Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by krelia
Neazza, dragelor!!
Sa va mearga bine!
http://www.comunidadeweb.com.br/souseufan.swf?name=MIRESE
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Da, vad Kreliuto....Ala sa inteleg ca era un ingeras deghizat...Hai??? Oricum pe mine m-a trezit instant, mai ales ca aveam sonoru' dat la max...Si pe coledgi la fel...
krelia spune:
quote:
Originally posted by elara
Krelia, nu m-ai trecut si pe mine cu biserica...
Desi..imi amintesc ca ne-ai rugat odata sa dam si PM pentru modificarile pe listuta....ca om esti si tu si poate iti mai scapa cate un mesaj. Asa ca o sa iti dau si PM sa repet rugamintea. Oricum, multumim (aici cred ca sunt in asentimentul tuturor) pentru ceea ce faci pe acest topic. Stiu ca o faci cu mare drag si placere...dar e totusi un efort...
Pupici de la noi
trecut...mersi
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Nu mai stiu cine zicea...(ca mi s-au cam ametit paginile astea printate aseara) ca stie pe cineva carea stat cu noaptae in cap al primarie si a prins abia oara 14.30 pentru cununia civila.
Pia...erau si altii veniti de cu seara? Cu cat timp inainte sa ma asez la poarta? Sa dorm pe acolo, pe scari?
Andita, te inteleg...ca si iubi meu e in delegatie. Si vine abia duminica seara...
Si in plus, alta coincidenta si eu am anul asta lucrarea de dizertatie. Numai ca preferam sa o am in martie ca tine..... Eu (de fapt si eu si iubitul) in martie avem sesiune si lucrarea e in iulie cam pe 16 si nunta e pe 29...
Iti dai seama ce va fi in capul meu atunci?
NicoletaB, am vazut linkul cu invitatiile...dar care e a ta? Ca sunt ami multe....
Nicocostea, ce mai faci, scumpa?
Ai mai bifat ceva? Macar restaurantul...
Hai, grabeste-te..... Te pup dulce.
Raza, cum stai cu trimisul Cv-ului?
Credeai ca am uitat?
Cum nici tu nu uiti, nici noi nu uitam?
Sau.....te-ai razgandit?
Si...roaga si tu ep cineva sa iti fac poza la rochita cand o iei...Poate ai vreo prietena cu ap digital.. (te inteleg ca nici eu nu am).
A.Cicel si Mariana.I, ma trec fiorii cand incerc sa ma gandesc ca sunt in locul vostru.
Andrea_trend, imi place is mie rochita, dar am o intrebare. Am vazut ca ca umerii sunt goi parca, nu? Si manecutele nu o sa cada? Sau e materialul..mai teapan? Ca mie mi s-au parut ca le-ai imaginat legate doar la sub-brat, si cu o breteluta pe umar...
Va pup pe toate si spor la pregatiri.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Rexanne spune:
quote:
Fetelor, salutare.
Eu am metoda: seara prinez paginile scrise de voi si el citesc in drum spre casa. Iar dimineata citesc pe fuga ce ati mai scris.
Asa ca as vrea sa va spun ca a fost super bancul de aseara cu pustoaica insarcinata.
M-am prapadit de ras. Uffffffff, iar nu am "entire list". Oare ce se intampla? Voiam sa pun "rad tare" . Da' o sa ma multumes cu "hlizitul" asta.
Freia, poti sa imi explici? Te rog frumos. Sper ca nu am cazut in dizgratie...
Krelia, nu m-ai trecut si pe mine cu biserica...
Desi..imi amintesc ca ne-ai rugat odata sa dam si PM pentru modificarile pe listuta....ca om esti si tu si poate iti mai scapa cate un mesaj. Asa ca o sa iti dau si PM sa repet rugamintea. Oricum, multumim (aici cred ca sunt in asentimentul tuturor) pentru ceea ce faci pe acest topic. Stiu ca o faci cu mare drag si placere...dar e totusi un efort...
Pupici de la noi
Si..nu mai are nimeni nunta la Biserica Elefterie, sa schimbam impresii? Eu ma simt asa usurata de cand am rezolvat si asta... Cam devreme fata de ora dorita..dar asta e...
Fetelor, care nu aveti inca biserica rezervata,....grabiti-va!!!
Se ocupa orele "cheie" ceva de speriat....
Ce bine era daca ma sfatuia si pe mine cineva sa ma grabesc...
Referitor la propunerea premierii celei de-a 100-a miresici. Sustin initiativa.... Si astept sa se decida care va fi premiul si cum ne aducem contributia.
Dya si Rallu, referitor la machiaj trebuie sa ma interesez mai in amanunt. Am comunicat persoanei ed legatura intrebarile. Urmeaza luni sa aflu mai multe.
Dar ami am o indoiala...Totusi eu pentru ziua nuntii asa vrea machiaj ...artistic..deci ceva ... make up art..nu machiaj de televiziune. Ma gandesc eu ca nu-i acelasi lucru, nu?
Una e sa dai bine in lumina reflectoarelor si pe camera TV si alta e sa iti fac cineva make up art... (ca printesica nua m de unde sa adaug....asa ca am pus asta desi pe ea scrie "vampa")
Despre rochita visurilor mele nu are nimeni nimic de zis? V amai dau o data http://www.marysbridal.com/informals03.htm."linkul[/url]. E a doua poza de la stanga la dreapta, pe penultimul rand. Partea proasta e ca la clikul pentru detaliu e doar cu spatele. Poza de langa ea, in dreapta, e aproape la fel si aceea poate fi vazuta in detaliu si fata si spate cu clik pe ea. Diferenta e imbinarea dintre corset si fusta, adica in V.
Nu ma las asa usor.....
Hai, va rog, dati-va cu parerea. Pleaseeeeeeeeee
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Elara, este foooarte frumoasa...da' unde o faci aici? Sau cum o comanzi? Ca la pret este fooarte acceptabila!!!
Raza de soare spune:
quote:
http://www.comunidadeweb.com.br/souseufan.swf?name=MIRESE[/font=Comic Sans MS][/purple]
Beeeeeeeeetooooooooooon !... Si cu asta, pot spune ca am avut petrecerea burlacitei... Daca ar sti puiu' la ce m-am uitat, m-ar !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
am intrat in profil personal si acolo este selectat DA la intrebarea "Permiti membrilor.....?"
Vezi ca-s 2 intrebari... una pt mail, una pt pm... dar tot nu apare ! te stresez cu mail-ul, k iar ti-am scris...
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Nu mai stiu cine zicea...(ca mi s-au cam ametit paginile astea printate aseara) ca stie pe cineva carea stat cu noaptae in cap al primarie si a prins abia oara 14.30 pentru cununia civila.
iata un motiv extrem de bine intemeiat pentru mine....care sa ma determine astfel sa fac cununia cu o saptamana inainte....intr-o oarecare zi de....joi.....n-am nici pile...si nici chef sa orbecai noaptea prin fata primariei...ma mai trezesc naibii si-n duba politiei, la taclale cu sabah ....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Raza, cum stai cu trimisul Cv-ului?
Credeai ca am uitat?
Cum nici tu nu uiti, nici noi nu uitam?
Sau.....te-ai razgandit?
Si...roaga si tu ep cineva sa iti fac poza la rochita cand o iei...Poate ai vreo prietena cu ap digital.. (te inteleg ca nici eu nu am).
Fetili, m-a prins ! Am trimis 2... atat am reusit... si nici un semn... k io mai bine stau cu voi decat sa incerc sa trimit... dar e aiurea, k se plimba scorpia pe aici, zilele astea... si sefu'.. k fi-su a facut un accident... 200 la ora... e politie pe aici.. tot incearca tac-su sa-l scoata basma curata, dar alcoolemia a iesit multa... si va dati seama k in 5 min nu pot face mare lucru... sa speram k sapt viitoare va fi mai liber...
cat despre aparat... n-are prietena cu digital... desi, ar fi o idee... park tata are, dar zau daca stiu de care e... ia k aflu pana maine...
Raza de soare
dyadya spune:
quote:
iata un motiv extrem de bine intemeiat pentru mine....care sa ma determine astfel sa fac cununia cu o saptamana inainte....intr-o oarecare zi de....joi.....n-am nici pile...si nici chef sa orbecai noaptea prin fata primariei...ma mai trezesc naibii si-n duba politiei, la taclale cu sabah ....
Iata de ce sunt de acord cu tine!Si noi suntem cam 99,99% hotarati sa facem in alta zi. Chiar ne gandim serios sa facem cununia civila in vinerea dinaintea nuntii. In felul asta evit si mese intinse, ca doar ne vedem maine la nunta, nu? Am si argumentul ca doar n-o sa chefuiesc in noaptea asta ca sa dorm maine pe mine?!Ca daca-o fac fix cu o saptaman inainte tot de balamucul zilei de sambata ma lovesc la primarie. Si n-am rezolvat nimic. Asta e, n-o sa vine foarte multa lume la civila, dar scap eu de balamuc in ziua nuntii. Plus ca daca am stabilit biserica la ora 4, mi-ar tb civila foarte devreme ca sa am timp de aranjat si cum astea nu se rezolva niciodata, na-s vrea sa ma trezesc ca am civila la 1 si biserica la 4!!!!