Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (152)
Raspunsuri - Pagina 14
polux spune:
Pupici fetele.
Eu sunt pe fuga, intre doua clase. Am si eu un orar (de toata jena) martea si joia...sa-mi traiasca.
Inca nu am facut tesul. Sincer pentru ca nu vreau sa fiu dezamagita. Eu vreau doua liniute.Dar l-am atentionat pe sot ca mi-a intarziat 3 zile...chestia.Stie el care.Si foarte senin mi-a zis, "a, ai pus-o de mamaliga? Stiam eu, ca am visat ca Adela cea baietoasa se juca cu un baietel mititel, dar foarte timid." Hahaha, cred ca vrabia malai viseaza.Sau vorba Pasaricii de la Iesi vrabia "mihai viteazu".
Multulim de urari. Adevarul este ca nu fac testul din motive de neuron lipsa. Scrie pe el ca se face dimineata....si eu dimineata nu am decat strict 10 minute sa ies din casa. Asa ca sigur in weekend, daca tot nu vin rusii. Desi nu prea cred...dar sper.Speranta moare ultima. Gonguta ce faci....unde e testul. Vezi eu te astept pe tine.
Hai sa ma laud si eu cu gaza mea care mananca singura cu lingurita si cu furculita. Si am inteles ca nici nu da pe ea. Ma rog mai baga manutele din cand in cand, cand nu se ia ce trebuie in lingurita...A si nu vrem nici nimic la gatut, caci suntem mari.
Si stam si singurica. Daca ne trezim cand nu e nimeni in casa, ne asezam pe fotoliu si meditam acolo singurica, nu plangem.
Hei Olivia te-ai hotarat? Nu am apucat sa citesc, recuperez asta seara cand vin de la scoala.
Gata fug, caci blendereii mei ma dau la obiecte pierdute daca nu sunt acolo cu 30 de minute inainte. Uff ce rau e sa-i inveti cu narav.
Liliana
polux spune:
Mai la voi e asa frig si la mine a venit primavara. Nu sunt decat 4 grade, dar e un soare...asa frumos. Ce as mai vrea sa fie micuta mea cu mine, sa mergem amandoua in parc.
Si apoi fetele imi tot spuneti sa nu fiu deprimata, dar nu mai pot de dorul Adelutei. Si nici macar nu stiu cand am sa o vad, dar sa o iau inapoi.
Gata se pare ca am ramas singurica....cu testul. Gata maine il fac si eu...dar tare imi e teama sa nu iasa negativ.
Da fetele eu imi doresc foarte mult un fratior pentru Adeluta...si la mine batranetile nu ma lasa sa mai astept, asa ca e cat de curand sau niciodata.
Gabita, cum mai este sotul tau?
Vrabiuta, pupici Liueti mici. Si bafta sa gasiti o bona...desi cred ca tot mai multe invata de la gradinita.
Olivia, spui de 24 de grade la Luca in camera. Pai asta e in America, in Romania nu e asa de cald, si nici nu e constant. Dar vorba mamei mele, invatul are si dezvat, asa ca sa o iau eu pe Adeluta incoace ca ....il dezobisnuiesc eu pe tati sa doarma cu mine. Glumeam, cred ca-mi mananca urechile sotul daca citeste.
Hai ca acum chiar fug.
Liliana
kim222 spune:
Liliana...eu tin pumnii strinsi..dar pina cind trebuie sa-i tin asa?? Felicitari pentru mincatul de una singura....Ta na na...are mami fetita mare!
Evident am inceput cumparaturile pt Luca...si eu tot ca Felicia ..cu ebay-ul. Am gasit un magazin pe ebay de la care pot cumpara incaltaminte din piele la 14.5 dolari. Uitati aici http://cgi.ebay.com/New-Soft-Sole-Shoes-Leather-Beige-Velcro-Toddler-Size-6_W0QQitemZ4826270757QQcategoryZ28012QQtcZphotoQQcmdZViewItem#ebayphotohosting
merita? Sau in Ro sint mai ieftini si mai frumosi?Multumesc!
kim222 spune:
Felicia pentru tine...http://stores.ebay.com/QQ-SHOES_Girls-Boots_W0QQcolZ2QQdirZ1QQftidZ2QQtZkm
roxanaz spune:
neazaaaa
iar va apuca distractia aseara. brava voua
Dana sper ca e bine Ric si ati avut o noapte linsitita! pup si sanatate!
Olivia hai sa o luam pe rand: are dreptate Adina, ar fi mai bun un patut cu gratii care se lasa jos si se face patut de copil - acu buba e daca vii tu in ro si il cumperi sau lasi pe altcineva. salteluta "proprietara" a patutului e cam subtire, eu nu am lasat-o simpla decat pe nivelul de sus. incaltari de piele frumoase si trainice costa aici cam de la 25usd in sus, mai exista chilipiruri dar asa si asa. Luca are no. 5 la pampers, ca si Pat. nu mai stiu daca am raspuns la toate...fa-mi o lista, da? oricum ai incredere ca o sa fac cumparaturi pentru 2!
Liliana baftaaaaaaa daca ai "pus-o de mamaliga" hhihihihiiii ce expresie!
Felicia misto cizmulitele!!!! (si io credeam ca-s pentru tine )hahahahaha) boala grea ebay-u asta...vb Danei DC nemtesc
o zi buna va dorim tuturor, ca doar e vineri!
papadie spune:
quote:Nuuuuuu n-ai facut nici o prostie dar pana la controlul de pe 31 ian e cu "se pare ca" Ma rog eu sper ca intre timp sa nu-i creasca ceva intre picioare hihihi (spre deosebire de tot neamu) Ce face ala mik? Catrina m-a cretinizat toata noaptea dupa lapte -desi dr mi-a zis clar NU lapte seara si noaptea cat tuseste in felul asta- bineinteles ca la 3 am cedat si i-am facut bibe pe care l-a vomat acu la 6 jumate
Originally posted by speel
Papadie,am facut vreo prostie ca am zis de fetita?
sau stiau si n-am fost eu pe faza.Sa nu ma certi!
carmenp spune:
`neata.
olivia, vad ca te-ai hotarit sa-l trimiti pe uka-n tara, lui in mod sigur ii va fi bine cu bunica-sa, da` voi... tu deja vad ca ai inceput, va doresc sa fie bine! in materie de pampers, Pampers folosim, marimea 5. patut am de la ionut, nu te pot ajuta cu nici o informatie... unde va faceti casa?
liliana, bafta, sa se lase cu oki!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
papa, ce v-a zis doctoru`? cum e catrina?
bey, incep si io, e mult doua biberoane cu lapte cu cereale? la cereale ma refer...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Stefan mi-a tras de 2 ori cite o sperietura aseara. A cazut, de 2 ori in acelasi fel pe burta cu gura de podea si de fiecare data si-a muscat rau buzitz de jos... Evident i-a dat singele, a plins de a rupt si ca rezultat de dimineata inca avea buzitza tumefiata si violeta... Of, of, of...sper sa-i treaca repede ca acum parca are buze siliconate...
Azi de de serviciu la el soacra-mea si i-am zis ca la prinz sa-l scoata vreo 1/2 ora afara daca intr-adevar ajunge pina la -3 grade.
Hai, o zi buna sa avem!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
`Neatza !
DanaSpeel - sanatate multa lui Ric. Cum sunteti, cum trecu` noaptea ?
Kim - si fiti tari, Luca va fi sigur bine cu bunicii !
Carmenp - la categoria pana nu e mult atata cereal Stim noi de ce :-)
Papadie - cum e Catrina ? Sanatate multa la voi si asteptam 31 ianuarie
Leeloo - in 3 zile n`are nimic buzita, noi am cazut pe beton si ne-am capsat acu` 2 luni
Polux - cand faci testu ? Tinem galerieee
Pako - ce faine cizmulite, sa le foloseasca sanatoasa Andreea ! Spor la cumparaturi (ioi ce te invidiez)
O zi faina tuturor !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004