Miresele anului 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Am uitat sa va spun... eu nu mai tin, fetelor, cont de chestia asta cu "nu e bine sa te visezi mireasa", k ma visez... adica, iar am inceput... acum 2 nopti, m-am visat cu rochita mea, care nu se inchidea bine, din cauza sanilor (aia 3 cm lipsa pt care modific corsetul) si eram la nunta unei verisoare... eu cu rochie, fara voal, desculta...
azi-noapte, a visat puiu ca eram la restaurant (el nu ne vede miri si nici eu pe el) si ni se furase vinul, k ospatarilor le placea vinul nostru...
Nu-mi place sa ma visez asa, dar stiu k subconstientul zice altceva, d-asta nu mai tin cont... k la cat de obsedata sunt de nunta acum, e si normal... nici nu tin minte cand am mai avut si eu un vis normal... ori de nunta ori nimic...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Stati, putin!
Am corectat eroarea si acum se vede bine linkul.

Dya, cred ca te-ai uitat la alta rochie. Cea care imi place mie e in pagina 3. Adica www.marysbridal.com/informals03.htm" target="_blank">aici Numarul rochieie este #F022423.
Multumesc oricum de ajutor.

Krelia, Multumesc pentru actualizarae listutei. Si eu m-am gandit sa fac cununia civila putin mai devreme...dar nu cred ca vrea iubitelul...Ca el asta are in cap de mult...Sa le facem in aceeasi zi.
Dar....daca (Doamne Fereste ) ............hi-hi..acum am iar "Entire smile list"...........
Cum ziceam...daca.... nu mai gasim o ora rezonabila in sambata aia, sa am timp sa ajung si la biserica.... poate ne programam mai devreme, intr-o joi, ca tine, sau vineri, inainte de cununia religioasa. Ca vinerea nu cred ca se inghesuie nimeni.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Buna fetelor!
E ceva de munca sa va ajung din urma cu tot ce scrieti, dar imi place mult prea tare ca sa nu o fac.
Rallu - aveti niste verighete superbe
am vazut si modelul de rochita al kreliei, yum-yum. mi-ar placea si mie, dar nu stiu daca imi sta bine.
am vazut si modelul creionat, e de printesa. super
eu o sa-mi iau 2 prietene si mergem in wknd sa cautam rochita
am stabilit data pe 23 septembrie, am vazut 2 restaurante, dar mai avem mult de umblat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by elara

Nu mai stiu cine zicea...(ca mi s-au cam ametit paginile astea printate aseara) ca stie pe cineva carea stat cu noaptae in cap al primarie si a prins abia oara 14.30 pentru cununia civila.

iata un motiv extrem de bine intemeiat pentru mine....care sa ma determine astfel sa fac cununia cu o saptamana inainte....intr-o oarecare zi de....joi.....n-am nici pile...si nici chef sa orbecai noaptea prin fata primariei...ma mai trezesc naibii si-n duba politiei, la taclale cu sabah ....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Pai chestia asta se intampla pt ca vin cei cu agentiile... si imping ceva la functionari... si cei care stau afara se trezesc ca desi sunt primi la coada ajung pe lista printre ultimii

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Nu, nu vreau sa cumpar acea rochita.

Unu: vreau sa o vad, sa o pot proba, pipai.
Doi: Nu am atatia bani doar pentru rochita mea. Plus ca mai costa si taxele de transport...

Doar visez la o rochita ca aceea. Dar nu stiu daca in Ro se gaseste asa ceva...
As accepta (chiar ar fi indicat) sa fie puuuuuuuuuutin mai ingusta la poale, ca e dificil de purtat totusi (urcat in masina, trecut ed usile apartamentelor nostre din Ro, , mers la buda..)

Dar gasesc???? Se face la noi? Ca ce am vazut eu sunt alt stil....
Cam ca aceaea aleasa de tine, Krelia....
Nu ca aia nu ar fi o rochita foarte frumoasa...
Dar mie imi sclipesc ochii la asta.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si eu as fi vrut sa facem cununia civila cu o zi inainte...:((( dar la mine nu e nimeni de acord.
Din fericire, eu am biserica la ora 18:00, deci pot pune civila si un pic mai tarziu daca nu se poate altfel.

Si eu stiu niste miri de 2005 care au dormit in masina in fata primariei ca sa depuna dosarul printre primii...si tot n-au fost cei dintai (ca erau altii care dormisera bine-merci acasa dar aveau locurile rezervate cu creionul).

Pana una alta ... inca incercam sa gasim pola potrivita pt. ca...as impinge si eu la functionari, dar nu te primeste nimeni daca nu te cunoaste ca le e frica.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Legat de programarea la primarie, iubi a mers el de vreo 3 ori si nu l-a bagat nimeni in seama. Eu deja intrasem in panica, mai ales dupa patania cu biseriac. Il cunoaste pe viceprimar si i-am zis sa mearga cu el de mana si cu un buchet de flori la tanti care e la starea civila. M-a ascultat, a luat 2 buchete, ca sunt 2 tanti acolo, dar nu a mers la viceprimar. Insa neoficial l-a programat pt ora 3, asa cum am vrut eu. A trecut ora pe calendarul care il au acolo, ca cica pe lista oficiala o sa treaca in momentul in care depunem actele. Asta e explicatia pt care unele satti la primarie de cu noapte si tot nu prindeti ora dorita. Luati exemplu de la mine, ca functioneaza.

10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sa stiti ca aici nu prea tine doar cu un buchet de flori...va zic eu ca am avut si pila, dar pt ca eram trimisi de o femeie care cunostea persoana care avea pila...complicat, nu???...nu am reusit sa avem chiar ora dorita...adica ele iti primesc atentia, dar cand ajungi sa depui dosarul vezi ca sunt altii in creion si tu ai ora care a mai ramas...Si nici faza cu dormitul in fata primeriei nu tine...ca chiar daca intri primul tot e cineva care e deja trecut...ca asa e la Romanica nostra...Noi cand am intrat sa depunem dosarul mai era o alta pereche care vroia in jur de 10-11 si le-a zis ca sunt luate orele si apoi noua, de fata cu ei, ne-a spus ca mai are ora 11.Si am vazut in catastiful lor ca era scris in creion numele doamnei care ne-a ajutat.Adica fiecare functionara de acolo isi rezerva cateva ore in creion si in functie de importanta pilei te trece pe tine la orele pe care le are rezervate...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetelor, bine v-am gasit! am si eu o dilema cat de cat! daca ma poate ajuta careva cu raspunsuri ar fi ok. deci nunta noastra este in august si pana acum am rezervat doar restaurantul si nu stim cand se ne ducem pt biserica. sa ne ducem de pe acum sa vb cu preotul si sa dam vreo taxa sau sa ne ducem cu vreo 2-3 luni inainte? cum se procedeaza? si cu cununia civila noi vrem sa le facem pe amandoua in acelasi timp , sa ma duc cam cu vreo luna inainte sa ma treaca pe vreo lista sau cum? va pup!

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Corina nu ma speria....ca doar i-a promis ora 3, dar nu poate sa deschida lista oficiala decat cu 10 zile inainte. Ca ma duc si le cer florile inapoi la tipele alea. Stiu ca mai e o nunta pe 25 februarie, dar ei vor intra mai repede la biserica (la ora 3), asa ca vor intra inaintea noastra si la primarie. Sper sa nu mai fie vreo nunta.

10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput