dar se cam dezechilibreaza. Nu mai sta locului o clipa. Fuge in patru labute pana ajunge la ceva pe care se poate catara si dupa aceea pleaca in picioruse tinandu-se de mobile. Bineinteles ca degusta si roade tot ce intalneste in cale. Intelege cand ii spun "NU", dar asculta doar pentru cateva secunde, dupa care se uita la mine sa vada ce zic si incearca iar
Si si-a imbogatit vocabularul destul de mult. Zice: mama, tata, da, gata, asta, pa, ta (tot ce-i place e ta!), cea (la ceas), hai, si multe alte chestii de-ale bebelusilor. De multe ori repeta aproape perfect un cuvant dupa mine, dar doar o data si gata. Ii place mult sa ne uitam impreuna pe carti, ea imi arata cu degetelul si eu ii spun ce este. Ii place si sa ma ascund si sa-i fac bau, rade pana nu mai poate. Si s-o prind prin casa. Si sa o imit. De exemplu ea face precum calul si fac si eu dupa ea. E tare fericita.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

adseana spune:
PREZENT
Cum sa poata omul sa faca pauza, sa nu va mai citeasca si sa nu va mai scrie, cand atata lume te cheama inapoi! all!!!!
Am ramas un pic in urma cu evenimentele, dar...recuperam noi....
LA multi ani! tuturor sarbatoritilor pe care i-am "scapat" zilele acestea si celor de azi, Delia, Nicola, Vlad!
Noi suntem bine, doar ca noaptea aveam program de "concert" in loc de somn, aproape din ora in ora....seara adormim urland, dar trec si astea, odata, sper...
Va pup pe toate si mai revin!
Alessia, Daria, An-k, Mamacita si de fapt pe toate supermamicile 2005 Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

ionela_r spune:
Noi santem PREZENTE
de pe la 8 .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

ninocikap spune:
ADSEANA bine ai revenit.
ANDRRUZZA hai spune si tu prezent astazi.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

alessia105 spune:
5 Vinnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!! Dar dupa un pui de somn ca sa las timp la toata lumea sa se adune......
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi