Mamici martie-aprilie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Fetelor, eu nu am probleme cu somnul, la mine e hobby, dorm dusa si pe stanga si pe dreapta.... Si pe spate dorm, dar parca asa e mai incomod, ca ma cam doare spatele in pozitia aia, dar in somn nu simt nimik. Atata doar ca ma culc f. tarziu, 1-2-3 noaptea, dar ma scol la amiaza!!! Si mananc noaptea tarziu, iar micul dejun la mine e la 1 la amiaza. Noroc ca am intrat in prenatal. Astea oricum nu sunt noutati, si inainte de sarcina eram asa, numai ca atunci mai mergeam si la servici iar eu lucrez numai de dimineata. Adica lucram...
Mie dr. nu mi-a zis sa iau vitamine, pt, ca am pus suficiente kg (14) si bb e in grafic. Iau numai fier, 1 tb/zi de Ferretab. Nu am luat deloc vitamine pana acum, in schimb mananc multe fructe. Fier am luat non stop din luna a 4 a. Si cam atat.

ALINA & 30+4z.

Mergi la inceput

A, am mai luat si calciu + vit.D din sapt. 28 pana in sapt. 30 , 2 tb/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adriana mica, felicitari si iti doresc o sarcina fara probleme si un bb frumos si sanatos. Tocmai citisem la subiectul de mamici din sept-oct, ca mai este acolo o mamica de la fiu-meu din grupa, Adameasca.
Bravo si tinem pumnii sa fie totul bine.
Fetelor, va rog, spuneti-mi si mie care cine este: Diana Noemi Roua, Ecaterina Andronic, Eiancu Iancu, Ileana Adam, Laura Solomon, Leah Lee, Linter-s si NIca. Am primit ID-urile astea in aceeasi zi si zau daca stiu cine sunteti. Poate cand aveti timp sa-mi scrieti si mie cateva randuri.
Dea, mi-au curs niste lacrimi de crocodil cand am citit povestea nasterii tale. E exact cam cum am nascut eu. Am trait din plin sentimentul asta.
Pup restul gastii si va doresc un we placut

Ciuf (28+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

ADRIANA MICA, FELICITARI!!!!

Iti dorim o sarcina usoara si multa sanatate tie si lui bb!!!
Mersi mult pt. urari!
Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Pupam burticile, mamicile si fetiteleeee ,

Kim, pentru sani Garmastanul foloseste a prevenirea si vindecarea ragadelor mamare, adica a ranilor si fisurilor la nivelul sfarcurilor si areolelor, cauzate de supt. Am auzit numai pareri bune despre el, dar probabil ca gasesti si la tine ceva similar. Parerea mea este sa ceri sfatul medicului sau al moasei. Pentru iritatiile de scutec la noi cel mai popular unguent este Bepanthen, dar mai sunt si altele. Tot Bepanthen este bun si pt sani, dar nu il poti folosi inainte de alaptat, ca Garmastanul. Un alt remediu foarte bun pt sani este uleiul de masline, care da elasticitate tesutului. Tot asa am mai citit despre Vit. A, glicerina etc.

Mi se pare oribil prin ce trece Cristina - Tcelen la maternitate cu fetita. Chiar daca nu suntem o tara occidentala si nici macar nu suntem la jumatatea distantei pana la nivelul de trai dintr-o tara occidentala, suntem mai rau decat in Evul Mediu. Nu vreau sa imi inchipui nici prin ce trece Silviu, sotul Cristinei, caruia ii doresc sa aiba rabdare si incredere ca isi va vedea in curand sotia si fetita sanatoase acasa.

Burtelele, eu maine dimineata merg la doctor si sper sa lamurim problema nasterii, adica cum si cand (macar orientativ. Parca vad ca imi spune si de data asta ca nu stie. Sa-mi tineti pumnii pentru maine, sper sa vin numai cu vesti bune.

Va pup inca o data si vorbim maine

33s sau 37s ???

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOR AM DESCHIS UN NOU SUBIECT.VA ROG SA POSTATI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67618" target="_blank"> AICI

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput