Ecografie la Dr. Adela Dinu

Ecografie la Dr. Adela Dinu | Autor: dilaural

Link direct la acest mesaj

Sunt programata la ecografia morfo-fetala de 21 de sapt. la Dr. Adela Dinu la CMU Clucerului. Ce parere aveti de aceasta doctorita?
Eu as fi preferat la Iosup dar nu mai avea liber la CMU Clucerului pana dupa 25 feb cand ar fi fost tarziu pt mine.
Doctorita mea mi-a recomandat sa merg la ea cu toata increderea dar vroiam sa va intreb si pe voi...
Este ok ea ca persoana? Dar ca profesionist?

va pup si astept impresii. Multumesc!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 19+ cu Andreea Eliza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am facut doua ecografii la dansa, la CMU Clucerului, una la 7-8 saptamani si una saptamana trecuta la 15 saptamani. Mie mi-a recomandat-o chiar medicul meu ginecolog, desi si eu sunt in general fan Iosup . Ca persoana este foarte draguta, este tanara (cred ca in jur de 30-35), amabila, raspunde la intrebari, iti explica. Dpdv profesional nu stiu cum as putea sa imi dau seama, mie mi s-a parut atenta, poate nu chiar atat de atenta la fiecare detaliu ca si Iosup, dar oricum nu am ce sa ii reprosez. A pus si pe modul de 4D ca sa imi arate cum este bebe . Ecografia de 15 sapt a fost tot cu morfologie fetala, dar evident nu asa de detaliata ca cea pe care o s-o fac la 20-22. A durat cam 30 de minute.

Sa stii ca mie Iosup mi-a spus ca cel mai bun ecograf este cel din Unirea (Nerva Traian), asa ca eu acolo ma duc pentru ecografia morfologica.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput