Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 14
dana p. spune:
Ioana , eu la zilele de legume-fructe mananc:portocale,salata facuta din salata verde, rosii, castraveti cu putin otet, ulei de masline, sare si piper, sau mai imi fierb legume mexicane ( din alea la punga congelate) cu putin delikat.La zilele de lactate, mananc iaurt branza dulce cu putina smantana si beau lapte.La zilele de carne mananc carne de pui facuta la gratar sau cuptor in punga de la Knorr sau mai fac pui pe sticla, mai mananc si sunca de pui sau ceva asemanator, si mai mananc cateodata si peste facut pe gratar(asta mai rar ca nu prea le am cu pestele).
Dana
Poze
ralnied1 spune:
Hey! Ce e cu linistea asta??? Tocmai azi, cand am avut si eu liber la calculator!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
baicualina spune:
uite ca am venit eu cu gura mare!!!![]()
daca tot ai timp te rog
sa modifici si la mine -1kg adica 58
uraaaaaa!ma chinui eu dar pana la urma se cunoaste....
cum intreba o fata mai sus eu am slabit la primul 3-3-3 2kgaproape si apoi incet si bine...cum zici si tu ralnied1
Alina
mamica de
Diana 4luni si 3 saptamani
ralnied1 spune:
Alina, abia acum am citit mesajul tau. Nu am timp, dar... ce nu fac eu pentru tine?? Teoretic, deja trebuie sa existe modificarea in lista...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
eve44 spune:
Si eu sunt la 2 a sapt de 1-1-1 si sala in fiecare zi si am slabit 5kg.
Deja nu mai stiu ce inseamna senzatie de foame .
Deja se vede la masura hainelor ,dar sa vedem cit o sa pot continua.
Va doresc succes si voua !
Eve
baicualina spune:
am vazut listutaaaaa!
sarumana!
nmmmm ce bine arata!
ce bine va fi cand voi ajunge pe la 54 sau mai putin.....chiar daca mai dureaza putin!
nu ma las!
mai fac si ceva miscare...sau macar merg pe jos mai mult!ca vreau sa fiu o superba cand se face cald!fustite scurte si alte alea...
ti-am zis eu poate il facem si pe al doilea!
macar sa stiu o socoteala!
Alina
mamica de Diana
4luni si 3 saptamani
baicualina spune:
eve ce bine de tine!!!!!!!!dar ai grija ca e cam mult cred...
oricum daca ti-e bine e ok!
eu mai am....de dat jos dar nu ma grabesc!pana se incalzeste timpul mai e!si oricum stiu ca de la mine nu vor sa fuga asa repede kilogramele....asa ca
ma lupt!
desi la 1-1-1 se vad mai greu rezultatele....asta e!
mai ales ca de cand am inceput am tot avut probleme cu apa!nu puteam sa beau apa asa fara "motiv"
insa acum totul e ok!beau !
chiar daca trebuie sa ma duc la vecinu` de mai multe ori.....
Alina
mamica de
Diana 4luni si 3 saptamani
ENYA spune:
Felicitari fetelor 

Eu n-am nici-o noutate, nici cu - nici cu +
nu am timp sa ma duc la sala, si nici nu voi avea pana la inceput de martie (am un audit de supraveghere peste o luna
)...asa ca voi stagna binisor pana atunci
din cauza lipsei de miscare.
Dar va citesc in fiecare zi, asa ca nu ma dati disparuta 
Weekend placut si...fara pofte (culinare!
)
Amalia si Vladi (5 ani si 6 luni)
oana69us spune:
Buna seara! Eu sunt la a 2 a zi de legume+fructe si cintarul arata cu un kg in minus(63kg)! E bine , nu? Zilele astea am cam facut=o de oaie ca am mincat de am spart exact ce nu trebuia...cartofi copti
. Sper ca maine sa ma axez mai mult pe fructe.
Va pup si va urez un weekend placut!
baicualina spune:
neata fetelor!!!
ce mai faceti?
cum puteti sa beti cei 2 litri de apa in ziua de legume....ca parca nu merge!
si tocmai ma laudam ca am reusit...la lactate si carne merge:carne nu papa decat gratar si branza o fac eu in casa mai tare asa ca merge bine!insa la legume....nu merge dupa salata...
dar pun sticla de 0,5l in fata pe unde sunt si orice-as face si cand o vad mai dau o dusca!
hihihi!
in rest sunt suparata ca nu reusesc sa primesc si eu raspuns de la cei care stiu mai multe despre legislatie in legatura ca stimulentul....am postat si subiect "oare numai eu sant in situatie asta"insa nu s-a ingramadit nimeni sa-mi raspunda...
am cautat pe paginile de mai din urma....insa nimeni nu are asa o situatie....ce ciudat!nu stiu ce sa fac...