Nou stil de viatza (81)
Raspunsuri - Pagina 13
Mik spune:
Crystina, au (sotzul si cel mijlociu, mare fan de cumparaturi) plecat si s-au intors destul de repede.
Mamica dulce eu am ceva similar si tine cumva "carnurile" strinse, insa sa nu te astepti la miracole. Eu ii port numai in casa caci fac un zgomot mai ciudat cind se freaca cu alta haine.
Noapte bune, frumuseti.
Mik.
szivarvany spune:
`Neatza !
Cantarul imi arata 76,00 tralalaaa.
Azi pap ceva buuun si revin mai incolo cu poze sa va fac pofta ![]()
Mamicadulce - eu nu cred in asemenea minuni cu pantaloni si alte chestii ... daca ar fi asa, salile de aerobic ar fi goale. Si eu as fi prima care si-ar cumpara asa ceva, sincer 
Georgiana - Tobleroneee, ce bun este
O bucatica mica de ciocolata, adica o patratica, are 1 punct in ww , nu-i mult ![]()
O duminica faina sa aveti alaturi de cei dragi ! Si muuulta sanatate tuturor !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alipiticot spune:
Neata fetelor am lipsit ca am avut ceva probleme cu calc si sper sa le rezolv de tot sapatmana asta.
Eu sper sa reusesc sa nu ma abat nici o secunda de la daneza ....am cautata 2 poze cu mine cand eram slaba si vreau sa le pun pe frigider si in bucatarie .Oare tine smecheria,sau ma enervez si nu rezolv nimic.
Si mai am o intrebare,eu nu am cantar de bucatarie,cum masor 200 gr de friptura?Ma gandeam sa cumpar 1kg si o impart in 5 si in ficere zi fac bucatica,sau sa o impart in patru cruda ca mai scade la fiert si prajit?
Mamica dulce am citit ca probleme ai avut cu micutul...i-mi pare rau,eu ma gandeam ca nu mai vrei daneza dar esti f puternica.Bravo!
Crystina daca mancam rodii oare au acelasi efect?
Eu azi ma duc sa cumpar pt daneza,doamne ce emotii am.
Va pup si week-end placut.
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Sabina spune:
buna feteleeeeeeeeeeeee
ma mai primiti?:)
am terminat compozitia, am slabit un kg dela 55 la 54, si maine plec la busteni pentru cel putin 3 saptamani.
am fost cam prinsa cu lucrul...si n-am mancat decat f putin, de aia am slabit, prea mare dieta insa n-am tinut, am mancat ce-am gasit.Cioco insa numa azi:)
ma duc sa citesc in urma;)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cookie spune:
Salutare, fetelor!
Vad ca printre voi sunt fete care se apuca de daneza...ma primiti si pe mine? 
Eu vreau sa incep de maine...pentru asta mi-am facut aprovizionarea cat de cat...mi-a mai ramas doar salata verde de cumparat.
Alipiticot, eu mi-am cuparat carne de vita si am portionat-o in felul asta:dintr-un kil am facut 5 portii si le-am pus la congelator...ma asteapta!
Si la categoria "ambitionat" mi-am pus pe frigider o poza din junete
...sper sa tina figura...
Mie mi se pare crancena dieta, dar odata trebuia sa apuc taurul de coarne...
si vorbim maine, dupa
cu un cub de zahar...
alipiticot spune:
da cookie de maine.
Asa am sa fac si eu cu carnea inseamna dar eu zic ca 200gr cruda e mult mai putin fiarta.
Ne auzim maine la cafea...vai ce regim
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
mamamariana spune:
Pentru ca maine am un program f. incarcat si nu voi mai avea timp sa intru pe forum (poate... dar nu e sigur) dau raportul de astazi. La cantarirea de dimineata am avut 73.9 kg. O saptamana buna si multi pupici.
Numai bine,
Mamamariana
szivarvany spune:
Sabrina - felicitari si vacanta faina sa aveti !!!
Fetele cu daneza, mult succes ! 
Pentru cele cu ww, uitati pranzul meu 
http://community.webshots.com/photo/353047377/2432302700059491989DTWWpu#
Merg sa-mi fac o clipa dulce. Vi-o recomand, de 3 puncte se papa ceva tare bun, am achizitionat vanilie, ciukalata si capucino, tare bune toate gusturile 
O saptamana faina fara abateri !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Delidana spune:
Mamagiuliei, tare bine arata poza
, insa daca acela e meniul de 16 puncte si se consuma la o masa, ce mai maninci pina la 21 puncte (atita era parca, nu?) ca sa-ti tina de foame??
Sabina, distractie placuta la munte!
Eu mi-am facut de cap weekendul asta, vedem noi miine cita paguba a fost...![]()
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Delidana
azi pap de 30 p din economii, deci rasfat total ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)