Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 7
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Buna fetelor ,dupa lupte seculare am slabit 1 kg !Azi sint la carne ,sper sa ma tin de regim ca mi-e o pofta de ceva dulce ...
diana2004
seculare, seculare, dar care au durat mai putin de o luna, nu???
Si nu te mai gandi la ceva dulce! Sau daca tot nu poti rezista, mananca o patratica de ciocolata, dar nu mai mult!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Mirona
buna ziua fetelor, ca dimineata nu pot spune ca o sa radeti de mine.
Am scapat si de stresul de la job ... ma bucur enorm ca nu am dat pe langa ... desi se manca in firma la greu si numai pizza si hamburgeri ... deci niste combinatii ... si mai am si un nebun de coleg ce tot venea prin fatza mea si-mi tragea niste plescaituri ....cica sa-mi faca pofta - tzaran - ce mai.
Azi sunt in ziua a 6-a deci ultima din tura a 2-a de 1-1-1. Fructe si legume. As incerca azi si niste mancaruri gatite dar nu prea stiu ce e voie. Adica numai fierte cu sare? Nu am voie sa fac un sos mititel la ele? Astept un raspuns cat mai repede .... pentru pranz.Merci.
In rest ... cantarul meu arata 65.5 - nu e rau ... dar nu vreau sa ma umflu in pene fiindca maine fac o mica pauza ... si voi incerca sa nu exagerez ... dar e totusi pauza. Voi incerca sa disociez totusi pe mese.
Luni ma cantaresc din nou si acea valoare se va trece la catastif.
Frumos din partea mea, eu intai am trecut acolo 65.5 si apoi am vazut ca tu vrei in lista valoarea pe care o anunti luni...
Las acum asa si modific luni-marti din nou, e bine???A... si intre timp a cam trecut de pranz, nu prea cred ca iti mai foloseste vreo idee... Dar un lucru e clar: recomandarea de la inceput spune, printre altele, fara prajeli... De ex, incearca sa faci ciuperci la cuptor (eventual la punga magica de la Knorr, care de obicei se foloseste pt carne). Eu am mai facut asa si imi place... Sau legume tot asa, la cuptor...
Adevarul e ca la zilele astea, eu am din greu mere, portocale, kiwi si grape-fruit in casa... Si nu prea mai apuc sa mananc altceva, ca imi este super bine numai cu ele...
E si maine o zi!
ioana2004 spune:
drageloooor

in 10 zile am reusit sa dau 2 kg....
n-am mai intrat de mult pe aici ...ca eram suparata...acul nu se misca deloc intr-o saptamina si azi m-am urcat....s-a dus la 73....kg
Voiam sa -mi schimb regimul....sa -l fac pe ala de 7/7 dar mai stau deocamdata...
toata smecheria e sa nu va urcati des pe cintar....eu la 10 zile am sa ma mai urc....
va pup sunt tare fericita.....

IOANA 2006(1an si 2 luni)
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by angy11
Nu am aparut ca nu aveam nimic nou,dar v-am citit tot timpul.Am ajuns in sfarsit la 59,se pare ca de acum se duc tot mai greu kilogramele,dar insist.
Azi sunt la carne,tura a doua,iar de saptamana viitoare imi promit sa tin 2-2-2.
Spor la slabit!!!
Aha, cum am facut prezenta, cum au inceput sa apara fetele. Inceputul e promitator!!!
Angy, normal ca la inceput... dai mult jos si apoi, incetisor... Nu esti singura... Important este sa nu renunti
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by dana p.
Va salut si eu , ca de mult n-am mai intrat pe Dc din lipsa de timp.
Eu merg inainte cu toate ca acul de la cantar nu vrea sa se mai urneasca deloc la vale.Nu prea am avut abateri de la regim dar nu stiu de ce nu se mai misca deloc.Cred ca la mine conteaza si cantitatea pe care o mananc asa ca de acum incolo o sa incerc sa mananc si mai putin.
Va doresc un week-end frumos si fara tentatii prea mari.
Dana
Poze
Angy11, vezi? Si la Dana este la fel...
Oricum, Dana, dar tu poti sa mananci mult??? Eu, de 3 sapt de cand tin disociatul, sa vreau si nu mai pot manca mult... Si, culmea, inainte facea stomacul o galagie, dar acum cred ca ii prieste... Intr-o zi am avut eu impresia ca am mancat cam mult si m-a cam deranjat stomacul (ca in vremurile apuse in care mancam ceva cu pofta si mi se facea apoi rau)... Doar atat am patit, ca m-am invatat minte...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by tomecica
RALNIED- ai modificat bine la mine. Am ajuns la 52 dar nu stiu cit o sa rezist.Ca sunt in perioada aia din luna si-mi este o foame de lup. Citeva zile renunt la regim.Ca nu pot sa-l mai tin , ca am aceleasi senzatii ca atunci cind eram insarcinata
va doresc un week-end cu cit mai putine kalorii.
slabire rapida
Luminita, si la mine urmeaza perioada... Si ma cam pune pe ganduri, ca, de obicei, nu este recomandata nici o dieta in zilele astea, considerandu-se ca oricum organismul e mai slabit... Dar nici nu am de gand sa ma las... Vad eu ce fac...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ioana2004
drageloooor
in 10 zile am reusit sa dau 2 kg....
n-am mai intrat de mult pe aici ...ca eram suparata...acul nu se misca deloc intr-o saptamina si azi m-am urcat....s-a dus la 73....kg
Voiam sa -mi schimb regimul....sa -l fac pe ala de 7/7 dar mai stau deocamdata...
toata smecheria e sa nu va urcati des pe cintar....eu la 10 zile am sa ma mai urc....
va pup sunt tare fericita.....
cum va ziceam, e mai bine sa nu ne cantarim prea des...
Ioana, ai raspuns si tu apelului! Mai, sunt tare ca v-am mai trezit din amorteala... Trecem in listuta!
E si maine o zi!
oana69us spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by oana69us
Salut fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru! Eu am tinut cu succes aceasta dieta vara trecuta si am slabit 10 kg, dar cu sarbatorile de iarna am dat peste cap tot si am mai pus 3-4 kile inapoi, asa ca iata-ma din nou la regim. Acum sunt in perioada cea mai grea...imi fac curaj sa incep regimul..
Am 167 si acum am 64 kg. As vrea sa ajung la 52...
Am si o intrebare: voi mincati fibrobar?
O zi buna tuturor!
Multumesc ca m-ai trecut pe listuta!
Eu de luni vreau sa ma apuc de dieta. Inca nu m-am hotarit cum am sa o tin 1-1-1 sau 3-3-3. Din cite am inteles de la voi nu e voie fiborbar, si eu mi-am umplut frigiderul.
Weekend placut tuturor si la cit mai putin kg!!
oana, bun venit! Esti pe lista! Eu te-am trecut cu data de 26, dar inteleg ca tu inca nu ai inceput efectiv. Ei bine, cand te decizi, imi spui si modific in lista, ca sa avem o evidenta clara...
Si fibrobar: Nu!!!
E si maine o zi!
oana69us spune:
Multumesc ca m-ai trecut pe listuta!
Eu de luni vreau sa ma apuc de dieta. Inca nu m-am hotarit cum am sa o tin 1-1-1 sau 3-3-3. Din cite am inteles de la voi nu e voie fiborbar, si eu mi-am umplut frigiderul.
Weekend placut tuturor si la cit mai putin kg!!
dana p. spune:
Ralnied, nu mananc mult dar tot mi se pare ca mananc prea mult mai ales in zilele de legume-fructe si carne, din moment ce nu prea se vede la cantar.
Azi am mancat doar un castronel de branza proaspata cu smantana.
Dana
Poze