Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 16
tomecica spune:
buna fetelor si felicitari. eu citeva zile mi-am cam facut de cap dar de luni incep cu dieta. nu m-am mai ingrasat [ cel putin asta spune cintarul] dar nu ma simt prea bine . asa ca ...la lupta.
nadinell bine ai venit.
ralnied sa nu ma stergi de pe lista. nu renunt , chiar daca intru mai rar. am si eu probleme cu netul , si am mai auzit si la alte fete de problema asta. sa fie de la site??
miro daca o ti tot asa , in scurt timp ajungi sa ne parasesti
. dar ne intilnim la "telecomanda"
lorym multam pt articol
croco ce bine ca poti rezista. eu mai trisez [ rar]/nu se pune![]()
angy ne apucam impreuna de luni.
va pupic pe toate si ma bucur pt voi. tot inainte
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
baicualina spune:
Buna dimineatza!
eu azi incep iar carne:de dimineata am papat ficatel fiert cu sare!
dar ce vreu sa zic....dupa ultima tura de 1-1-1 desi am plecat de la 58kg azi dimineata dupa ce am fost la
m-am cantarit si aveam 58,4kg!DE CEEEEEEEEEE???

ca doar nu am facut nici o abatere!!!!
dar oricum nu ma las!!!
si ma cantaresc la sfarsitul turei numai!deci o data la 3 zile!sper sa pot sa ma abtin!![]()
in rest....
toate-s vechi si noua-s toate!![]()
Alina
mamica de Diana
4luni si 3 saptamani
ioana2004 spune:
Neata dragutzelor....
ce mai faceti voi cu regimul asta ca merge tare greu....Of ....am aproape o luna si n-am dat jos decit 3 kg....
Am si o saptamina de cind am trecut pe 2/2/2
si tot nu s-a miscat acul ...de la cintar....
Acum sunt la a 2 zi de crne....
dar urmeaza sa schimb dieta si s-o fac pe cea daneza....
Voi ? ce faceti ? Cum merge regimul?Ralnied?Baiculine,restul...cu ce va laudati
Bun venit Croco....

IOANA 2006(1an si 2 luni)
mama lia spune:
so...vineri aveam si io 57 kg......dar dimineata cintarul batea spre 58....

...dar recunosc ca m-am porcait in wk...si ce bine a fost......ca am facut un bors de porc, 2 tavi cu prajituri.....mmmmm
angy11 spune:
Tomecica,clar ne apucam,de fapt m-am apucat,deja,acul cantarului nu s-a miscat in urma intreruperii,de fapt nu m-am aspart in figuri,am mancat cat sa nu-mi fie foama,nu m-am ridicat super plina de la masa.
Pana in aprilie vreau sa ajung la 55,sper.
nadinell spune:
Bine v-am gasit fetelor!!
Am si eu o intrebare,e vreo problema daca am inceput disociatul cu lactate? nu de alta dar mai bine ma "inteleg" cu ele.
Astazi a fost prima zi de regim si am inceput-o cu putina miscare;cu apa nu am probleme deoarece oricum beau multa,in fine,eu ma bucur ca am trecut cu brio de prima zi ![]()
Ralnied cand o sa ai un pic de timp liber,te rog sa ma scrii si pe mine in listutza ....166cm/59kg.......greutatea mult visata 49/50kg
Moss spune:
dragele mele,
recunosc ca nu am mai dat nici-un semn de viata, dar nu din rea vointa ci pur si simplu din lipsa de timp.
eu am reusit sa slabesc 4 kg in primele 2 saptamani si de atunci stagnez.
Intentionez ca de maine sa incep iarasi un regim mai dur, adica disociat in adevaratul sens al cuvantului.
am fost foarte incantata cand am slabit primele 4 kg si acum ca nu mai slabesc sunt un picut dezamagita. Cei drept nici nu am mai pus la loc.
Va mai tin la curent. Pana una alta treceti si la mine in listuta - 4 kg.
Mai fetelor, am si eu o intrebare, tampita probabil: voi chiar credeti ca Mihaela Radulescu a slabit 30 kg doar prin regim disociat ?
spor la slabit
cristina ( mamica Alexiei )
ENYA spune:
nadinell, nu e nici-o problema daca incepi disociatul cu lactate, si eu tot cu ele ma "inteleg" mai bine
, poti incepe cu ce vrei tu, ordinea zilelor nu conteaza 
Amalia si Vladi (5 ani si 7 luni)
Natalis spune:
Buna dimineata fetelor! Am inceput si eu regimul disociat(2-2-2) acum 3 saptamani, cam asa si se vede ca am inceput sa dau jos, dar am cateva intrebari. Eu am inceput de la 71 de kg cam asa si acum cantarul arata 68 ceea ce nu prea imi vine sa cred. In fine...acum intrebarile: am voie sa mananc paine prajita dimineata ? apoi e atat de benefica apa? (eu pot sa ajung sa beau si 3 litri pe zi)
Plus de asta beau si ceai pt slabit si dimineatza o petrec
. Nu stiu daca s-au mai pus intrebariule astea dar vreau niste raspunsuri concrete ca simt cum ma lasa puterile
. P.S Am 16 ani si 1,74. As vrea sa ajung la 62 poate chiar 58. Astept raspunsuri si sfaturi
. Va pup.
Orice sut in fund e un pas inainte.
baicualina spune:
Natalis mama dar de ce vrei sa dai jos????
ca la inaltimea ta mi se pare ca esti super!!!
noi ne chinuim aici ca am fost
si in timp s-au pus kilograme...insa tu???
in fine e alegera ta dar ma intrebam si eu asa...![]()
iar cu painea prajita....NU!daca vrei sa dai jos!
Alina
mamica de Diana
4luni si 3 saptamani