Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 6
allain spune:
Multumesc Ralnied!Azi a doua zi ,am sa maninc doar fiert, legumele si fructele,caci ma supara o masea si nu pot rontai nimic crud.Ieri,ziua de lactate a decurs bine,mie chiar imi place aceasta zi.Va pup si numai bine la toata lumea!![]()
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by caterina71
Buna
Ma primiti si pe mine in club?
Am inceput pe 22 ianuarie 2006. Tin regim cate 1 zi din fiecare grupa, pentru ca inca alaptez. Am inceput la 70,5 kg si sper sa ajung pe la 54-55 kg. Maine dimineata se termina tura 2 de regim, si ma cantaresc. O sa pot sa va spun de rezultate.
Multumesc,
Cati si Alexia (24.07.2005)
bun venit, caterina! Esti pe lista!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
tomecica, am trecut 52 la tine! E bine???
DAdria, cu placere! Iar in ceea ce priveste figurile pe care le face computerul tau, probabil e de la virusi... (asta zice sotul meu, care este in domeniu, eu habar nu am!)...
Indra, nu e tocmai bine ce vrei, dar decat sa dai in alte cele, mai bine faci un mic compromis. Oricum, nu cartofi prajiti, ai inteles??? Copti, eventual fierti!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
calina: bravo! am trecut!
allain: la mine e moarte curata ziua de lactate!!!![]()
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Rog pe urmatoarele fete sa dea un semn de viata, sa ne spuna daca s-au cantarit si vor modificari in lista, sau sa ne zica daca mai tin disociatul (in orice forma a sa!), daca mai traiesc, ce mai fac...
Asadar, asteptam semnale de la:
mitzuka
ioana2004
alona
Moss
oana69us
De asemeni, nu am mai vazut de cateva zile pe aici pe urmatoarele:
gusta
anculina
Miche
angy11
baicualina (alinuta, tu erai mai des, ai patit ceva?)
anky
delia
Enya
Va astept pe toate! Pupici!
PS--Nu este nici un repros ceea ce am scris mai sus, nu mi-o luati in nume de rau... Doar ca vreau sa stiti ca sunteti bine si ne mai cititi, macar din cand in cand...
E si maine o zi!
diana2004 spune:
Buna fetelor ,dupa lupte seculare am slabit 1 kg !Azi sint la carne ,sper sa ma tin de regim ca mi-e o pofta de ceva dulce ...
Mirona spune:
buna ziua fetelor, ca dimineata nu pot spune ca o sa radeti de mine.
Am scapat si de stresul de la job ... ma bucur enorm ca nu am dat pe langa ... desi se manca in firma la greu si numai pizza si hamburgeri ... deci niste combinatii ... si mai am si un nebun de coleg ce tot venea prin fatza mea si-mi tragea niste plescaituri ....cica sa-mi faca pofta - tzaran - ce mai.
Azi sunt in ziua a 6-a deci ultima din tura a 2-a de 1-1-1. Fructe si legume. As incerca azi si niste mancaruri gatite dar nu prea stiu ce e voie. Adica numai fierte cu sare? Nu am voie sa fac un sos mititel la ele? Astept un raspuns cat mai repede .... pentru pranz.
Merci.
In rest ... cantarul meu arata 65.5 - nu e rau ... dar nu vreau sa ma umflu in pene fiindca maine fac o mica pauza ... si voi incerca sa nu exagerez ... dar e totusi pauza. Voi incerca sa disociez totusi pe mese.
Luni ma cantaresc din nou si acea valoare se va trece la catastif.
Va urez toate cele bune, un w/e super tuturor si SPOR la slabit.
Miro
angy11 spune:
Nu am aparut ca nu aveam nimic nou,dar v-am citit tot timpul.Am ajuns in sfarsit la 59,se pare ca de acum se duc tot mai greu kilogramele,dar insist.
Azi sunt la carne,tura a doua,iar de saptamana viitoare imi promit sa tin 2-2-2.
Spor la slabit!!!
dana p. spune:
Va salut si eu , ca de mult n-am mai intrat pe Dc din lipsa de timp.
Eu merg inainte cu toate ca acul de la cantar nu vrea sa se mai urneasca deloc la vale
.Nu prea am avut abateri de la regim dar nu stiu de ce nu se mai misca deloc.Cred ca la mine conteaza si cantitatea pe care o mananc asa ca de acum incolo o sa incerc sa mananc si mai putin.
Va doresc un week-end frumos si fara tentatii prea mari
.
Dana
Poze
tomecica spune:
RALNIED- ai modificat bine la mine. Am ajuns la 52 dar nu stiu cit o sa rezist.Ca sunt in perioada aia din luna si-mi este o foame de lup. Citeva zile renunt la regim.Ca nu pot sa-l mai tin , ca am aceleasi senzatii ca atunci cind eram insarcinata
va doresc un week-end cu cit mai putine kalorii.
slabire rapida
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI