Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 8
diana2004 spune:
Ieri am mincat ciocolata si refuz sa ma simt vinovata !Azi maninc mai lejer (dar fara ciocolata !) si de miine din nou la dieta ,la lactate .
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Ieri am mincat ciocolata si refuz sa ma simt vinovata !Azi maninc mai lejer (dar fara ciocolata !) si de miine din nou la dieta ,la lactate .
diana2004
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by oana69us
Multumesc ca m-ai trecut pe listuta!
Eu de luni vreau sa ma apuc de dieta. Inca nu m-am hotarit cum am sa o tin 1-1-1 sau 3-3-3. Din cite am inteles de la voi nu e voie fiborbar, si eu mi-am umplut frigiderul.
Weekend placut tuturor si la cit mai putin kg!!
Intr-adevar, fara Fibrobar... Nu esti singura care a patit-o...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by dana p.
Ralnied, nu mananc mult dar tot mi se pare ca mananc prea mult mai ales in zilele de legume-fructe si carne, din moment ce nu prea se vede la cantar.
Azi am mancat doar un castronel de branza proaspata cu smantana.
Dana
Poze
Nu te impacienta, asta e cel mai important lucru...
E si maine o zi!
ioana2004 spune:
bai dar e liniste pe aici ....sau daca faceti regim nici nu mai scrieti....doar tu Ralnied....raspunzu la toate fetele...
Eu sunt suparata si ![]()
![]()
![]()
ieri m-am cintarir si aveam 73 kg si azi m-am cintarit si am 75???????? nu se poate caci am mincat normal....eram la ultima zi de legume....
Ce d-zeu s-a intimplat....eu cred ca e stricat cantaruuuuu
azi nici nu mancasem... decit 1 crenwuste(sunt la ziua de carne )si asteptam gratarul ....
deci care-i cauza???
o gresala mica e ca am mincat dupa amiaza DOAR O MAGURA....
DE CE ////
de ce........??????????
IOANA 2006(1an si 2 luni)
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ioana2004
bai dar e liniste pe aici ....sau daca faceti regim nici nu mai scrieti....doar tu Ralnied....raspunzu la toate fetele...
Eu sunt suparata si
ieri m-am cintarir si aveam 73 kg si azi m-am cintarit si am 75???????? nu se poate caci am mincat normal....eram la ultima zi de legume....
Ce d-zeu s-a intimplat....eu cred ca e stricat cantaruuuuu
azi nici nu mancasem... decit 1 crenwuste(sunt la ziua de carne )si asteptam gratarul ....
deci care-i cauza???
o gresala mica e ca am mincat dupa amiaza DOAR O MAGURA....
DE CE ////
de ce........??????????
Ioana, in week-end, oricum e mai liniste pe aici...
Eu raspund cat pot de des si cat cam la toata lumea. Nu vreau sa uit pe cineva. Nu ma pricep nici eu la toate, dar unde stiu, zic...
Adevarul e ca nici nu vreau sa-mi stric "imaginea" pe care mi-am creat-o atunci cand fetele au avut incredere in mine si au zis sa reluam acest subiect sub alta denumire... Nu vreau sa le dezamagesc, daca le-am promis ca le voi fi alaturi...
E nasol ca la mine sunt si cumnatul si socrul obsedati de calculator... Si eu ajung mai rar... Iar la servici nu prea am timp... Asta e tot...
Iar referitor la Magura, hai sa fim serioase, doar nu crezi ca asta inseamna 2 kg...? Poate nu e cantarul bun... Poate a fost vorba de vreo retinere de apa (desi, totusi, sunt 2kg!!!)... Nu te intrista, mergi mai departe!
E si maine o zi!
oana69us spune:
Salutare!
Va rog sa-mi spuneti si mie care-i faza cu fibrobarul! Bun, am inteles ca nu e voie, dar nu cred ca ingrasa daca se maninca in loc de o masa.
PS DE maine ma apuc....si am sa incep cu lactate!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by oana69us
Salutare!
Va rog sa-mi spuneti si mie care-i faza cu fibrobarul! Bun, am inteles ca nu e voie, dar nu cred ca ingrasa daca se maninca in loc de o masa.
PS DE maine ma apuc....si am sa incep cu lactate!
Stiu ca Fibrobar nu se poate manca de la inceput... Mai incolo, dupa ce mai scazi in greutate, mai merge... Poate vin fetele cu mai multe amanunte...
E si maine o zi!
Moss spune:
buna seara tuturor,
sa nu dati cu pietre dar mie in aa treia zi de carne mi s-a facut atat de rau incat am cazut jos in bucatarie, moment in care sotul meu mi-a interzis sa mai tin un astfel de regim.
Si atunci ce-am facut ? Am inceput sa mananc putin amestecat. Adica crenvurstii ii mananc cu putin mustar, mananc o friptura la gratar cu salata, etc. Esential este ca am eliminat complet: PAINEA, DULCIURILE, PRAJELILE, PASTELE.
In doua sapatamani am slabit 4 kg.Nu mi-a venit sa cred astfel incat m-am cantarit pe mai multe cantare.
Acum ma simt bine si pierderea celor 4 kg o simt foarte bine in principal la haine.
Eu as vrea sa raman alaturi de voi chiar daca mi-am facut asa un fel de regim al meu...esential pentru mine este ca ma simt bine.
va pup si spor la slabit
cristina ( mamica de Alexia )
Mirona spune:
buna seara, buna seara.
Moss eu sunt noua pe aici ... dar dupa cate am inteles asta era si ideea: fiecare face ce regim doreste, i se potriveste, disociat sau nu, combinatie de regimuri si asa mai departe. Deci nu cred ca fetele or avea ceva impotriva sa ramai pe listutza ... asta macar pana iti atingi tzelul. Acum ai 59? Beton. Hai ca merge.
acum sa va spun eu ... ca doar mi-am facut si eu de cap azi.
Dupa cum stiti, fac 1-1-1. La a doua tura de carne am mancat cam asa: 3 aripioare de pui, doua gratarele de vita (ambele facute la punga) si niste crenvursti seara. A doua zi - la cea de legume-fructe am avut probleme cu scaunul
. Dar ... mai fetelor, ... nasol de tot. Dupa chinuri si indesari repetate am decis ca nu se mai poate si mi-am trimis sotul la farmacie sa-mi cumpere sare amara - aflasem eu ca-i buna in astfel de situatii. Farmacista zice sa pun tot plicul intr-o juma de cana, amestec bine si peste cap. Mi s-a parut mie ca e cam mult ... dar am ascultat-o. Si asa fratilor am petrcut eu seara de sambata si toata ziua de azi ... stand pe buda ... ca la ce doza de sare amara am luat ... era cam necontrolata faza ... Acum e vai si amar de
meu.
quote:
Frumos din partea mea, eu intai am trecut acolo 65.5 si apoi am vazut ca tu vrei in lista valoarea pe care o anunti luni...Las acum asa si modific luni-marti din nou, e bine???
ralnied1 Sa stii ca eu apreciez ceea ce faci ... mai ales ca ai atat de putin timp si alti doi dependeti de calculator langa tine.
Mersi de valoarea din lista ... m-am simtit bine astea doua zile uitandu-ma acolo. Corectam maine sau poimaine, cand ai tu timp.
Nu de alta ... dar nu e drept. Am spus ca fac pauza in ziua de duminica, sa am si eu macar o zi pe saptamana cand mananc cu sotul meu la masa. Si nu ar fi corect sa trec valoare pe care o aveam sambata dimineata ... cand eu azi m-am dat in petec cu meniu de sarbatoare + cioco.
DAR: toate inainte de 6 seara. Dupa ... 2 kiwi si la culcarica. De maine la lactate din nou.
Mama ce m-am intins ... na hai ca v-am salutat si
SPOR la slabit.
Miro