Gradinite in sect.2 - Mosilor, imprejurimi
Dragilor,
Caut si tot caut gradinite in sectorul 2 (locuim pe Mosilor). Prefer gradi de stat daca este posibil, dar si particulara...
Eu am scos o lista de adrese, dar as vrea daca se poate sa imi RECOMANDATI o gradinita probata, sa stiti voi ca este buna in zona respectiva, pe o raza de max 2 km.
Astept cu mare interes si va multumesc de ajutor!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Raspunsuri
biluta28 spune:
Eu am fata la gradi. 15 cu program prelungit (Ferdinand colt cu Olari, in spate la foisorul de foc) si la toamna pleaca la scoala...
Eu recomandari nu ma bag dar din partea mea bag o lista de ce-mi place si ce nu aici:
Mi-a placut:1. ca au incalzire proprie
2. ca au cantina proprie si un meniu diversificat si ok ( in 3 ani nu am avut probleme cu burta)
3. nu sunt prea multi copii (4 grupe cu cate max. 25 copii din care zilnic vezi cam 10-15 copii pe grupa)
4. Ii duc la teatru, la circ, in excursii si la biserica (cand sunt sarbatori importante, ii impartasesc de paste si craciun , vine si teatrul la ei)
5. Au o asistenta care-i controleaza la intrare si te avertizeaza de orice neregula;
Nu mi-a placut:
1. programul strict si rigid;
2. ca nu-i prea schimba cand transpira;
3. ca au fd. de grupa si gradi. cam mari;
4. ca mai aceepta si copii raciti cu medicamentele dupa ei ( cu toate astea in 3 ani nu am avut deaface cu nici o boala contagioasa)
La neutre trec:
1. depinde de ce educatoare ai noroc;
2. daca cotizezi bine esti bine vazut ( dar asta e valabil oriunde)
4.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
cge spune:
Dana, Victor merge la gradinita particulara 'Arc en Ciel', este pe Matei Voievod (grupele mari) si grupele mici sunt pe str. Ronda (tot in zona).
Ce mi-a placut mie :
- atmosfera de la grupele mici: au stiut cum sa il ia pe Victor, care mai fusese la o alta gradi si ii era greu sa renunte la vechii prieteni;
- i-au invatat sa fie independenti: sa manance singuri, sa isi stranga jucariile, lucrurile;
- meniul;
- faptul ca nu s-a imbolnavit decat cu boli usoare: raceli si bolile copilariei;
- au si transport.
- au 4 serbari pe an.
- faptul ca invata 3 lb. straine : engleza, germana, franceza chiar daca nu la un nivel f. ridicat.
Ce nu imi place:
- pretul care se mareste de la an la an fara sa ofere nimic in plus;
Oricum, pretul este mediu ptr o gradi particulara (250euro 8-18.00);
- comunicarea cu parintii, in sensul ca singurele biletele care le primesti sunt cele referitoare cu ce trebuie adus sau platit.
Daca mai ai intrebari, te ajut ca si pe mine m-au ajutat enorm fetele cand i-am ales scoala lui Victor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
radu300 spune:
Mai gasesti in apropiere de Mosilor (relativ) Gradinitele 257 si 258 (de la intersectia cu Dacia). Chiar pe Mosilor nu este nici o gradinita. Apropiere inseamna oricum sa mergi cateva statii cu autobuzul sau masina proprie. Acum depinde si in ce directie ti-ar fi convenabil sa mergi.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
danat spune:
Unde sunt aceste gradinite 257 si 258???? Ca eu una nu am zarit prin zona, decat pe o stradutza laturalnica (parca gradi 109, dar arata cam nasol). Bineinteles ca nu doresc fix pe Mosilor, am zis zona Mosilor! Preferabil spre Foisor, Traian...
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
moko spune:
Gradinitza 257 se afla pe starda Alexandru Donici, pe undeva pe langa piata galati...acum depinde ce vreti voi de la gradinita...multi copii cu parinti celebri si fitzoshi, directoare "cu toane", cadre destul de slab pregatite(cel putin asa era acum vreo 2 ani, cand am avut eu legatura cu acea gradinitza)..
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mmanzana2002/my_photos