Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
lavi02 spune:
Pai ala nu-i tot un fel de blender?
Uite ce am gasit eu la blendere, si am impresia ca si astea au cutit:
http://www.flanco.ro/?action=listCategory&id=94
Eu incep diversificarea la 4 luni cu suc de fructe (sau un pic mai devreme daca nu am lapte pana atunci) si la 5 luni alta mancare, chiar 5 luni jumate daca Doamne da! am lapte. Ideea e ca la 6 luni sa incep sa-i dau carne.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
cristinamh spune:
da,aduce a blender, dar mie mi se pare ca seamana mai mult cu o rasnita. oricum diferenta dintre ele e f mare, la cantitati mici. mici insemnand o cana...
io il iau cu mine si cand plec, ca e micut...nu cred ca are 30 cm, capacitatea e 600ml...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mandyksch spune:
Eu am un blender Philips (modelul HR1754 -de pe pagina data de tine Lavi) si sunt f. multumita. Cred ca o sa-mi fie de mare ajutor. Mai greu e cu storcatorul ca am un no-name si nu-mi place pt. ca e f. mult de spalat pe el
. Mi-ar trebui ceva mai simplut si mai eficient daca o exista asa ceva, ceva sugestii???
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
ioana_77 spune:
Dienutza, si eu ma confrunt cu aceeasi problema, in sensul ca nu ne mai incap hainele lui bb pe raftul rezervat in dulapul nostru si chiar vorbeam cu sotul ce sa facem.
Parca ar fi prea devreme sa facem mobila definitiva in camera ei. Pentru inceput ar fi buna o comoda, chestie din aia cu sertare pe care poate sta televizorul si pe care o poti lua cu tine cand te muti, fara probleme, ca isi gaseste utilitatea oricand.
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
Morgano spune:
Eu am modelul din linkul dordiei - braun, care e si blender si robot. Sunt fte multumita de el, il recomand cu caldura. Am si robot mare philips complex dar e nepractic, sa faci ceva marunt in el speli 2 ore toata magaoaia, asa ca sta frumos si strange praf, in timp ce micul braun nu e scos din priza niciodata.
Ideea e sa fie comod si practic, adica luat ceva bun si poate mai scump dar ceva ce stii sigur ca vei folosi.
E drept ca eu am si razatoare boerner, cu care fac o gramada de chestii. As fi moarta la bucatarie fara ea. A fost peste 1 milion acum 2 ani, insa si mama avea si e efectiv o minune de eficienta. Tai o varza, de ex, de 10 ri mai rapid decat cu robotul, unde tot trebuie sa bagi bucati mai mici ca sa faca fata.
Bubamara, m-am stricat de ras cu statul tau pe cantar :))Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
lavi02 spune:
Mandy ce poate face blander-ul tau? Poate marunti carne fiarta?
Ripley cum toci cu Braunul tau vertical? Se ataseaza cumva la chestia cu capac? Si paharul, ce rol are? (Intreb daca poti sa toci fara sa improsti cu o chestie din aia verticala)
Bubamara spune:
Povestea noastra (varianta scurta) incepe de Sf. Nicolae. E cam lunguta, cu introducere, cuprins si incheiere, cum am invatat la scoala
.
In seara asta mergem la vecina sa-i uram "la multi ani". Stam vreo ora, ajungem acasa, picam de somn amandoi, dar nu puteam sa dormim. Pe la 12 noaptea ne uitam la "motociclete americane" si Stefan (n.t. sotul) mi-a zis ca presimte ca se intampla in noaptea asta. In fine, el reuseste sa adoarma, eu ma tin tare pe baricade, ca in multe alte nopti. Pe la 1.30 ma gandesc sa merg la bucatarie sa mananc ceva. Simt ca un "baldabac" in burta si cand ma ridic din pat incepe sa curga apa. Intru in panica ca nu stiu cum sa o mai opresc. In fine, o sa nasc dupa 9 luni de carat burtoiul. Noroc ca bagajele erau in masina. Plecam repede, eu cu apa curgand suvoaie, ajungem la spital in 10 minute, de, avantajele circulatiei nocturne si ne prezentam la camera de garda. Mi se fac formele de internare, ma schimb la garderoba cu o superba camasa primavaratica ( a se citi inflorata) si fara nasturi in fata sau siretele, de zici ca ma pregateam de vreu strip tease. Ma consulta doctorita de garda, ma pune la monitorizare si, pe la 4, imi zice ca nu sunt contractiile foarte dese, dilatatia e 2 si ma trimite sa stau in pat. Cine naiba poate sa stea in pat? In plus, am auzit ca suporti mai usor travaliul daca te misti. Toata lumea ma ameninta cu cezariana, ca e copilul mare. Chiar nu vreau! Incep contractiile nasoale. Ma mai plimb, incerc sa ma asez in pat, nu reusesc sa stau deloc. Ma doare ca naiba. Astept dilatatia potrivita pentru sfanta epidurala. Le intreb pe fetele din salon daca se da ceva pentru dureri. Mi se zice algocalmin. Bun si ala! Ma duc la dr. de garda, o trezesc si o rog sa-mi dea ceva pentru dureri ca nu mai pot sa stau nicicum si-mi vine sa imping. Asta era pe la 5.20. Doctorita se uita la mine ca la a 8 a minune a lumii si-mi zice:"eee, va vine sa impingeti!". Ma suie pe masa si aveam dilatatie 8. Ma duce inapoi in sala de monitorizare, eu nu mai pot de durere (ratasem epi), o rog sa-mi dea ceva si aia imi zice ca sa astept doctorul meu ca el decide ce sa-mi dea. Imi venea sa mor cu ea de gat!(si aveam o forta de la contractiile alea....:)))). Imi zice sa nu mai imping ca nu e colul dilatat destul. Sanchi, ii era sa nu nasc cu ea. In sfarsit, apare si doctorul meu, ca o floare, tinand seama ca peste 2 ore intra de garda. Imi zice sa imping, imping, sunt foarte ascultatoare si de abia astept sa se termine. Dr. de garda, mai zdravana de felul ei, se suie pe o scarita (zici ca se pregatea de vreun plonjon in piscina) si incepe sa ma apese pe burta cu nadejde. Dupa vreo 4-5 incercari, ia uite iese capul!. Hai, hai, impinge, impinge, dr. gramada pe mine si, deodata, o usurare teribila. Iesise copilul! Aud "circulara de cordon" si dupa aia un matait ca o usa neunsa. Eu intreb daca e fetita si e sanatoasa si, in momentul ala, mi-o pun in brate, un ghem palpitand si cu ditai pleata. E ora 6.22. Mi-o lasa putin, imi zic ca are 3.450 gr si 50 cm si o iau sa o puna la oxige. Intreb ce Apgar are si mi se raspunde 9, ca 10 au copiii de doctor :). Iese si placenta cu chiu cu vai si incepe brodarea, dupa o doza de xilina care nu a prins. In timp ce ma cosea, a mai venit si o asistenta de mi-a luat sange. Ma simteam ca intr-un bar de vampiri. Dupa vreo ora si jumatate mi-au adus-o ca sa o hranesc si era asa mititica si fragila.... Era curata si avea cei mai mari ochi albastru inchis pe care-i vazusem.
Aceasta este povestea noastra.
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
Gogolos spune:
Fetelor, noi facem caca verde!!!!!!![]()
![]()
![]()
Exact azi cand a venit si pediatra! Si a zis ca nu e bine, dar ca nu stie de ce.... Sa incerc sa elimin incet incet unele chestii din alimentatie. Voi nu ati patit asa ceva? Ce ati facut? Spunea de asemenea ca ar putea fi de la menta din ceaiul anticolici. Ce sa fac?
Canuta, mersi de raspuns, dar sa sti ca dai un miel! Ma cheama Gogolos si nu Gogoasa.

Gogolos si piciulica
dordia2000 spune:
Ioana nu dispera cu constipatia si nu ii baga termometrul sau supozitor. Mai bine incearca cu ceai de musetel cu lingurita sau cu bibe daca folosesti!!! Eu i-am dat ceai de musetel si a facut un ditamai kk. Dar eu i-am dat si suc de porto si acum face de 3 ori /zi. Oricum il poti lasa nefacut kk atata timp cat nu se screme, sau sa il doara burtica sau alte semne de discomfort!!! Eu l-am lasat max 3 zile si apoi a facut. Si eu i-am bagat termometrul si a facut dar...apoi tot nu a mai facut 3 zile deci, solutia a fost ceai + portocala la mine. Dar merge de minune si doar ceai de musetel!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
lavi02 spune:
Hi-hi! ce poveste frumoasa! 

Ai nascut repede!
Sa va traiasca si sa creasca mare, sanatoasa si fericita!!
9-le ala probabil a fost de la circulara de cordon - dar n-a fost mare bai, nu?!