Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

PREZENT !!

La multi ani pentru Nicola, Delia si Vlad Stefan!!

Lorelai si Ana, multumim pentru complimente.

Loreen, am vazut pozele ai niste copii foarte reusiti, si esti inspirata in ilustrarea pozelor, super...

In alta ordine de idei, vroiam sa-ti spun ca eu am nascut la etajul 6, a fost foarte bine, salonul curat, se facea curatenie peste tot in fiecare dimineata, iar in salon eram doar trei mamici cu bebelusii. Dar inainte sa ma aduca la 6 am fost la etajul 7, pentru niste analize, si m-au pus sa stau vreo 10 minute intr-un salon de acolo. Erau, cred, vreo 5-6 fete in salon, si plin de gandaci. Nu stiu de ce este diferenta asta de confort si igiena intre etaje. Poate stie Mamacita?

Dannuta t, foarte bine ca ati scapat cu ochisorul, ce baietel cuminte si curajos..

Nino, de asta ai fost mai putin activa? Saracuta de tine, trebuie sa stai numai dupa spiridus. Trebuie sa fii mandra ca ai un copilas asa de mare si de vioi, si care tine la conditia fizica a mamicutei lui. Bafta la vaccin, sa nu-l doara.

An-K, ce trebuie sa se fi chinuit micuta, patru dinti dintr-odata? Acum este mai bine?

Ako, multumim de urari. Pupam gemenii dolofani.

Cenia, tot opt dinti, spui? Rares n-are nici unul, opt mi se pare enorm. Saracutul, s-a lovit de gresie? Merge deja singurel? Cat despre jucat, si lui Rares ii place sa fuga de noi prin patut, dar ne si provoaca, se uita daca il bagam in seama si apoi fuge razand in gura mare. Succes la intarcat.

Rrox, Ioana curajoasa vrea sa mearga singurica pe jos sau in patut? Voinicul meu are curaj sa mearga nesustinut doar in patut, pe jos se lasa in fundulet. Cat despre jocuri, este super simpatica, dragalasa frumoasa.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Prezente pana la ora 13.30 (ora Ro)

- HIRORAL

- ELLIANA

- IONELA_R

- NINOCIKAP

- MAMACITA

- GIULIUTZA

- LIGIA_13

- AKO

- DARIAEVELIN

- LOREEN

- DANUTA_T

- GABRIANAH

- CENIA

- RROX3

- ADSEANA

- ALESSIA105

- CARMENDUTA2003

Absente motivate Andira( azi are liber de la servici) si Danna_J ( care e ffffff ocupata cu renovarile dar stiu ca ne citeste cu drag)

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

PREZENT!
In primul rand, LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi! Un pupic dulce pentru ei si minunatele lor mamici.
Alessia, ai niste idei minunate, esti nemaipomenita.
Vreau si eu sa ma inscriu in randul "veteranelor", ca s-au adunat si la mine vreo 37 de ani. Uneori ma gandesc ca mi-ar mai sta bine cu inca un bebe in brate....mi se pare ideala o familie cu 3 copii dar pe de alta parte , cand am fost la gradi la Thomas, la serbare, m-am simtit o simpatica bunicuta pe langa celelalte mamici. Stiu ca eu eram tare mandra cand venea mama la scoala si o vedeam ca e tanara si frumoasa...Asa ca ma mai gandesc la al 3-lea bebe daca va veni sau nu.
Aseara am disparut ca....in ceata,la chat, dar Bubuca mea incepuse un concert de speria vecinii. Cred ca e de la dintisorii aia 2, mi-ar fi luat mana si mi-ar fi ros-o , nu alta.
Imi cer scuze.

Ne aliniem si noi cu dormitul in reprize ....asa ca mereu sunt in urma cu somnul.
PUPICI pentru mamici si pitici

Adela, Thomas si Bubuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Alessia, multumesc frumos pentru flori! Tie de ce nu ti-ai dat? Hai ca-ti dau eu acum:

Azi iesiti cu bebicii la plimbare? Eu cam oscilez, desi ma mananca sa ies. E oare prea frig?

Giliutza si ingerasul Adinutza:)
http://photos.yahoo.com/carmen_gilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Alessia si Rp este absenta motivat... este plecat la mama ei...

si uite si de la mine

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Ninocikap vaccinare cat mai putin dureroasa! curajosului!
Adseana bine ai revenit!
Danuta t ne bucuram si noi ca s-a vindecat ochisorul micutului
An-k felictari pt dintisori!Oare tot asta o fi si la noi?,/Ca vad ca azi a avut scaunul moala si a facut si de veo 3 ori pana la ora actuala!
Si acum vin iara eu cu intrebarile bomba!Cam ce cantitate mananca bebelusii vostri la o masa,asa aproximativ?Ca a mea mofturici inainte manca un castronel aproape plin, iar de la o vreme nu ia decat cateva linguri si atat,nu iti mai deschide gura...orice ai face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

m-apuca nervii pana se incarca pagina asta...pe bune,stau de 15 min sa scriu

sunt si eu prezenta.
noi azi suntem f muciosi,tusim putin.m-am dus la farmacie i am luat niste olynth (varianta pt sugari si copii)si mucosolvan(in aceeasi prezentare).

iata si un MIC CADOU de la noi ca sunteti asa dragutze!

mai reviu cand oi gasi timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Carmen Ioana e la fel de curajoasa oriunde ar fi. Si pe jos, si in patut sau tarc si pe canapea

Zuzu multi muciosului sa-i treaca repede!

Hiroral micutii astia au perioade cand fac greva foamei si papa putin si perioade cand fac greva laptelui si beau putin lapte. Cateodata ii supara cate ceva (dinte, gatutul, nasul, burtica), alte dati doar mai reduc putin mancarea fiindca nu sunt intr-o perioada de crestere. Ioana mananca de obicei la o masa cam 200-250 ml. solide, adica un castronel plin.

Adseana bine ai revenit!

Andruzza hai mai ca face Alessia acum apelul si iesi absenta nemotivat Serios acum, chiar iti simtim lipsa

Anca Micaela cum mai e Ema?

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Alessia, iar esti rea cu tine? Sau iti place sa te alinte ceilalti ? Uite:

sa stii ca pupicii sunt si pentru Benny, nu-i lua tu pe toti!

Giliuta, eu zic sa nu iesiti afara, e prea frig, n-are rost sa riscati. Mai asteptati o zi, doua, pana se potoleste gerul. Am vazut pozele cu Adina, de la nastere si pana in noiembrie. Ai o fetita foarte frumoasa, cu ochi mari si expresivi. Sa te bucuri de ea !

Zuzunaki, ce cadou minunat ne-ai facut! Ce mai face Bubu? Dar mititelul din burtica?

Adela20, esti o curajoasa, daca te gandesti si la al treilea bebe. Si nu esti batrana deloc. Nu ne arati si noua poze cu copilasii tai?

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

PREZENT si eu mai spre dupa-amiaza. absenta de dimineata e motivata de fusul orar.

abia acum am ajuns la servici, chiauna de somn pt ca Maya mi-a facut program azi-noapte. s-a trezit din ora in ora, a stat treaza si a miriit intre 2 si 3 si a trebuit sa o iau in pat la noi. pe la 6 a trezit-o si pe Livia, si uite asa, cind am plecat eu la 7 erau treze amindoua si se jucau.

mie imi pica capul pe birou si pina nu imi beau cafeaua nu pot functiona.

La multi ani! sarbatoritilor de azi. revin mai tirziu cind imi vin in fire.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***

Mergi la inceput