Nou stil de viatza (81)
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
Cristina, nu pap nimik extraordinar, ci paste cu ton ca mi se facu o foame de lup ![]()
Dar pe maine am planuri marete, ciupercile umplute
Daca apuc fac poze sa va fac pofta ![]()
Stiti care este gandul care ma face sa numar cu indarjire punctele ? Un calcul ... adica daca slabesc 3 kg / luna ... si pap sanatos impreuna cu sotul si chiar si Giuliei ii dau din preparatele mele ... in 5 luni scap de 15 kg, adica februarie, martie, aprilie nu cred ca vine Pastele si ..., mai, iunie, iulie, deci pe august ar trebui sa fiu slaba 
Doamne ce ma motiveaza gandul asta si sper sa ma tina pana la targhetul de 60 ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
crystina spune:
Mik, cat de mare e zapada la voi? Io n-am apucat sa vad zapada anul asta..ba da, vreo catziva milimetri. ![]()
Daria, paste cu ton..yum-yum! Shi eu tot pe termen lung mi-am facut planul de slabire..shi suna bine tare de tot! Chestia mishto ce ca nici nu ne infometam!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Mik spune:
quote:
Originally posted by crystina
Mik, cat de mare e zapada la voi? Io n-am apucat sa vad zapada anul asta..ba da, vreo catziva milimetri.
Intre 30 et 40cm !
Acu' zapada a stat si a iesit soarele. Am noroc.
Mik.
mephala30 spune:
Crystina, nu stiu inca ce vom gati maine. Ma gandesc la mici sau la o shaorma facuta de mine.
Azi am mancat si eu paste cu carne de vita (conserva), ceapa calita, bulion si usturoi. A iesit super! I-am dat si lui Iustin putin.
Ce pofta mi-ai facut de suc de rodii. E cumparat sau preparat in casa? Pe la Iasi gasesc? 
Daria, bafta sa-ti atingi tinta pana in vara!
Mamicadulce, parintii socrului s-au mutat in vara. Vis a vis de spital. Pana sa se mute locuiau langa groapa (cum suna....)
....
si pe mine m-ai amuzat cu masuratorile tale.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
georgiana.david spune:
Mie mi-e pofta rau de tot de ceva dulce!!!!
Ce sa fac?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Delidana spune:
Georgiana, ceva dulce: o banana, un baton de cereale sau citeva stafide. Ce zici?![]()
Zuzilici, am vazut si eu pozele tale, imi place ca in toate esti foarte zimbitoare.![]()
Carmen, am fost cam ocupata zilele astea....dar v-am citit pe fuga...
Crystina, cu spatele stau la fel de prost.
Azi am fost la un masaj tailandez, m-a indoit tanti aia ca pe un pretzel, dar m-am simtit mult mai bine dupa aceea....
Sigrid, felicitari pentru
, tine-o tot asa in continuare.
V-am pupat.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
crystina spune:
Io stau cu mancarea calda shi ii ashtept sotz shi pe Lilly. Mi se lungesc urechile de foame dar ii ashtept pe plimbaretzi sa mancam impreuna..ma infrupt acum dintr-o salata de fructe (struguri, portocale, pepene galben, pepene roshii, kiwi shi ananas). N-o aveam un meniu azi..o aveam pentru maine!
Mik, oau! Asta da zapada! A plecat sotzul pana la urma?
Delia, poate itzi va face bine masajul ala! 
Carmen,sucul de rodii este cumparat. Este extraordinar de bun, ca shi gust dar are proprietatzi anti-oxidante foarte puternice..are o cartica atashata de sticla shi am citi ca este , de exemplu, de 6 ori mai puternic decat ceaiul verde (ma refer la proprietatzile anti-oxidante) sau sucul proaspat de portocale. M-am uitat putzin pe net shi am vazut ca se gaseshte in Ro suc SANTAL de rodii, deci presupun ca se poate lua shi de la Iashi. Sa-mi zici daca gaseshti. Pup!
Georgiana, o salata de fructe ceva sau mie imi mai trece cu o canutza de cioco calda. Are putzine calorii dar nu se compara cu o bucata de prajitura. Zic eu.
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
mamica dulce spune:
ce liniste azi:)
a avut cineva vreodata pantaloni de astia??
http://shop.avon.de/avonshop/WellnessInfo.asp?Identification=351868383702&ArtNo=36004&color=yes
eu am probleme mari cu burta,daca ati vazut masuratorile mele de dimineata
si daca ajuta cat de putin,tot ar fi buni.
so,cine ce stie?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
mephala30 spune:
Mamicadulce, cumpara-ti tu si ne spui si noua.
Apropos, cum merge dieta cu cereale? Te mai tii de ea?
....
Parintii tai pe ce strada stau?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
georgiana.david spune:
O bucatica de Toblerone, am pacatuit mult?![]()
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72