Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana69us spune:

Buna seara fetelor.
Mai am putin si inchei prima zi de 3-3-3, prima zi de lactate! Mi-e foameeeeeeeeeeee!!!!!!! HELP.
Oricum ma tin tare si ies la raport cu kg de indata ce incep sa scap de ele.
Succes tuturor!
Ps Observ ca toata lumea de pe aici face sport. M-ar interesa si pe mine. Aveti ceva exercitii miraculoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ralnied1 din pacate am sa te rog sa faci o modificare la mine.
67. Da. ati citit bine ... dupa dezmatzul de duminica ... am readus cantarul la 67.
Ei! asta este ... o saptamana si un kg. E bine zic eu. Peste 2 saptamani fac o pauza mai lunga ... adica de o saptamana ... mergem la schi si acolo nu o sa pot sa ma tin de 1-1-1 dar disociat o sa incerc. Important e ca voi face miscare ... aer curat alea alea.
Maine sunt la carne. Azi am depasit cei 2l de apa. SUPER.
SPOR la slabit.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Buna dimineata,fetelor...Ce faceti?v-ati trezit?
Azi sunt la a 3 zi de carne si nu stiu ce sa mai maninc....Am inceput sa mai beau apa cu lamiie...sa stiti ca merge ...
Eu am mai tinut ragimul asta si asta vara si numai apa cu lamiie beam....si am dat jos..
Ralnied?nu te-ai trezit sa faci modificarea?
va pup

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna dimineata.

Am terminat a 3-a serie 1-1-1 si cantarul arata 69 kg. Nu-i foarte mult, dar sunt multumita, mi ales ca eu continui sa alaptez 3 mese pe zi. De azi voi incepe usor-usor si putina miscare, abdomene. Pana acum am evitat deoarece am nascut prin cezariana si n-am vrut sa o solicit pentru ca vreau cat de repede sa reiau tratamentele pentru bb2.
Spor la regimuri in continuare!

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata !!
Eu azi m-am cantarit si am mai dat jos 1 kg , deci acum am 62 de kg.
Ieri am avut zi de legume-fructe,mai bine zis de fructe ca am mancat toata ziua 7 portocale, 3 dimineata si 4 seara.Azi tot portocale cred ca o sa mananc.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Neata fetelor.
Eu am 60 kg acum.Dar meritul disociatului este doar de 2 kg.Restul a facut mancarea putina,ca la disociat nu mancam putin si acum daneza,care dupa ce o termin ....ma gandesc ce altceva sa mai tin.
Mult succes la slabit.
va pup.

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Salutare!
N-am reusit ieri sa tin doar cu carne...eram pe drum si mi s-a facut rau, asa ca am hotarat sa incerc sa mananc mesele disociate, ca 3 zile de carne e groaznic...poate daca nu as merge la servici ar fi mai usor dar asa...evident ca nici tae-bo n-am mai putut sa fac.
Apropos de tae-bo, nu mai stiu cine ma intreba: eu am luat de pe internet niste filmulete cam de jumatate de ora si pe alea le fac

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciciep

Salutare!
N-am reusit ieri sa tin doar cu carne...eram pe drum si mi s-a facut rau, asa ca am hotarat sa incerc sa mananc mesele disociate, ca 3 zile de carne e groaznic...poate daca nu as merge la servici ar fi mai usor dar asa...evident ca nici tae-bo n-am mai putut sa fac.
Apropos de tae-bo, nu mai stiu cine ma intreba: eu am luat de pe internet niste filmulete cam de jumatate de ora si pe alea le fac

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciciep

Salutare!

Ai putea sa-mi dai linkul cu filmuletele! Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Si eu vreau link-ul cu tae-bo ! In rest n-am noutati ,da ' azi m-am abtinut sa maninc pizza !

Mergi la inceput